Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vajuta @ 2009 11 30, 21:10)
kaip faina bigsmile.gif
pas mane tai buvo viena atejus apsiuostinet. sake irgi devetu parduotuve turejo, bet neisejo. kai pasakiau, kad is humanos prekes. sako: ir perkat is ten? atliekas? blink.gif sako is eudros imkit. sakau brangi savikaina eudroj gaunas. gerai, kad uosviene atejo, pasirodo jos pazistamos, tai savais reikalais sneket pradejo..

tai nesakyk is kur perki as niekam nesakau is kur perku mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif nedaryk klaidos mazule,niekada niekam is klientu nepasakok kur ka perki,neprisiviliok pati sau konkurentu smile.gif aplamai,gal maziau mes minekim ta sventa vieta biggrin.gif dauguma jau zinom kas kaip kur,manau nera reikalo rasyt pavadinima ax.gif o gal as klystu g.gif
Papildyta:
doviliuk,daug ismest teko kiek jau prakratei rubeliu,as kaip suprantu jie kaip originalas supakuoti maisiukuise ar viskas viename maise palaidi rubai
Papildyta:
uj da klausimas doviliukui...kaip tau tuos rubus pristate atveze iki masinos ir nudrebe g.gif o tavo reikalas kaip susitalpint..ir su kuo vaziavai ju cia jau jomajo reik transporto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 30, 21:38)
smile.gif nedaryk klaidos mazule,niekada niekam is klientu nepasakok kur ka perki,neprisiviliok pati sau konkurentu smile.gif aplamai,gal maziau mes minekim ta sventa vieta biggrin.gif dauguma jau zinom kas kaip kur,manau nera reikalo rasyt pavadinima ax.gif o gal as klystu g.gif
Papildyta:
doviliuk,daug ismest teko kiek jau prakratei rubeliu,as kaip suprantu jie kaip originalas supakuoti maisiukuise  ar viskas viename maise palaidi rubai
Papildyta:
uj da klausimas doviliukui...kaip tau tuos rubus pristate  atveze iki masinos ir nudrebe g.gif o tavo reikalas kaip susitalpint..ir su kuo vaziavai ju  cia jau jomajo reik transporto biggrin.gif

na ji prekiauja dabar naujais rubais.. daugiau niekam neesu sakius is kur rubai.... geriau ir nesakyt g.gif
Atsakyti
Labutis verslininkytės 4u.gif biggrin.gif
Matau,kad visai neblogai sekasi mirksiukas.gif Aš irgi ryt važiuosiu į kokį kaimuką išpardavimą daryt smile.gif Galvoju,kad geriau išparduot senus greičiau,ir bandyt dar iki kalėdų kokį užpirkimą padaryt. g.gif Nes visi tik ir klausinėja,kada naujų vėl turėsi.Nuliūdinau visus pasakydama,kad turbūt tik kokį vasarį,nes toks sunkmetis dabar....Na,bus matyt kaip šią savaitę seksis
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 30, 20:38)

pritariu tau ir doviliukui topsecret.gif (aš kaip kad savo nuomonės neturėčiau doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 18:51)
4u.gif laba vakara a manes nelauket su naujienomis g.gif

oi laukiam laukiam tongue.gif ar neradai rūbu su ju parduotuvės kainom? g.gif nes mes kai imėm buvo visi rubai su kainom g.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 19:11)
tai nesakyk is kur perki as niekam nesakau is kur perku mirksiukas.gif

nesakau ir aš schmoll.gif koks kieno reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis prekybininkės biggrin.gif Tai jau žiūriu,apsiprekinot g.gif

QUOTE(ingace @ 2009 11 30, 13:10)
prekytes perku orginala po 0.55lt/kg atveza i kaima pas mama. Pigu bet tiek sudo buna kad doh.gif

nu tu turbūt perki ne originalą,o išrankas iš oroginalo mirksiukas.gif Nes kaina nereali

QUOTE(linalina644 @ 2009 11 30, 13:36)
g.gif buvo tokia mintis. Gal reikes pabandyti sia savaite  g.gif

Būtinai,senai čia visos šnekam,kad ne proc. žmones veikia,o maža kaina 2,3,5 lt mirksiukas.gif

QUOTE(astaja @ 2009 11 30, 17:24)
bet kas pirko tai traukia po 100 turbūt paskutinius g.gif

nu pas mane pirkimas gana geras,bet kažkodėl jau antra sav. negaunu šimtinės blink.gif Didžiausias pinigas 50 lt,ir tai gana retas biggrin.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 21:03)
thumbup.gif super rubai ir kailiniu ir striukiu ir kaldru  pagalviu radau.ir slipsu daug lotuliukas.gif

blink.gif nu nesitiki nors tu ką doh.gif

Atsakyti

QUOTE(fifacka @ 2009 11 30, 21:05)
niu gi man idomu  del to ir klausiu  ,ar cia brangu, kaip ejosi kas pirko...ar jau nebegalima paklausti?

Aišku,kad galima klaust,aš tik atkreipiau dėmesį,kad tu klausei "ar apsimoka pirkt" nors jau buvai nusipirkus smile.gif Nepyk,kabinėjuos prie žodžių 4u.gif Būtinai parašyk,kaip perka juos,jei kaip sakai superiniai rūbai,tikrai turi gerai eit ir apsimokėt mirksiukas.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 11 30, 21:10)
kai pasakiau, kad is humanos prekes. sako: ir perkat is ten? atliekas?

Mano kolegė irgi senai senai iš ten pirko,žiauriai nusivylė, ir nors žinojo kokios ten kainos,niekada man apie Humaną neprasitarė. Aišku,aš jos ir paklausiau,ko ji mane vis į Eudrą siųsdavo,jos nuomonė tokia pati kaip ir tavo mamos pažįstamos. Gal anksčiau tikrai tik š.. Humana prekiaudavo,kad vyresnioji karta net nežiūri į jų pusę g.gif

Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 30, 22:55)
Aišku,kad galima klaust,aš tik atkreipiau dėmesį,kad tu klausei "ar apsimoka pirkt" nors jau buvai nusipirkus  smile.gif Nepyk,kabinėjuos prie žodžių  4u.gif Būtinai parašyk,kaip perka juos,jei kaip sakai superiniai rūbai,tikrai turi gerai eit ir apsimokėt  mirksiukas.gif
Mano kolegė irgi senai senai iš ten pirko,žiauriai nusivylė, ir nors žinojo kokios ten kainos,niekada man apie Humaną neprasitarė. Aišku,aš jos ir paklausiau,ko ji mane vis į Eudrą siųsdavo,jos nuomonė tokia pati kaip ir tavo mamos pažįstamos. Gal anksčiau tikrai tik š.. Humana prekiaudavo,kad vyresnioji karta net nežiūri į jų pusę  g.gif

na visko gali but.... siaip tai dabar nepasakyciau, kad visiskas s... aisku visko gali but...ziemini gavau is to pacio sandelio, buvo svieziai pririnkti. o anakart is kitur atveze
Atsakyti
nu tu turbūt perki ne originalą,o išrankas iš oroginalo mirksiukas.gif Nes kaina nereali

gali but kad ten isrankos nebutu nuostabu ax.gif nes tokia kaina g.gif bet kai tiek kartu emiau ir tik 2 karta kaip teko daugiau ismest, bet buna pakankamai geru stiukiu ir paltu ir sukneliu neblogu randu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 30, 18:39)
niu ir priplepat-kol perskaiciau viska doh.gif Siandien ir mes su mb baigeme susitvarkyti visa parduotuve-ryt ir as i humana vaziuoju tonos drabuziu parsivesti,sakiau imsiu gal dar MIXO zieminio

Mane kaip ir lašiuką šitas postas prajuokino,tipo tonos nebūtų gana lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 30, 21:38)
doviliuk,daug ismest teko kiek jau prakratei rubeliu,as kaip suprantu jie kaip originalas supakuoti maisiukuise  ar viskas viename maise palaidi rubai

uj da klausimas doviliukui...kaip tau tuos rubus pristate  atveze iki masinos ir nudrebe g.gif o tavo reikalas kaip susitalpint..ir su kuo vaziavai ju  cia jau jomajo reik transporto biggrin.gif

Doviliuk,mane irgi tie patys klausimai domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 30, 23:22)
Mane kaip ir lašiuką šitas postas prajuokino,tipo tonos nebūtų gana  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Doviliuk,mane irgi tie patys klausimai domina  ax.gif

nu daba jau resiu g.gif tonos pakanka tikrai doh.gif
Atsakyti