Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 29, 18:15)
tai nemazai tu cia prisispausdinai ju mirksiukas.gif as gal bandysiu pradziai maziau atsispausdint ir i aplinkinius namus ismetyt:)  bus matyt ar pasitesins g.gif

bent pas mane pasiteisino mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif roginta
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 17:18)
bent pas mane pasiteisino mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif roginta

tai vistiek turetu paskaite skrajute daugiau susidomet zmoniu ir ateit pasiziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 29, 18:33)
tai vistiek turetu paskaite skrajute daugiau susidomet zmoniu ir ateit pasiziuret smile.gif

bent as ju tikrai neskaitau eidama i darba issiimu kas dezutei o reklama neskaicius ismetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 29, 17:23)
Būsi tu bobulė,ir tu būsi pikta  tongue.gif Juk pinigų mažai,ligos kamuoja,maistas nebeskanus, romantikos nebėr,filmai nebeįdomus.. ir gyvent nemiela..ir pasaulis piktas. Kokį veidą rodo,tokį nuo gyvenimo atgal gauna.. nieko nepadarysi. Jaunimas tik gyvenimu džiaugias,o kuo senyn tuo labiau visi į niurzgas virsta..
thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

ne visi gi pikti..... bet dauguma bambekles doh.gif
Atsakyti
[quote=doviliukei,2009 11 29, 17:35]
bent as ju tikrai neskaitau eidama i darba issiimu kas dezutei o reklama neskaicius ismetu lotuliukas.gif
[/quote/]as tai kazkaip pasiziuriu kartais tas reklamas nes pasitaiko ir naudingu dalyku kad suzinai smile.gif
o daug kas taip ima ir ismeta nepasiziurejes... biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif nu kurei baltos misraines idet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 29, 16:11)
pakaks , pakaks, lėk pas vaikus  biggrin.gif  Stebiuosi, kaip tu viską spėji  bigsmile.gif g.gif  Pavyzdys toms , kurios sėdi su vienu vaiku ir nieko nespėja thumbup.gif

smile.gif mano juk vaikai jau dideli,nereikia sedet prie ju,sunus pavasari jau pilnametis bus,dukra 15 baigineja ax.gif jie mano didieji uzvadeliai,nors ir zbitku pilni abu,taciau bent jau namus aptvarko,valgyt padaro,maziuka paziuri jei reikia,atsimeta kazkiek namu ruosa ....
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 29, 20:40)
smile.gif mano juk vaikai jau dideli,nereikia sedet prie ju,sunus pavasari jau pilnametis bus,dukra 15 baigineja ax.gif jie mano didieji uzvadeliai,nors ir zbitku pilni abu,taciau bent jau namus aptvarko,valgyt padaro,maziuka paziuri jei reikia,atsimeta kazkiek namu ruosa ....

kai tokie vaikai tai gerai...jau padeda... o su mazais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 19:39)
4u.gif nu kurei baltos misraines idet mirksiukas.gif

krauk negailėdama bigsmile.gif Dabar būsi kalta dėl mano svorio, vėl eisiu aušinti šaldytuvo doh.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 29, 19:40)

ohoho kokie dideli bigsmile.gif Ką vyresnysis apie šeimos verslą mąsto, eis prekiauti? Sakei sodinsi cool.gif lotuliukas.gif

jargau, aš dabar taip noriu valgyti, reikėjo apie mišrainę čia pakalbėti doh.gif Einu karbonadų kepti- prie mišrainės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 29, 21:19)
krauk negailėdama bigsmile.gif  Dabar būsi kalta dėl mano svorio, vėl eisiu aušinti šaldytuvo doh.gif
ohoho kokie dideli  bigsmile.gif  Ką vyresnysis apie šeimos verslą mąsto, eis prekiauti? Sakei sodinsi cool.gif  lotuliukas.gif

jargau, aš dabar taip noriu valgyti, reikėjo apie mišrainę čia pakalbėti doh.gif  Einu karbonadų kepti- prie mišrainės cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 27, 23:10)
stop...stop..stop..tik ne siuo metu..pradzioj ir as emiau geresnius..na kas is to..kruva pinigu sukista..atsiemimas sunkus..apie tai kad dar ir liktu kalbu nera..juk zmonems reikia kas savaite nauju..kelis nupirks  ir vel klaus kada nauja..is ko ta nauja pirkt..neatsiemus uz siunta pinigeliu kalbu negali but apie pirkima kitos siuntos..susivarysit i minusa..rubu bus kalnai  o naudos jokios..zmonems reikia kad ir kasdiena naujo kazko..jiems dzin  ar turi ar ne is ko pirkt...sis metas netinkamas kazka keist..bandyk traukt dbr is to vadinamo su..

laba vakareli smile.gif o tai 12Lt/kg. tai jau brangus skaitosi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fifacka: 29 lapkričio 2009 - 19:23
QUOTE(fifacka @ 2009 11 29, 21:23)
laba vakareli  smile.gif  o tai 12Lt/kg. tai jau brangus skaitosi? g.gif

doh.gif aisku brangu
Atsakyti