Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ecka @ 2009 11 29, 23:29)
ai, tai tie šimtas metų nesiskaito irnesakyk.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Kada jūs čia spėjot tiek pavaryt blink.gif Aš kol vakarą su draugėm leidau vynelį gurkšnodama, jūs taip pasidarbavot,kad dar teks pasedėt,miegot negaliu eit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 30, 00:14)
Kada jūs čia spėjot tiek pavaryt  blink.gif Aš kol vakarą su draugėm leidau vynelį gurkšnodama, jūs taip pasidarbavot,kad dar teks pasedėt,miegot negaliu eit  doh.gif

a mes sugebam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 18:18)

čia už ką? ax.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 18:35)
bent as ju tikrai neskaitau eidama i darba issiimu kas dezutei o reklama neskaicius ismetu lotuliukas.gif

aš irgi,metu viską iš eilės nežiūrėjus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 29, 19:09)
kai tokie vaikai tai gerai...jau padeda... o su mazais...

drinks_cheers.gif su mažais jau sunku , bet sukiesi mirksiukas.gif

QUOTE(ecka @ 2009 11 29, 19:27)
būna ir 20Lt (mano praktikoje, brangesnių nebuvo), bet būna ir 27, ane panos, kas tiek mokėjot? 12 nepigu

nu man 12 jau per brangu bet žinau kas perka po 60 lt blink.gif bet ten vardiniai ir nemažai nauju ... tik man neikandama kol kas schmoll.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 29, 19:33)

dickis mano kedus prakale draugui..sako mamyt parvezk  paims draugas pinigus veliau atiduos..tai kol draugas per kelis namus atejo iki musu tas spejo is 25 lt  i 30 perdary

thumbup.gif ot šaunuolis

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 19:50)
ar ziurit kuri koncerta per lnk]

žiūrėjom mes su vyruku prisiminėm kad kažkada tokias klausėm ax.gif

QUOTE(ingace @ 2009 11 29, 20:03)
nusimint labai nenusiminaiu sumoketa nedaug 165lt tik tai yra kokie 4 paltai neblogi po koki 60lt gal parduosiu ir atsipirks prekes ax.gif tik va kad dirbt negaliu tai cia jau liudna verysad.gif
oi gal kam vyrisku svarku reikia lotuliukas.gif koki 100 kg turiu

tai dar gerai kad ne viska išmetei kaip man buvo doh.gif

lotuliukas.gif oi šito gėrio turėjus ne viena karta tokiais kiekiais iškarto uošvieniai pakuroms biggrin.gif o šlypsu tai velnias pilna pas mane tik vaikiškus papirko po 1 lt o va suauge nea schmoll.gif ir nauju yra tik viena nupirko už 2 lt bet ten buvo ranku darbo

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 20:26)
pas mane slipsu tik 3 yra

galiu atsiusti kad ir pora maišu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 30, 00:19)
drinks_cheers.gif  su mažais jau sunku , bet sukiesi  mirksiukas.gif
nu man 12 jau per brangu bet žinau kas perka po 60 lt  blink.gif  bet ten vardiniai ir nemažai nauju ... tik man neikandama kol kas  schmoll.gif
thumbup.gif  ot šaunuolis
žiūrėjom mes su vyruku prisiminėm kad kažkada tokias klausėm  ax.gif
tai dar gerai kad ne viska išmetei kaip man buvo  doh.gif

lotuliukas.gif  oi šito gėrio turėjus ne viena karta tokiais kiekiais iškarto uošvieniai pakuroms  biggrin.gif  o šlypsu tai velnias pilna pas mane tik vaikiškus papirko po 1 lt o va suauge nea  schmoll.gif  ir nauju yra tik viena nupirko už 2 lt bet ten buvo ranku darbo
galiu atsiusti kad ir pora maišu  lotuliukas.gif

gal dekui ryt gal pati rasiu to gerio
Atsakyti
mano citatos kaip ir pavėluotos,bet tiek to,išgėrusiai tai norisi paplepėt biggrin.gif
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 29, 21:24)
pats biznierius yra,perka parduoda,maino permaino.. lotuliukas.gif

va ką genai daro thumbup.gif

QUOTE(ecka @ 2009 11 29, 21:27)
būna ir 20Lt (mano praktikoje, brangesnių nebuvo), bet būna ir 27, ane panos, kas tiek mokėjot? 12 nepigu cool.gif

aš mokėdavau 17-22 lt/kg doh.gif Man tai 12 lt. atrodo mažai,jei tai rūšiuotos,ir kaip supratau neblogos prekės. Jei kas iš pažįstamų rinktų, arba ir ne iš pažįstamų,bet žinočiau kas ten maišuose,imčiau užsimerkus už tokią kainą. Pirmą siuntą aš pirkau už 10 lt/kg,bet tokie dalykėliai buvo wub.gif Ir 15 lt. negaila,o gal ir 18 g.gif

Atsakyti
nu mergikes einu i lovyte jau ryt 6.30 keltis ir sunki diena laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 29, 21:29)
saldytuve jau pele pasikore lotuliukas.gif

QUOTE(ecka @ 2009 11 29, 21:30)
Mažoji atlūžo ant sofos apsikabinusi šunį, šuo išlįsti nebegali cool.gif Einu gelbėti lotuliukas.gif

Žiūriu mergas prie bajerių ant vakaro patraukė,gal ne aš viena įkalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(fifacka @ 2009 11 29, 21:46)
jo jau pirkau,bet visos prekes geros, madingos, pusnaujes   rolleyes.gif

tai ko tada klausinėji mūsų ar apsimokės,jei jau nusipirkai lotuliukas.gif pamatysi kaip prekyba eis mirksiukas.gif o tada jau mes tavęs klausim ar apsimokėjo biggrin.gif Ir jei sulauksim teigiamo atsakymo, gal ir mes pirksim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 29 lapkričio 2009 - 22:43
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 00:35)
nu mergikes einu i lovyte jau ryt 6.30 keltis ir sunki diena laukia doh.gif

siaubsiu ryt humana lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 22:23)
gal dekui ryt gal pati rasiu to gerio

lotuliukas.gif na jei nerasi tik sušuk ir atvešiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 30, 00:39)
lotuliukas.gif  na jei nerasi tik sušuk ir atvešiu  lotuliukas.gif