Prisiminiau. Šiandien,pasinaudojus tuo,kad nebeilgai būsiu, nesusiturėjau ir kai ką pasakiau vienai. Nepasiūliau užsisegt viršutinės sagos,nes buvo užsegtos

,bet paprašiau iš parduotuvės išeit

Dvi podruškės tokios yr,pastoviai jei ateidavo,tai tik nuotaiką pagadint, nieko nepirkdavo niekad, bet visada kažką nemalonaus pasakydavo. Nu aš kaip visada su pacientais elgdavaus nuolaidžiai,o šiandien pagydyt sumasčiau,užkniso. Įėjo,aišku pirmi žodžiai "kaip čia dirbt galima, uždusčiau" Aš buvau kambariuke kitam,kaip išlėkiau visa pasipūtus... sakau "ponios jei jums kažkas nepatinka,išeikit,niekas jūsų čia nekvietė"

Dzin buvo ir kiti žmonės. O tos iš karto "tai ne mes tik trumpam,sakom kad ilgai būt negalėtumėm" Tai su jom dar ne viskas. Po to sako "o tai ką jau užsidarot,sakiau,kad bankrutuosit"

Pi... diec nei ką atsakyt
Ai tiesa,dėl to kvapo galima ir nepykt,jei tikrai smirda,gal aš pati ir nebejaučiu. Bet kiti žmonės sako atėję, kaip pas jus faina, malonu užeit, nėr to baisaus kvapo, tai aš ir tikiu dauguma.
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 28, 21:06)
zuika,nebijok rusio,as ir rusyje dirbu ir fotopaslauga rusyje ir deveti rusyje,nemanau kad tai minusas prekybai,pripratau ir gerai,jei tik gera vieta imk nedvejojus
Aš bijau rūsio todėl,kad saulės nematysiu

Aš kaip coliukė,bijau už kurmio tekėt

Man atrodo vasarą ,išlysiu saulėtą dieną ir apaksiu nuo šviesos

Arba stogas pavažiuos nuo tamsos,klaustrofobija susirgsiu
QUOTE(vajuta @ 2009 11 28, 21:06)
kaip miela kai taip zmones vertina......
Taigi sakau,ten visas rajonas kaip podruškės kokios,užeina,pabazarinam. Važiuoju mašina to rajono gatvėmis,ar einu maisto nusipirkt į parduotuves, tai rodos visus pažįstu