Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Labas vakarėlis 4u.gif
Nu jūs ir pavarot doh.gif nebespėju skaityt biggrin.gif o parašyt tai... irnesakyk.gif
Smagiai čia žiūriu pabaliavojot thumbup.gif .
Ataskaitos šiandien nėra- nedirbau (sūnui varžybos futbolo buvo tai ėjau pasirgt thumbup.gif )
Vakar- 80lt bet nuvažiavau oi toli, jau viršijau savo kasdienini kilometražą kaip reikiant blink.gif . O ką galvoju normaliai visai, mėnesio galas vis tik, o dar ir lyt pradėjo, nu bet apsidangstėm su plėvelėm ir nieko, pralaukėm kol nustos lyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 28, 19:58)
labas vakaras, mergytes 4u.gif
na ka, siandien nedirbau.. turejau proga po parduotuves palakstyt. nusipirkau 2 lapus didelius kartono, darysiu reklamas. gal bus labiau matomos.
buvau ir i "gausa" uzsukus... geriau buciau nejus.... taip sirdele suspaude.... is kur jie tokiu prekiu gauna.... striukyciu, paltuku kiek.... liemeniu graziu.... bliuskuciu, suknyciu....visko..... doh.gif  kai pagalvojau kas pas mane yra, tai......... verysad.gif

nu nepasakyciau kad pas mane blogos prekes,ir paltai madingi ir striukes jaunatviskos,pukiniu ilgu nemazai,liemeniu ir dabar yra neblogu,nereikia ieskot kazi kur tu prekiu emiau airiskus is utenos ir is vln veziausi,visa asortimenta pagerino vilniaus prekes,sia savaite vel vaziuosiu katra diena,nes jau tusteja kabyklos
Atsakyti
Prisiminiau. Šiandien,pasinaudojus tuo,kad nebeilgai būsiu, nesusiturėjau ir kai ką pasakiau vienai. Nepasiūliau užsisegt viršutinės sagos,nes buvo užsegtos lotuliukas.gif ,bet paprašiau iš parduotuvės išeit biggrin.gif Dvi podruškės tokios yr,pastoviai jei ateidavo,tai tik nuotaiką pagadint, nieko nepirkdavo niekad, bet visada kažką nemalonaus pasakydavo. Nu aš kaip visada su pacientais elgdavaus nuolaidžiai,o šiandien pagydyt sumasčiau,užkniso. Įėjo,aišku pirmi žodžiai "kaip čia dirbt galima, uždusčiau" Aš buvau kambariuke kitam,kaip išlėkiau visa pasipūtus... sakau "ponios jei jums kažkas nepatinka,išeikit,niekas jūsų čia nekvietė" doh.gif lotuliukas.gif Dzin buvo ir kiti žmonės. O tos iš karto "tai ne mes tik trumpam,sakom kad ilgai būt negalėtumėm" Tai su jom dar ne viskas. Po to sako "o tai ką jau užsidarot,sakiau,kad bankrutuosit" doh.gif Pi... diec nei ką atsakyt lotuliukas.gif

Ai tiesa,dėl to kvapo galima ir nepykt,jei tikrai smirda,gal aš pati ir nebejaučiu. Bet kiti žmonės sako atėję, kaip pas jus faina, malonu užeit, nėr to baisaus kvapo, tai aš ir tikiu dauguma.
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 28, 21:06)
zuika,nebijok rusio,as ir rusyje dirbu ir fotopaslauga rusyje ir deveti rusyje,nemanau kad tai minusas prekybai,pripratau ir gerai,jei tik gera vieta imk nedvejojus

Aš bijau rūsio todėl,kad saulės nematysiu unsure.gif Aš kaip coliukė,bijau už kurmio tekėt lotuliukas.gif Man atrodo vasarą ,išlysiu saulėtą dieną ir apaksiu nuo šviesos lotuliukas.gif Arba stogas pavažiuos nuo tamsos,klaustrofobija susirgsiu doh.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 11 28, 21:06)
kaip miela kai taip zmones vertina...... rolleyes.gif

Taigi sakau,ten visas rajonas kaip podruškės kokios,užeina,pabazarinam. Važiuoju mašina to rajono gatvėmis,ar einu maisto nusipirkt į parduotuves, tai rodos visus pažįstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 28 lapkričio 2009 - 19:17
biggrin.gif tas tiesa,nematai nei saules nei lietaus,taciau ir pliusas yra ne taip nostalgija imakai vasara sauleta karsta diena ir norisi kazkur ilsetis ..ieini ryte dar apniuke iseini vakare jau saules nerasta biggrin.gif as ipratau jau ir keist vietos nenoreciau nei uz ka
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 28, 21:10)
nu nepasakyciau kad pas mane blogos prekes,ir paltai madingi ir striukes jaunatviskos,pukiniu ilgu nemazai,liemeniu ir dabar yra neblogu,nereikia ieskot kazi kur tu prekiu emiau airiskus is utenos ir is vln veziausi,visa asortimenta pagerino vilniaus prekes,sia savaite vel vaziuosiu katra diena,nes jau tusteja kabyklos

as is utenos neesu dar emus.. tik is humanos.. bet ten tokie siaip sau.... gal kai dar karta imsiu bus geriau... g.gif reiks ir man kazkaip nulekt kuria diena...
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Kaip visada prirasyta nezmoniskai daug, matau cia vakar linksmybes vire Lietuvos miskus niokojot, bet issiselot tai sendien ramybe.

vajuta o kur Vilniuje Gausa ? Kokios ten kainos ?
As siandien Humanoje buvau prie Kalvariju turgavietes. 30 procentu nuolaida. Bet prekes nesakyciau, kad labai jau ypatingos ir kainos tai kosmines megstukas nuo 36 iki 17 , bet uz 17 tai jau baisokas. Zmoniu jura ir perkanciu eile. Ir perka tokio lygio daiktus kad pas mane ir uz 3 Lt nepirktu.

sekretoriui akivaizdu kad nezinai smile.gif
Papildyta:
rogrinta kaip pas tave Humanos rudenini mixsa perka ir kokios ten prekes?
Papildyta:
lasiuk grazi nuotraukyte smile.gif

Na matau pati su savimi bendrauju. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 11 28, 23:07)

Nu prastokas tas rudeninis,žieminis labiau patinka,nes vertingesni daiktai,bet perka,juk viskas iki 3 lt. ką kabinau. Kas geresnio gi sukrauta jau maišuos,ir ruošias kelionei.
Į rudeninį man pakliuvo viena kita striukė,keli švarkai,buvo ir kelnių, ir keli sijonai,ir daug visokių maikių ilgom rankovėm,kurias beveik visas po 1 lt paleidau,nu ir megztiniai,vieni geresni,kiti šiaip sau. Va tokia sudėtis. Šiaip sakyčiau,kad vis tiek apsimoka. Geresnius pakabini naujoj siuntoj. paskui darai išpardavimą,pridžiauni tų pigių po 1 ar 3 lt,ir eina žinok. Atsiperka vis tiek tie maišai (man per dieną)
Atsakyti
rogrinta aciu uz info. 4u.gif
Nugi bandysiu ir as. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 11 28, 22:15)
Labas vakarelis 4u.gif
Kaip visada prirasyta nezmoniskai daug, matau cia vakar linksmybes vire Lietuvos miskus niokojot, bet issiselot tai sendien ramybe.

As siandien Humanoje buvau prie Kalvariju turgavietes. 30 procentu nuolaida. Bet prekes nesakyciau, kad labai jau ypatingos ir kainos tai kosmines megstukas nuo 36 iki 17 , bet uz 17 tai jau baisokas. Zmoniu jura ir perkanciu eile. Ir perka tokio lygio daiktus kad pas mane ir uz 3 Lt nepirktu.

Papildyta:
Papildyta:

labai tingėjau šiandien prie kompo sėdėti doh.gif Nuo pirmadienio vėl akis narinsiu į jį, tai leidau truputuką pailsinti biggrin.gif

Buvau ir aš humanoje, megztukas, kuriam dėčiau 6 geriausiu atveju, ten 22, nesuprantu kas tokį gali pirkti (tokia kaina), bet ,o, tačiau, ko gero- pasitaiko kas perka doh.gif Gal kokių dujų pavaro salėn, o pasku i"trebo" visiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 28, 21:58)

Buvau ir aš humanoje, megztukas, kuriam dėčiau 6 geriausiu atveju, ten 22, nesuprantu kas tokį gali pirkti (tokia kaina), bet ,o, tačiau, ko gero- pasitaiko kas perka doh.gif  Gal kokių dujų pavaro salėn, o pasku i"trebo" visiems lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gali būt nesuprantu kaip jie taip perka doh.gif

bet kad dauguma ir giria ten kad apsiperka, turiu kelias kur sako nesuprantu ka galima ten pirkti biggrin.gif tai vadinas ne visi dar apnuoditi tom dujom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 11 28, 23:15)
Labas vakarelis 4u.gif

Papildyta:
Papildyta:

gausa yra laisves prospekte, kur norfa, turgus... sale degalines, kitoj pusej vaikutis, super neto.. kainos normalios. striukes iki 30 keliu lt maciau sau patinkancias.. zmoniu daug, matuojasi daug... batu nieko tokiu buvo... labai daug prekiu, sukabinta pagal spalvas, pagal rusis.. visur uzrasai..
Atsakyti
Pencininkai tai visiski Humanos zombiai smile.gif
Nieko nepadarysi puikus marketingas.
Gerai butu Humanos kainorasti sudaryti. Jeigu man atsiustumet kainas ir pavadinimus as prideciau ka as pirkau ir galeciau visom kas nori issiusti i asmenines zinutes.
Gal kas zino, kaip uzuolaidos einasi parduoti ?
Patalyne tai nelabai bent pas mane.
Papildyta:
vajuta reiks zemelapyje paziureti kazkaip nelabai gaudausi. smile.gif
Atsakyti