Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų viešbutis - kur galima palikti šunį?

Aciu GORADA uz nuomone smile.gif

Tai tikrai labai mums naudinga. Esame lankesi ne viename viesbutyje uzsienyje, vel gi pas juos viskas priklauso nuo oro salygu. Pvz Italijoje, kur buvome, visi sunys laikomi lauke, kiekvienas atskirame voljere. Kiekvienas suo kas diena, ryte vakare 20min vedamas pasivaikscioti, taciau buvo tokiu sunu, kuriu seininkai nepageidavo vedzioti (tiesiog toks noras).

Del voljeru, todel ir dominimes, jei Jusu suniukai nepriimtinas voljeras, pasibegiojimui, tada be abejones butu vedziojimas. Tiesiog is praktikos zinome, jei suo gyvenantis voljere, arba iprates laisvai lakstyti, jam "namai" uzderesne erdve jau yra stresas. smile.gif todel turime tureti ivairiu variantu.

Del gyvenimo keliu sunu kartu, tai yra tikrai gan pavojinga. Jei sunys pazistami, yra ne karta buve kartu ir tik su savininku leidimu butu apigyvendinami kartu.
Kadangi planuojame viesbutuka vienkiemyje, bus viskas aptverta ir planuojama stebejimo kameros smile.gif bet, bus uztiksintas saugumas, kad Jusu mazylis neprasikastu arba stebejimui, kokia padetis voljeruose.

P.s. bet tas nurodytas viesbutukas liuxemburge tai idomus...tik ar musu augintiniams to reikia? TV, baldu, staliuku ir t. t. Suprantama, taip siekiama sudaryti kuo panasesni i "namu" vaizda..bet...nzn smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Esu sulaukusi gerų atsiliepimų apie viešbutį-veislyną "Naminukas", Širvintų raj., ~40 km nuo Vilniaus: http://naminuks.webs...nuviesbutis.htm
Patiems jo dar neteko išbandyti.
Atsakyti
O gal teko girdeti kas atsitiko sunu kaimui? kodel nebedirba?
Atsakyti
sia vasara is vieno Lietuvos sunu viesbucio persokes aptvara pabego veislinis suo, bet is kurio Lietuvos kampo neprisimenu, spauda daug rase.
Atsakyti
Būtent tokių atvejų išvengiant, reikia apsidraust, kad šuo nepabėgtų. Užtikrint apsaugą. Mokomės iš klaidų..ne tik savų bet ir svetimų.
Atsakyti
Na, musu suo is vieno viesbucio irgi gryzo suzalotas. Atsieit kitas suo pabego is gardo ir jam ikando...Dekui Dievui jau sveiksta...
Dabar vel reiks ieskotis naujo. Labai gaila , kad nebeliko sunu kaimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anka: 12 sausio 2012 - 08:59
Sveiki smile.gif ,
o gal kas buvo palike suni Baltijos kinologijos centre, Kaune, Ringauduose?
Gal galit parasyt atsiliepimus.
Kai sunu kaimas uzsidare, tai kam patiketi savo suni isvaziavus, toks galvos skausmas pasidare, kad baisu...
Atsakyti
QUOTE(bigbull @ 2012 02 07, 16:14)
Sveiki  smile.gif ,
o gal kas buvo palike suni Baltijos kinologijos centre, Kaune, Ringauduose?
Gal galit parasyt atsiliepimus.
Kai sunu kaimas uzsidare, tai kam patiketi savo suni isvaziavus, toks galvos skausmas pasidare, kad baisu...

Na, jeigu jau galit suni palikti Kaune, tai tikrai rekomenduoju Vaida Pakni is K-9 komandos. Mes ten saviske vezam jau gerus 2 metus, kai buvo reikalas, vezem ir mamos kalyte ten ir nebuvo jai jokio streso. Visada pasiimam is ten patenkinta ir laiminga. Jei reikes kontaktu - rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
Jeigu šuo vertina savo įprastą aplinką, gal užtektų tuomet šuns vedžiojimo/šėrimo ir pažaidimo paslaugos? Tokiu atveju šuo nebūtų uždarytas narve nežinomoje vietoje, nesutriktų ritmas ir ne tiek daug streso būtų.
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif norejau pasiklausti ka manot apie sita sunu viesbuti Vilniuje http://www.sunu-dresura.lt/ as noriu 10d savo jorkute palikti bet bijau kad budama viena ji nenuprotetu smile.gif visada pripratus kad kasdien bunu salia visur vezuosi kartu tai db taip baisu truputi schmoll.gif gal galetumet ka patarti?buciau labai labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmute :): 22 birželio 2012 - 20:57
smile.gif+2012 06 22, 21:49-->
QUOTE(vilmute smile.gif @ 2012 06 22, 21:49)
sveikos merginos  smile.gif  norejau pasiklausti ka manot apie sita sunu viesbuti Vilniuje http://www.sunu-dresura.lt/ as noriu 10d savo jorkute palikti bet bijau kad budama viena ji nenuprotetu smile.gif  visada pripratus kad kasdien bunu salia visur vezuosi kartu tai db taip baisu truputi schmoll.gif  gal galetumet ka patarti?buciau labai labai dekinga smile.gif

viesbutis yra viesbutis, gyvena suniukai ale vieliniuose voljeruose, dydi galima rinktis, yra viesbuciu su sildomomis grindimis, yra be... maitina pagal seimininku pasakyta tvarka, isleidzia palakstyti po uztverta teritorija 2-3 kartus, vel gi seimininku prasymu- daugiau, miega savo kvadratineje kameroje, savo bliudas is namu, savo zaislas salia... tokia vat viesbucio sanatorija, palikit savo giminaiciams, draugams, susiraskit forume savo mieste gal kas padabos.
Papildyta:
nuvaziuokit gyvai pamatyti, is foto nieko nenuspresit, pati auginu jorksyro terjera, niekad jokiame viesbutyje nepalikciau, bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Buvau palikus aš saviškius porą kartų draugams, kurie šunininkai. Ateidavo į namus ir pasirūpindavo. Pamėginkit rast ir jūs tokių. Šuniui ir namai tie patys, ir žmogus daugiau ar mažiau pažįstamas ateina.

Tiesa, paskutinį kartą saviškius buvau palikusi viešbutyje pas savo dresuotoją. Man asmeniškai šitas variantas buvo geriausias. Jaučiausi pati ramiai, nes žinojau, kad tas žmogus puikiai žino tiek mano šunis, tiek faktą, kad jis dirba su jais. Voljeras buvo didelis, patiesalus atsivežiau savo, maistą - taip pat. Šunys po 3 dienų nesimatymo neatrodė kažkokie pasimetę ar išsibalansavę. Kitam kartui, jei tai nebus šaltasis metų laikas, būtinai paliksiu ten pat.
Atsakyti