QUOTE(forestberry @ 2014 02 22, 17:04)
Visada kai kepam kugeli, sudega dugnas ir virsus, tai nebedaug jo belieka. Kepam dujinej orkaitej, gal elektrinej kitaip butu, gal galit patarti ka nors kad taip neatsitiktu?
Geriau ilgiau, nei per karštai. Nu, prisukit karštį

ir kantrybės. Aš tai jį padarau iš kart po pusryčių ir britvonuose lėtai troškinu. Skaniausias būna ... vakarienei, nors ir pietums jau galima. Dujų, žinoma, išdega. Nu bet gi ne kasdien...

Niekad neprisvyla.
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2013 05 20, 17:33)

Sita vieninteli kepimo buda ir teradau,tik man jis netinka

.Na teks paciai kazkaip sumastyti kaip issikepti zarijose ,nekasant zemes,ir nekuriant lauzo 8 valandas

.
Įdomu būtų sužinoti, kaip pavyko ir ar pavyko. Kažkodėl įtariu, kad be užkasimo ir 8 val kūrenimo nieko nebus. Kugelis gi turi sušust. Jau paprasčiau, greičiau, patogiau ir pigiau, mano manymu - įprastinė orkaitė

O ir iš to laužo, manau, egzotikos jokios neišpešit, išskyrus vargą (pramogą šitiek laiko romantiškai kurstit laužą

) Dūmų kvapo vargu ar įgaus, nes reikia uždangstyti gerai, antraip valgysit traškų (su žemėm ir pelenais). Ir... dūmai į viršų kyla. O kugelis tai apačioj. Nu, ką aš žinau... Aš tai jokio noro neturėčiau tiek terliotis... Kur kas paprasčiau išsikepti namie, susidėti britvonus tarp patalų ir laikraščių ir nusivežus į gamtą ten atsipūtus romantiškai pavalgyti prie laužo. Nereiks nė knistis suodiniems po pelenus.