Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislų parduotuvės

QUOTE(irmastan @ 2007 05 26, 08:34)
Gal kas žinot, kur Klaipėdoj galima rast žinomų firmų žaisliukų, turiu galvoje ELC, Tiny Love, Vtech, Fisher Price, Chicco? 4u.gif

ELC , vtech nauju ne pas nieka , kitus manau kad vaiku mieste ar panasiai. Nezinau klaipedietes kiek siuntesi sake antkainiai nezmoniski .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 05 26, 15:15)
ELC , vtech nauju  ne pas nieka , kitus manau kad vaiku mieste ar panasiai. Nezinau klaipedietes kiek siuntesi sake antkainiai nezmoniski .

zinau kad toj pacioj zaislu parduotuveje Norfoje maciau yra ivairiu firmu ir gan nebrangiai palyginus su tokiu akrpoliu, ten tai antkainiai ojo. O va sitoj zaislu parduotuveje tai zaislai is Vokietijos geros ivairios firmos. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(irmastan @ 2007 05 25, 12:15)
O gal atkreipei dėmesį, kokių firmų žaislais ten prekiauja? 4u.gif Tiesa, gal žinai žaislų parduotuvę prie Mega Plazos, kaži kaip ten, ar yra iš ko rinktis, turiu galvoje, geresnių firmų žaisliukus? 4u.gif

o prie Mega Plazos ten ir tokia pat kaip ir toj Norfoj.Rinktis is abieju yra is ko zaislai vokiski.O firmos tai Fast Lane,Fisher Prays,Tyco Ric.Man ten katinas vienas didelis patinka.Jis kniaukia,atsiseda, atsigula, murkia. Labai fainas. Pukuotas, toks mielas. Zodziu reikia uzeiti ir pamatysit. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai ar buvot kas Norfos ar Daukanto g.zaislu parduotuveje,ar pirkot ka nors ar patenkintos esat,kaip ten tie zaislai?
Atsakyti
Tikrai nusivyliau ta parduotuve S. Daukanto gatvėj verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nebent kokią mašiną, kur distanciniu valdoma, pirkčiau, nes ten ji virš 300 lt kainavo, o Vaikų mieste vyras sakė - virš 500 lt g.gif Ir apskritai nusivyliau žaislų parduotuvėm Klaipėdoje. Nieko negaliu išrinkt savo kleckui. Vaikų mieste išvis nieko gero. Tokia kirmėlytė ant lovytės ar buomelio kur jau gražesnė, ryškesnė - virš 100 lt g.gif g.gif Jau geriau tada iš forumiečių pirkti, kurios tuo užsiima thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Brangus tie zaislai. Tai zodziu nieko gero nera, tai jauciu net neverta tokius pinigus moketi uz tuos zaislus. g.gif
Atsakyti
Pinigų negaila tada, kai matai, kad tikrai tas žaislas vertas tiek, kiek moki 4u.gif Savo kleckui turim nupirkę 3 brangesnius žaislus ir keletą barškučių bei kramtukų. Dabar ieškom kažko gražaus ir įdomaus ant vežimėlio buomelio, deja, šiandien nepavyko rast Klaipėdoje schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irmastan @ 2007 06 02, 01:00)
Pinigų negaila tada, kai matai, kad tikrai tas žaislas vertas tiek, kiek moki 4u.gif Savo kleckui turim nupirkę 3 brangesnius žaislus ir keletą barškučių bei kramtukų. Dabar ieškom kažko gražaus ir įdomaus ant vežimėlio buomelio, deja, šiandien nepavyko rast Klaipėdoje schmoll.gif  schmoll.gif

labas, o kas tas buomelis?
Atsakyti
QUOTE(irmastan @ 2007 05 25, 11:15)
O gal atkreipei dėmesį, kokių firmų žaislais ten prekiauja? 4u.gif Tiesa, gal žinai žaislų parduotuvę prie Mega Plazos, kaži kaip ten, ar yra iš ko rinktis, turiu galvoje, geresnių firmų žaisliukus? 4u.gif

Cia tas pats savininkas.
Daukanto ir Granduse 2 aukste-tik skirtingos parduotuves
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 06 02, 20:35)
labas, o kas tas buomelis?

Vežimėlio priekyje atramėlė rankoms 4u.gif Nežinau, ar supratai ką norėjau pasakyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano mažius ant jo kojas dažnai susikelia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmastan @ 2007 06 05, 00:15)
Vežimėlio priekyje atramėlė rankoms 4u.gif Nežinau, ar supratai ką norėjau pasakyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mano mažius ant jo kojas dažnai susikelia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dabar supratau. aciu
Atsakyti
man taip pat teko lankytis Jonelio kaimeny, tai man patiko ir prekemis likau patenkinta, o be to uz tokia kaina 4u.gif
Atsakyti
sweikos mamos 4u.gif gal zinot ka galima padovanot 9men vaikui kaledu proga,kad jam butu idomu? blush2.gif
Atsakyti