QUOTE(fifacka @ 2009 11 29, 20:23)
būna ir 20Lt (mano praktikoje, brangesnių nebuvo), bet būna ir 27, ane panos, kas tiek mokėjot? 12 nepigu
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 29, 20:24)
toks amzius jo ,kad mastymas plaukiojantis,padet padeda kai laikau koja primygus,taciau seip jis nelinkes sedet,geriau bapkes taip ateitu is oro
pats biznierius yra,perka parduoda,maino permaino.. 
bandau ir aš priminti (bijau tik nenuminti
as ir valgyt noriu, siunciu vyra i parduotuve, nes saldytuve jau pele pasikore
QUOTE(vajuta @ 2009 11 29, 21:29)
einu kepti karbonadų, atsiminiau , kad nagus nusilakavau
Mažoji atlūžo ant sofos apsikabinusi šunį, šuo išlįsti nebegali
Einu gelbėti
Mažoji atlūžo ant sofos apsikabinusi šunį, šuo išlįsti nebegali
12 lt.brangu..aisku kokios tai prekes dar reikia ziuret sakykim palaidines 12 lt.i kg ieina kokios sakykim 5-6..savikaina gera,prakalsi,taciau jei sunkesni rubai tada suduks jau..
Papildyta:
dickis mano kedus prakale draugui..sako mamyt parvezk paims draugas pinigus veliau atiduos..tai kol draugas per kelis namus atejo iki musu tas spejo is 25 lt i 30 perdaryt
sako tai ir man reik uzsidirbt
Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 11 29, 20:27)
būna ir 20Lt (mano praktikoje, brangesnių nebuvo), bet būna ir 27, ane panos, kas tiek mokėjot? 12 nepigu 
Papildyta:
), mano vyresnioji (vos ne kaip tavo mažylis
) irgi panašiai stumdo- gavom su siunta ženkliuką- pačiai reikėjo, ale prakalė, kad litą gautų
O šiaip, į mamą, kupi -pradai 
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 29, 21:30)
12 lt.brangu..aisku kokios tai prekes dar reikia ziuret sakykim palaidines 12 lt.i kg ieina kokios sakykim 5-6..savikaina gera,prakalsi,taciau jei sunkesni rubai tada suduks jau..
niu visko ir mot. palaidiniu, mergztuku ir vyrisku, vaikisku dzemperiuku bet tokiu apynauju ir nauju su etiketem ir saliku nauju,sijonuku nu zodziu prekes superines tai pirkau is ten bet galvoju ar cia apsimokes
QUOTE(fifacka @ 2009 11 29, 21:35)
niu visko ir mot. palaidiniu, mergztuku ir vyrisku, vaikisku dzemperiuku bet tokiu apynauju ir nauju su etiketem ir saliku nauju,sijonuku nu zodziu prekes superines tai pirkau is ten bet galvoju ar cia apsimokes
...
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 29, 20:33)
as ryt i humana vaziuosiu... dar neapsisprendziau ka pirkt....
QUOTE(fifacka @ 2009 11 29, 20:35)
...
sunku diskutuot sia tema,visos randames skirtingose vietose,vienur perka uz bet kokia kaina,kitur ir uz savikaina paleisk bus brangu,pabandysi pamatysi pati kaip einasi,pvz man cia jau pragaras butu tokia kaina..o tau gal labai super eisis...znk nera cia tokiu kurios nebutu nusvile,tad ir tau jei taip bus cia ne pasaulio pabaiga dar bus