Gal kam bus aktualu, sunu viesbutis netoli automagistrales Klaipeda-Kaunas
http://www.nykstukin..._viesbutis-lt-6
Sveikos,
noriu pakomentuoti šunų viešbutį Pilaitėje. Neseniai ten šunelį buvome palikę antrą kartą ir žiauriai nusivylėme. Pirmą kartą kai palikome, viskas buvo gerai.
O dabar kai atsiėmėm, kaip ir viskas iš pradžių buvo gerai (nors man jau užkliuvo tai, kad voljere, kur mūsų mažylė gyveno, dubenėlis vandens buvo tuščias ir sausas, maisto irgi nė kiek nebuvo. Man aiškino, kad mūsiškė ką tik pavalgė, nors žinau, kad ji visada kažkiek maisto palieka, ypač, kai valgo šlapią ėdalą, o būtent jo ir buvome palikę, kad maišytų su sausu). Svarbiausia tai, kad grįžę nuėjome maudyti šunelį. Karpydami nagus, aptikome šviežią kruviną plėštinę nago žaizdą. O ant snukučio buvo 2 nubrozdintos žaizdos prie pat akyčių
Žinau tikrai, kad prieš išvykstant šių žaizdelių nebuvo.
Labai norėčiau viltis, kad žaizdos atsirado šuneliui dūkstant, tačiau vis vien, manyčiau, reikėtų užtikrinti saugias sąlygas.
Bijau to, kad kadangi šunelis mūsų mėgėjas painkšti, tai tiesiog liaudiškai tariant užkniso šeimininkus ir buvo paauklėtas
O dabar vargšė visai kaip nesava - namuose būdama bijo menkiausią garsą išleisti, neloja, visai nejudri (nors takso mišrūnė yra ir judri kaip vijurkas), nenori žaisti, visą dieną neramiai miega.
Esu labai pikta, ant šio šunų viešbučio, nes tikėjomės komforto ir jaukios aplinkos mūsų šuneliui kol būsime išvykę, o atgavome už pinigus traumuotą šunį...
noriu pakomentuoti šunų viešbutį Pilaitėje. Neseniai ten šunelį buvome palikę antrą kartą ir žiauriai nusivylėme. Pirmą kartą kai palikome, viskas buvo gerai.
O dabar kai atsiėmėm, kaip ir viskas iš pradžių buvo gerai (nors man jau užkliuvo tai, kad voljere, kur mūsų mažylė gyveno, dubenėlis vandens buvo tuščias ir sausas, maisto irgi nė kiek nebuvo. Man aiškino, kad mūsiškė ką tik pavalgė, nors žinau, kad ji visada kažkiek maisto palieka, ypač, kai valgo šlapią ėdalą, o būtent jo ir buvome palikę, kad maišytų su sausu). Svarbiausia tai, kad grįžę nuėjome maudyti šunelį. Karpydami nagus, aptikome šviežią kruviną plėštinę nago žaizdą. O ant snukučio buvo 2 nubrozdintos žaizdos prie pat akyčių

Žinau tikrai, kad prieš išvykstant šių žaizdelių nebuvo.
Labai norėčiau viltis, kad žaizdos atsirado šuneliui dūkstant, tačiau vis vien, manyčiau, reikėtų užtikrinti saugias sąlygas.
Bijau to, kad kadangi šunelis mūsų mėgėjas painkšti, tai tiesiog liaudiškai tariant užkniso šeimininkus ir buvo paauklėtas

O dabar vargšė visai kaip nesava - namuose būdama bijo menkiausią garsą išleisti, neloja, visai nejudri (nors takso mišrūnė yra ir judri kaip vijurkas), nenori žaisti, visą dieną neramiai miega.
Esu labai pikta, ant šio šunų viešbučio, nes tikėjomės komforto ir jaukios aplinkos mūsų šuneliui kol būsime išvykę, o atgavome už pinigus traumuotą šunį...
gal kas zinote koki kita viesbuti Vilniuje
, paskaicius apie Pilaites viesbuti, kazkaip praejo noras ten palikti savo suni
Nors mes suni turime jau 3,5 metu ,bet dar nei karto nebuvome palike viesbutyje, bet vaikai paaugo ir norisi paatostogauti
ir pagalvojome apie viesbuti, nors labai baisu palikti suni

Nors mes suni turime jau 3,5 metu ,bet dar nei karto nebuvome palike viesbutyje, bet vaikai paaugo ir norisi paatostogauti

sveiki, galiu rekomenduoti šunų viešbutį Ukmergės raj. Mes esam Vilniuje, bet jie teikia paėmimo ir atvežimo atgal paslaugas. Kaina tikrai nesikandžioja, už dviejų šunų nuvežimą ir parvežimą namo, nakvojimą tris paras, bet su mūsų maistu sumokėjau 100Lt. Šunys buvo tikrai gerai prižiūrėti, man rekomendavo pažįstami, kurie irgi liko patenkinti. kam reika: www.sunukaimas.lt
Manau, kad jūsų pyktis yra be pagrindo, nes aš savo šunį parsivežiau iš viešbučio "Šunų kaimas" su žaisdomos. Bet nepykstu ir nekaltinu viešbučio ir negalvoju, kad su šunimi elgėsi netinkamai, todėl, kad taip nutinko, nes šuo visais būdais bandė pasprukti iš voljero ir griaužė voljero metalinius strypus. O nuvykus viešbutyje Pilaitėje, aš pasiguodžiau, kad šuo nepatenkintas buvimu voljere ir mano šunį šeiminkai apgyvendino pas save kambaryje. Šuo jautėsi puikiai.
QUOTE(Vaicycia @ 2010 12 17, 00:33)
Manau, kad jūsų pyktis yra be pagrindo, nes aš savo šunį parsivežiau iš viešbučio "Šunų kaimas" su žaisdomos. Bet nepykstu ir nekaltinu viešbučio ir negalvoju, kad su šunimi elgėsi netinkamai, todėl, kad taip nutinko, nes šuo visais būdais bandė pasprukti iš voljero ir griaužė voljero metalinius strypus. O nuvykus viešbutyje Pilaitėje, aš pasiguodžiau, kad šuo nepatenkintas buvimu voljere ir mano šunį šeiminkai apgyvendino pas save kambaryje. Šuo jautėsi puikiai.
Tai palaukite, taip išeina, kad aš turiu būti dėkinga, jog mano šuo buvo (ir, deja, vis dar yra) sužalotas?
Nes ji pas mane labai jautri ir be šeimininkų pradeda cypti. Tai remiantis jūsų logika, šuo tokiu būdu buvo drausminamas, taip?
Žinote, jei jau užsiimi tokia veikla, kaip gyvūnų priežiūra, tai reikėtų išmokti ir elgtis gražiai su tais gyvūnais.
O tai, kad šuo apgyvendinamas kambaryje (mums taip pat tai buvo pasakyta) irgi nelaikau geru dalyku - namuose būdama mūsų mergytė niekada nemiega su mumis kartu lovoje, ji miega savo voljere.
Ir atvažiavus pasiimti aiškiai matėsi, kad šuo nesijaučia puikiai.
Taip kad, jeigu jūs esate patenkinta šio "viešbučio" paslaugomis - šaunu. Bet nedrįskite man teigti, kad aš pykstu be pagrindo.
Savo šunelį mylime be proto ir tokių cirkų nepakęsime.
QUOTE(Vaicycia @ 2010 12 18, 02:36)
jei jūsų šunelis labai jautrus, tai manau jis be jūsų jausi visur nekaip
Taip, bet šunų viešbučio paslaugos tai ne tik nakvynė ir maitinimas.
Šunų viešbučiai yra skirti taip pat ir tam, kad gyvūnas jaustųsi saugus ir laimingas, kol nėra šeimininkų. O tam yra skirti įvairūs žaidimai su šunimis ir pan. Kažkodėl kiti viešbučiai ir žmonės, individualiai prižiūrintys šunis, sugeba užsiimti šunimis.
O ne tik nutrenkti į užtvarą, kartą per dieną pašerti ir išvesti. Ne tokia priežiūra turi šunų viešbutyje

Labai noreciau Jusu nuomones apie Karolio Masilionio šunų viešbuti ir K-9 Ramuciuose. Atsiliepimu reikia skubiai, nes turiu apsisprest iki trec kur palikt savo suneli
Mes keleta kartu buvome palike Masilionio viesbutyje savo suni. Pasiimdavom visad sirguliuojanti, baisiausiai susmirdusi,suo musu vedziojamas palikdavo lauke keleta kruveliu ir labai ilgai slapindavosi, manau lauke nedaznai budavo...Gerai, kad dabar Vilniuje atradom sunu kaima.
QUOTE(SummerXXX @ 2011 04 18, 18:26)
Labai noreciau Jusu nuomones apie Karolio Masilionio šunų viešbuti ir K-9 Ramuciuose. Atsiliepimu reikia skubiai, nes turiu apsisprest iki trec kur palikt savo suneli
Mes savo a.a. dalmatinę palikdavome p. Karoliui Masilioniui. Šuo ten būdavo laimingas, jau po pirmo karto ji noriai ten vėl ir vėl važiuodavo jei mums kur tekdavo išvykti. Tik reikia atminti, kad ten šuo yra šeriams pačio savininko verdama koše, tad jei šeriate kokiu spec. maisteliu, reiktų jį atvešti, taip pat grįžus namo visuomet tenkadavo skalbti, nes kvapelis likdavo. Vedžiojama būdavo kaip įprasta namie ,tris kartus per parą. Buvom išties ramūs ten palikadami savo šunę.

QUOTE(SummerXXX @ 2011 04 18, 19:26)
as ten savo suni palieku jau koki 7 metai kai reikia, nezinau kaip kitur, ten patinka kad nebloga prieziura, galima ir ziema palikti, yra patalpoj, kiek pasieme tai tik ismaudyt reikejo daugiau nieko blogo nepastebejom, dar ir nuolaida gaunam kaip partovus klientai

QUOTE(Vilnoja @ 2011 07 21, 16:59)
Cia planuojama irengti vilniaus rajone netoli autostrados Vilnius-Panevezys. nuo vilniaus apie 15km. Vietos tikrai bus daug, apie 1ha tik sunu voljerams bus skiriama plius patalpose voljeriukai.
Apie laikyma - "ant lovos", nemastome, nes planuojame irangti spec.nama su voljerais sunims, sildoma, su ventiliacija ir ivairia iranga, tiek madymui, ruosimui parodoms.
Kadangi musu augintiniai taip pat "bazuosis" salia, tad norime suteikti visiems lygiai tokias pat geras salygas.
Apie laikyma - "ant lovos", nemastome, nes planuojame irangti spec.nama su voljerais sunims, sildoma, su ventiliacija ir ivairia iranga, tiek madymui, ruosimui parodoms.
Kadangi musu augintiniai taip pat "bazuosis" salia, tad norime suteikti visiems lygiai tokias pat geras salygas.
svarbiausia manau patalpos - gerai vedinamos, sildomos. sviesios, ne kamurkes. kaip koks suo, as turiu retriveri, tai maniskiui vienam buti aptvertam plote lauke - jokio dziaugsmo, jis kieme isleistas sedi ir ziuri i duris - kada mes iseisim, todel jam, o kazkodel manau kad ir daugumai butu naudingesnis pavedziojimas, nei laisvas bindzinejimas.
seip tai nors karta per diena geras isvedziojimas butu gerai, bet tada kyla klausimas - esant daug sunu kiek zmoniu reikes juos visus isvedzioti? (kad ir skirtingu laiku), arba kiek tai kainuos. aisku dazniausiai juk paliekama trumpam laikui, bent jau as sutikciau sumoketi truputi daugiau, kad nors kaip kompensuociau ta "issiskyrima".
dar man butu aktualu, saugumas. jeigu voljerai lauke - ar tai teritorija stebima, ar tai jie rakinami. taip pat kad nebutu visi sunys i viena kruva suvaromi... tai gal ir savaime suprantama, bet as vis bijau kad mano maziuka kas nuskriaus

reiktu is tikruju internete pasiknisti ka siulo ir kaip uzsienyje sunu viesbuciai organizuojami, ten ta patirtis kiek ilgesne, manau butu ko paismokyti ir mums...
na tokie tai mano pamastymai

Va kokios sąlygos šunų viešbutyje Belgijoje:
http://www.hotel-dog...-chiens-10.html
http://www.hotel-dog...-chiens-10.html