Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislų parduotuvės

QUOTE(*Lina* @ 2007 01 30, 20:47)
o kurioj čia maždaug vietoj? blush2.gif nežinau kur tie Audėjo baldai blush2.gif

Audejo baldai yra Zarasu g.netoli Olandu ziedo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėjau pasidalinti savo patirtimi su visomis šiaulietėmis. ne paslaptis, kad kokybiški žaislai yra brangūs, o ir jų pasirinkimas nėra gausus, todėl labai apsidžiaugiau atradusi super žaislų parduotuvę (Aido g. prie bibliotekos, priešais Saulutę). aplankiusi keletą žailų parduotuvių nustebau, kad šitaip gali skirtis kainos g.gif Kainos minėtoj parduotuvėj daugeliui žaislų yra 20-30% pigesnės nei pvz. Žaislų planetoj, ar Vaikų mieste. Tikrai siūlau visoms ten apsilankyti. smile.gif
Atsakyti
na mes kai grįžtam tai labai daug perkam norfoj xxl įsikūrusioj parduotuvėj, dabar nepasakysiu tiksliai(yra dvi, bet perkam toj pries baldų parduotuvę), bet atrodo kad ten ''kotryna'', ten daug chicco žaislų, kuriuos mes labai megstam ir apskritai viskas iš chicco mums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 03 19, 18:54)
na mes kai grįžtam tai labai daug perkam norfoj xxl įsikūrusioj parduotuvėj, dabar nepasakysiu tiksliai(yra dvi, bet perkam toj pries baldų parduotuvę), bet atrodo kad ten ''kotryna'', ten daug chicco žaislų, kuriuos mes labai megstam ir apskritai viskas iš chicco mums thumbup.gif

kalbi apie Vaiku miesta, mes irgi ten dazniausiai viska perkam, nes galima rasti ne tik zaislu, o ir rubeliu, prieziuros prekiu - tiesiog labai patogu....
Papildyta:
QUOTE(mamaviltes @ 2007 03 18, 10:40)
Sveikos. Norėjau pasidalinti savo patirtimi su visomis šiaulietėmis. ne paslaptis, kad kokybiški žaislai yra brangūs, o ir jų pasirinkimas nėra gausus, todėl labai apsidžiaugiau atradusi super žaislų parduotuvę (Aido g. prie bibliotekos, priešais Saulutę). aplankiusi keletą žailų parduotuvių nustebau, kad šitaip gali skirtis kainos g.gif Kainos minėtoj parduotuvėj daugeliui žaislų yra 20-30% pigesnės nei pvz. Žaislų planetoj, ar Vaikų mieste. Tikrai siūlau visoms ten apsilankyti. smile.gif

beje, itariu tu savininku giminaite. mirksiukas.gif
beje, i ta parduotuve sunku uzeiti del to, jog vazinejant su vezimu jo bulvare nepaliksi, o ji ten uzsivezti tais laiptais tiesiog nera sansu verysad.gif o pravaziuoju pro sali labai daznai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laava: 20 kovo 2007 - 13:58
QUOTE(Laava @ 2007 03 20, 14:35)
kalbi apie Vaiku miesta, mes irgi ten dazniausiai viska perkam, nes galima rasti ne tik zaislu, o ir rubeliu, prieziuros prekiu - tiesiog labai patogu....
Papildyta:

beje, itariu tu savininku giminaite.  mirksiukas.gif
beje, i ta parduotuve sunku uzeiti del to, jog vazinejant su vezimu jo bulvare nepaliksi, o ji ten uzsivezti tais laiptais tiesiog nera sansu  verysad.gif o pravaziuoju pro sali labai daznai....

smile.gif smile.gif smile.gif Na tikrai norėčiau turėti tokių giminaičių. O tu matyt Vaikų miesto savininkų giminaite (na tik nesupyk). aš čia parašiau ta tema dėl to, kad laaaaabai apsipirkau Vaikų mieste : pirkau tokį katiną VM mokėjau 220lt, o minėtoj parduotuvėj lygiai toks pat, tos pačios firmos, su tokia pat dėže kainavo 160. Net vykau į VM kad priimtų atgal, bet žinoma nepriėmė. Kai gryžau buvau labai pikta, (nes niekad negalvojau, kad galima šitiek permokėti) todėl ir parašiau šiam forume. tai tokia istorija. na žinoma jei turėčiau daugiau pinigų gal ir nebūtų gaila.
o dėl vežimo tai tu teisi, ten tikrai sunku užtempti.
Sėkmės apsiperkant
Atsakyti
QUOTE(mamaviltes @ 2007 03 20, 16:43)
smile.gif  smile.gif  smile.gif Na tikrai norėčiau turėti tokių giminaičių. O tu matyt Vaikų miesto savininkų giminaite (na tik nesupyk). aš čia parašiau ta tema dėl to, kad laaaaabai apsipirkau Vaikų mieste : pirkau tokį katiną VM mokėjau 220lt, o minėtoj parduotuvėj lygiai toks pat, tos pačios firmos, su tokia pat dėže kainavo 160. Net vykau į VM kad priimtų atgal, bet žinoma nepriėmė. Kai gryžau buvau labai pikta, (nes niekad negalvojau, kad galima šitiek permokėti) todėl ir parašiau šiam forume. tai tokia istorija. na žinoma jei turėčiau daugiau pinigų gal ir nebūtų gaila.
o dėl vežimo tai tu teisi, ten tikrai sunku užtempti.
Sėkmės apsiperkant

na ne, ne giminaite, tik turiu VM nuolaidu kortele, kas irgi vilioja smile.gif
va jei ten butu uzvaziavimas su vezimais, tikrai daug mamyciu uzsuktu, nes bulvariukas atsilus pilnas vezimu wink.gif
parasysiu AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laava: 20 kovo 2007 - 17:51
Sveikutės. esu forumo naujokė,bet pamačiusi šią temą negaliu nepasisakyti, nes pati auginu du vaikučius todėl žaislus pirkti tenka dažnai blink.gif Ačiū mamaviltes už paskelbtą temą ir parekomenduotą išties gerą parduotuvę, kai "atradau" tą naują žaislų parduotuvę pietiniame raj. kitur net nebeperku, na užeinu tik kainų pažiūrėti tongue.gif P.S. LAAVA aš tikrai ten neturiu jokių pažįstamų, keistas tavo požiūris jei žmogus kažką pagiria, tai būtinai turi būti suinteresuotas.
Kaip tik vakar pirkau labai įdomų drambliuką gaudyti drugeliams, lygiai tokį patį mačiau Žaislų planetoj, ten kaina gerokai didesnė (tikriausiai todėl, kad parduotuvė centre)
iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta077: 21 kovo 2007 - 10:04
QUOTE(violeta077 @ 2007 03 21, 10:01)
Sveikutės. esu forumo naujokė,bet pamačiusi šią temą negaliu nepasisakyti, nes pati auginu du vaikučius todėl žaislus pirkti tenka dažnai blink.gif Ačiū mamaviltes už paskelbtą temą ir parekomenduotą išties gerą parduotuvę, kai "atradau" tą naują žaislų parduotuvę pietiniame raj. kitur net nebeperku, na užeinu tik kainų pažiūrėti  tongue.gif P.S. LAAVA aš tikrai ten neturiu jokių pažįstamų, keistas tavo požiūris jei žmogus kažką pagiria, tai būtinai turi būti suinteresuotas.
Kaip tik vakar pirkau labai įdomų drambliuką gaudyti drugeliams, lygiai tokį patį mačiau Žaislų planetoj, ten kaina gerokai didesnė (tikriausiai todėl, kad parduotuvė centre)
iki

nesikabinekit, ne vien del suinteresuotumo taip pagalvojau. issiaiskinom, beje LABAI NEMALONIAI. niekada nesuprasiu, is kur pas mazu stebukliuku mamytes tiek pykcio ir pagiezos. doh.gif doh.gif
graziu zaisliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laava @ 2007 03 21, 13:53)
nesikabinekit, ne vien del suinteresuotumo taip pagalvojau. issiaiskinom, beje LABAI NEMALONIAI. niekada nesuprasiu, is kur pas mazu stebukliuku mamytes tiek pykcio ir pagiezos.  doh.gif  doh.gif
graziu zaisliuku  mirksiukas.gif

Na tikrai nenorėjau tavęs supykdyti verysad.gif Tik parašiau savo nuomone.
Atsakyti
Radau Zaislu planetos internetiniame puslapyje,kad siuo adresu yra zaislu isparduotuve. Gal kuri mamyte pirko is ten zaislu? Mazdaug zinau ta vieta ,bet nelabai issivaizduoju kur ten ta parduotuve gali buti:)
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2007 03 23, 00:51)
Radau Zaislu planetos internetiniame puslapyje,kad siuo adresu yra zaislu isparduotuve. Gal kuri mamyte pirko is ten zaislu? Mazdaug zinau ta vieta ,bet nelabai issivaizduoju kur ten ta parduotuve gali buti:)

Važiuojant nuo Kauno pilies, pervažiavus senąjį vilijampolės tiltą, prie šviesaforo reikia sukti į kairę ir pavaživus kokį 100m, dešinėj pusėj atrodo kelių aukštų pastatas(yra reklaminė iškaba). Nežinau ar aiškiai parašaiu smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kadangi tų parduotuvių nedaug, tai visi ir perkam ten pat biggrin.gif Beje, parduotuvėje ten kur Aido g. pirkom įdomų lietuvišką konstruktorių Lipo, visai pigus, gal ir kitose yra kur, bet aš tai specialiai nežiūrėjau... Na, buvau pripirkusi ten pigių dėlionių savo pupai, paveikslėlaii iš Disney, jos mėgstamiausi, bet dėlionės tikrai labai nekokybiškos. schmoll.gif lengvai plyšta, gražiai neįsistato.
Žaislų perkame tikrai daug ir įvairių. Dar perkame Thomas Philips parduotuvėj, tik reikia paieškot ten, nes ne visada pasitaiko, pvz. witch lėlės ten apie 25 lt, kitose parduvėse- apie 90 lt, buvo chou chou mulatės prie Kalėdas po 89, visu 100 pigiau... Dar barbės nebrangios, barbių rūbai gražūs.. Būna žaislų iš Disney, jie tikrai pigesni nei Disney perduotuvėse užsienyje...
Be to, pasitaiko žailus pirkti ir maximoje, kartais tikrai sėkmingai nupirkas, pvz. prieš kalėdas princas Aidan apie 25 kainavo, toys market- 149 tikrai tas pats. Vyras vos iš padų neiškrito. .. Beje, dabar maximoj yra matel pigiausio varianto barbių išpardavimas- tik po 10 lt, bratz- po 35 lt. Lėksim bratz savo princesei pirkt biggrin.gif Aš dažnai priperku tokių žaislų su nuolaidom po to savo dukrytei ir draugų visiems vaikams, mažeisiems giminaičiams visada turim iš anksto puikias dovanas biggrin.gif Saulės mieste tindi rindi labai maža parduotuvė, per mažai vietos, čipoline erdviau, kainos abiejose aukštos. Limpopo irgi gana brangu, na, žiūrint, ką perki.. Žaislų planetoje malonus labai aptarnavimas , bet kainos tai nedžiugina toli gražu. g.gif Labiausiai man tai gaila, kad Šiauliuose nebeliko titės ritės parduotuvės, kuri buvo Lyros g., ten buvo žaislai ir vaikiškos prekės su pažeistom pakuotem ir smulkiais defektais, tikrai įdomių ir gerų daiktų buvo ir kainos labai padorios. Titė ritė dabar tik Panevėžyje...
Atsakyti