Labas
Kadangi tų parduotuvių nedaug, tai visi ir perkam ten pat

Beje, parduotuvėje ten kur Aido g. pirkom įdomų lietuvišką konstruktorių Lipo, visai pigus, gal ir kitose yra kur, bet aš tai specialiai nežiūrėjau... Na, buvau pripirkusi ten pigių dėlionių savo pupai, paveikslėlaii iš Disney, jos mėgstamiausi, bet dėlionės tikrai labai nekokybiškos.

lengvai plyšta, gražiai neįsistato.
Žaislų perkame tikrai daug ir įvairių. Dar perkame Thomas Philips parduotuvėj, tik reikia paieškot ten, nes ne visada pasitaiko, pvz. witch lėlės ten apie 25 lt, kitose parduvėse- apie 90 lt, buvo chou chou mulatės prie Kalėdas po 89, visu 100 pigiau... Dar barbės nebrangios, barbių rūbai gražūs.. Būna žaislų iš Disney, jie tikrai pigesni nei Disney perduotuvėse užsienyje...
Be to, pasitaiko žailus pirkti ir maximoje, kartais tikrai sėkmingai nupirkas, pvz. prieš kalėdas princas Aidan apie 25 kainavo, toys market- 149 tikrai tas pats. Vyras vos iš padų neiškrito. .. Beje, dabar maximoj yra matel pigiausio varianto barbių išpardavimas- tik po 10 lt, bratz- po 35 lt. Lėksim bratz savo princesei pirkt

Aš dažnai priperku tokių žaislų su nuolaidom po to savo dukrytei ir draugų visiems vaikams, mažeisiems giminaičiams visada turim iš anksto puikias dovanas

Saulės mieste tindi rindi labai maža parduotuvė, per mažai vietos, čipoline erdviau, kainos abiejose aukštos. Limpopo irgi gana brangu, na, žiūrint, ką perki.. Žaislų planetoje malonus labai aptarnavimas , bet kainos tai nedžiugina toli gražu.

Labiausiai man tai gaila, kad Šiauliuose nebeliko titės ritės parduotuvės, kuri buvo Lyros g., ten buvo žaislai ir vaikiškos prekės su pažeistom pakuotem ir smulkiais defektais, tikrai įdomių ir gerų daiktų buvo ir kainos labai padorios. Titė ritė dabar tik Panevėžyje...