QUOTE(ingace @ 2009 11 27, 22:19)
turiu tokiu poniuciu kurios ateina vaikams zaislu pirk ir praso tu nauju firminiu sako kad ir brangus mums nesvarbu, bet as bijau kad nusvilsiu ir sampei pinigu nebebus 

Na, aš dėvėtuose neperku žaislų, nes kol kas vien pliušinius mačiau, bet jei būtų kokių firminių plastmasinių, tai ko ne... Problema ta, kad parduotuvėse ne tik jie brangūs, bet dar ir nuvalkioti, pabodę, nėra iš ko rinktis. Pažiūrėk SM skelbmuose ten būtent tie firminiai yra einamiausi žaislai.

QUOTE(vilite @ 2009 11 27, 22:58)

Kiek žinau, pirmadienį Humanos parduotuvėse nauja siunta, man davė bukletą tada kai buvau. O tuo tarpu, jūs panos darykit nuolaidas, nes jie gal dabar jau nepuls jų daryt, kai nauja siunta. Beje, ėjau vakar pro humaną tai buvo parašyta ant lango viskas iki 3 lt

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 28, 17:28)

QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 28, 19:07)
Nu va ir vėl,ką čia tokios žinutės reiškia

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 28, 19:15)
Nu va ir vėl,ką čia tokios žinutės reiškia
sakau,kad nori skaičių jų padidint nieko nerašydamas
Fui kaip negarbinga 

yra žmonių, nebeturiu kada rašyti

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 28, 20:29)
Nu dabar jau pradejau ilsėtis. Tvarkymasis,valgio gaminimas po darbo iš vis nuvarė nuo kojų. Jos ir taip skauda,jau antrą sav. tiek atstovėjus. Net nebepamenu kada darbe sedėdavau,kryžiažodžius spręsdavau,skaitydavau..

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 28, 19:38)
Nu dabar jau pradejau ilsėtis. Tvarkymasis,valgio gaminimas po darbo iš vis nuvarė nuo kojų. Jos ir taip skauda,jau antrą sav. tiek atstovėjus. Net nebepamenu kada darbe sedėdavau,kryžiažodžius spręsdavau,skaitydavau..
Dabar arba žmonių yra, paskui lakstau,arba sandėlį tvarkaus

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 28, 20:43)
patalpom,gal kazka susiuostei jau?
Dar tiksliai nzn,yra keli variantai,bet.. tai tas tai tas.. niekaip pasižiūrėt vienų neišeina,nes raktai visai ne pas suinteresuotą žmogų,tingi atvažiuot jis,ne jo gi patalpos. Su kitu pirmadienį susitiksiu,bet jis rūsį siūlio. Nelabai noriu po žemėm lįst, bet vieta nebloga,o gal kaip tarpinis variantas tiks,geriau kažkur išsikelt,kad ir laikinai,nei niekur... Bet supratau vieną dalyką,kad niekur iš to rajono nenoriu keltis,kur kitur pasižiūriu skelbimus,nieks netinka

labas vakaras, mergytes
na ka, siandien nedirbau.. turejau proga po parduotuves palakstyt. nusipirkau 2 lapus didelius kartono, darysiu reklamas. gal bus labiau matomos.
buvau ir i "gausa" uzsukus... geriau buciau nejus.... taip sirdele suspaude.... is kur jie tokiu prekiu gauna.... striukyciu, paltuku kiek.... liemeniu graziu.... bliuskuciu, suknyciu....visko.....
kai pagalvojau kas pas mane yra, tai.........

na ka, siandien nedirbau.. turejau proga po parduotuves palakstyt. nusipirkau 2 lapus didelius kartono, darysiu reklamas. gal bus labiau matomos.
buvau ir i "gausa" uzsukus... geriau buciau nejus.... taip sirdele suspaude.... is kur jie tokiu prekiu gauna.... striukyciu, paltuku kiek.... liemeniu graziu.... bliuskuciu, suknyciu....visko.....

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 28, 19:56)
Dar tiksliai nzn,yra keli variantai,bet.. tai tas tai tas.. niekaip pasižiūrėt vienų neišeina,nes raktai visai ne pas suinteresuotą žmogų,tingi atvažiuot jis,ne jo gi patalpos. Su kitu pirmadienį susitiksiu,bet jis rūsį siūlio. Nelabai noriu po žemėm lįst, bet vieta nebloga,o gal kaip tarpinis variantas tiks,geriau kažkur išsikelt,kad ir laikinai,nei niekur... Bet supratau vieną dalyką,kad niekur iš to rajono nenoriu keltis,kur kitur pasižiūriu skelbimus,nieks netinka
O klientai kaip nuliūdo... sako "nors kur nors palikit raštelį kur išsikeliat,kaip mes be jūsų.."

zuika,nebijok rusio,as ir rusyje dirbu ir fotopaslauga rusyje ir deveti rusyje,nemanau kad tai minusas prekybai,pripratau ir gerai,jei tik gera vieta imk nedvejojus
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 28, 20:56)
O klientai kaip nuliūdo... sako "nors kur nors palikit raštelį kur išsikeliat,kaip mes be jūsų.."

kaip miela kai taip zmones vertina......