Sveikos. Mes dažnai skraidom, tenka ieškot kur savo lepunę palikti. Į Šaltanosį tikrai nebevešiu savo šuns - apgavo mus. Pradžioje palikę lavai labai džiaugėmės tokį puikų viešbutį atradę, kur šuniukai gali namie, su šeimininkais, pagrindinėje namo erdvėje būti, bet grįžę supratome buvę žiauriai apgauti: mūsų šuo buvo laikomas neaišku kur, gal sandėlyje, gal rusyje.. Ir išvestas į bendrą erdvę tik prieš mums atvažiuojant. Iš faktų visumos supratom, niekas taip ir nepasakė, kad susitarimo nebuvo laikytąsi... Ir nevedžiojamas šunelis buvo.. Liūdna, kai šunų viešbučių savininkai nemyli (svetimų) šunų.
Eilinį sykį vėl skrisime, vėl ieškome viešbučio... O kad taip pavyktų rasti vieną gerą. Mėtomės tarp šio
http://www.dresura.l...uage=lt&page=10 ir K9. K9 nepatogi vieta, reiktų specialiai į Kauną važiuoti, bet atisiliepimai įkvepia. O kokie atsiliepimai apie tą kitą viešbutuką?
Papildyta:Šovė fixidea! O jei mes vieni kitiems padėtume? Neišvengiamai artėja atostogų laikas, kai visi ieškosime kur gi palikti savo numylėtinius ir prižiūrėtų juos su atsakomybe ir sąžine. Kodėl nepasimainius pagalba? Va, pvz. aš, kai esu namie, galiu laisvai priimtineagresyvų patiną, didelės arba vidutinės veislės - maniškei tik džiaugsmo būtų

Gyvename su šunim namelyje šalia miško ir upės, vedžiojam miške 2 kart per dieną (vasarą ir maudom), jokių narvų, jokių lenciūgų, jokių rūsių

Visi kartu chebroj esam

Už tai pinigų neimčiau , tik sutartume, kad kai mums reikės, adekvatų laiką Jūsų patinas priims į svečius mūsiškę lygiai taip pat, kaip ir mes

Va, kiek pinigų ir nervų bendrai sutaupytume

Ką manote apie mano fix idea?
Jei tau suka - keiksmažodis, tai tavo vertybių, beigi kultūros problema. Tai labai gražus lietuviškas veiksmažodis