Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ingace @ 2009 11 29, 21:56)
Nu ka parsiveziau savo prekytes unsure.gif ir ka is 300kg liko koks 130kg gal

Ką ir kur pirkai?

QUOTE(ingace @ 2009 11 29, 22:03)
oi gal kam vyrisku svarku reikia lotuliukas.gif koki 100 kg turiu

o jei doh.gif neperka žiauriai ir pas mane, po 3 lt. dabar jie kabo ir neima nieks doh.gif

QUOTE(tipitapu @ 2009 11 29, 22:39)
Slipsu irgi cielus tris turiu matyt irgi 50 metu biggrin.gif

pas mane šlipsų nemažai buvo,ale išpirko visus,oi ne meluoju,vienas dar kabo
Atsakyti
doh.gif tureciau rast tonoi ir as visokio lobio
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 22:47)
as humanoj miksa treningu emiau apie 16 kg.tai liko labai nedaug ju.

pas mane labai visi prašo treningų,praktiškai beveik nesu jų turėjus, jokioj siuntoj nepasitaiko. Buvo vienos kitos kelnės,bet tą pačią akimirką dingsta,o jei dar didesnio dydžio... doh.gif Dabar ypač vyrai tų šiltų žiemai treninginių kelnių ieško. Bet jos jau jei ir papuola,tokios susigurguliavę būna doh.gif Vienu žodžiu- deficitas,kaip ir vaikiškos kelnės. Net savo vaikams jų rast negaliu,abidna pirkt rodos, kai pati skudurais apsivertus,ir vaikšto tokie biski apiplyšę doh.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 00:36)
siaubsiu ryt humana lotuliukas.gif

sekmės tau dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 30, 00:48)
pas mane labai visi prašo treningų,praktiškai beveik nesu jų turėjus, jokioj siuntoj nepasitaiko. Buvo vienos kitos kelnės,bet tą pačią akimirką dingsta,o jei dar didesnio dydžio...  doh.gif Dabar ypač vyrai tų šiltų žiemai treninginių kelnių ieško. Bet jos jau jei ir papuola,tokios susigurguliavę būna  doh.gif Vienu žodžiu- deficitas,kaip ir vaikiškos kelnės. Net savo vaikams jų rast negaliu,abidna pirkt rodos, kai pati skudurais apsivertus,ir vaikšto tokie biski apiplyšę  doh.gif
sekmės tau dideliausios  4u.gif

mirksiukas.gif humanoj permatomuose maisuose treningai buna matosi kokybe ju.bet kaina jei neklystu po 11 lt.
Atsakyti
Vsio lakiu ir aš in lovų biggrin.gif akys merkias,labanakčiuks visoms,ir pelningos dienos ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=rogrinta,2009 11 30, 00:36]
Žiūriu mergas prie bajerių ant vakaro patraukė,gal ne aš viena įkalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

na as tuo metu kai rasiau dar neikalus buvau biggrin.gif

labanaktukas 4u.gif ziuresiu ir as kaip man ryt seksis su ta humana g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 29, 22:41)

o jei  doh.gif neperka žiauriai ir pas mane, po 3 lt. dabar jie kabo ir neima nieks  doh.gif
pas mane šlipsų nemažai buvo,ale išpirko visus,oi ne meluoju,vienas dar kabo

pas mane po 1 lt ir tai neperka o kabo du gražiausi palikti lotuliukas.gif

rimtai blink.gif o pas mane neperka o po kiektu juos parduodi g.gif pas mane po 1 lt jie

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 29, 22:48)
pas mane labai visi prašo treningų,praktiškai beveik nesu jų turėjus, jokioj siuntoj nepasitaiko. Buvo vienos kitos kelnės,bet tą pačią akimirką dingsta,o jei dar didesnio dydžio...  doh.gif Dabar ypač vyrai tų šiltų žiemai treninginių kelnių ieško. Bet jos jau jei ir papuola,tokios susigurguliavę būna  doh.gif Vienu žodžiu- deficitas,kaip ir vaikiškos kelnės. Net savo vaikams jų rast negaliu,abidna pirkt rodos, kai pati skudurais apsivertus,ir vaikšto tokie biski apiplyšę  doh.gif
sekmės tau dideliausios  4u.gif

oi treningu ir manes prašo bet jeigu turiu vyrai ima negalvodami ir nesiderėdami o bobos tai prašo bet nori vos ne nauju ir už lita doh.gif

aha deficitas aš irgi savo vaikams ir tai perku nerandu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kaip tylu ramu,turbūt visos Humanoj susitikę pliurpia biggrin.gif
QUOTE(vilite @ 2009 11 30, 01:19)
rimtai  blink.gif  o pas mane neperka o po kiektu juos parduodi  g.gif  pas mane po 1 lt

O aš po 4 lt išpardavinėjau šlipsiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 29, 23:50)
mirksiukas.gif humanoj permatomuose maisuose treningai buna matosi kokybe ju.bet kaina jei neklystu po 11 lt.

pirkau permatomuose, atrodė labai neblogi, bet kai ištraukėm doh.gif Keliai išsiduobę, galai nubrizgę, pasiburbulavę ir t.t... O atrodė ir nemargos ir tvarkingos, o kiek žmonių klausinėjo doh.gif Išmečiau apie 180Lt balon unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 30, 09:13)
Labas rytas. Kaip tylu ramu,turbūt visos Humanoj susitikę pliurpia  biggrin.gif
O aš po 4 lt išpardavinėjau šlipsiukus  biggrin.gif

lotuliukas.gif tikriausiai

blink.gif rimtai o pas mane tik kelis nupirkti o turiu i valias ir nauju ir odiniu lotuliukas.gif ir su pingvinukais

sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 30, 10:13)
Labas rytas. Kaip tylu ramu,turbūt visos Humanoj susitikę pliurpia  biggrin.gif
O aš po 4 lt išpardavinėjau šlipsiukus  biggrin.gif

pamiršau pasisveikinti- labos 4u.gif

Tai gerai pardavei, po 4 tai jau ohoho thumbup.gif

Lauksim naujienų iš humos ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kaip as jum pavydziu (baltu pavydu) kad vis rubeliu dasiperkat, pas mane visai prekybos nera, jauciu taip ir liksiu iki naju metu be nauju prekiu verysad.gif
Atsakyti