Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(neringule @ 2009 11 30, 17:39)
Labutauskas biggrin.gif
niu ir priplepat-kol perskaiciau viska doh.gif Siandien ir mes su mb baigeme susitvarkyti visa parduotuve-ryt ir as i humana vaziuoju tonos drabuziu parsivesti,sakiau imsiu gal dar MIXO zieminio

biggrin.gif aha imk..leidziam biggrin.gif ir vasarini da mixa pasimk..ka maza nebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 30, 17:53)
biggrin.gif aha imk..leidziam biggrin.gif ir vasarini da mixa pasimk..ka maza nebutu biggrin.gif

ta prasme g.gif g.gif g.gif g.gif
o ko tep parasei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 30, 18:36)
ta prasme g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
o ko tep parasei rolleyes.gif

biggrin.gif niu rasai kad imsi ziemini mixa,tai ir parasiau kad imk leidziam biggrin.gif as vietoj taves gal ta tona prapurtyciau pirma,sukabinusi matysi ko labiau truksta ar striukiu,ar megztuku ar dar ko..tada jau varai ir dasipildai konkreciai ko reikia ,,cia tik mano pamastymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 30, 18:48)
biggrin.gif niu rasai kad imsi ziemini mixa,tai ir parasiau kad imk leidziam biggrin.gif as vietoj taves gal ta tona prapurtyciau pirma,sukabinusi matysi ko labiau truksta ar striukiu,ar megztuku  ar dar ko..tada jau varai ir dasipildai konkreciai ko reikia ,,cia tik mano pamastymas mirksiukas.gif

geras pamąstymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 30 lapkričio 2009 - 18:06
4u.gif laba vakara a manes nelauket su naujienomis g.gif
Papildyta:
verysad.gif pavargau juodai siand doh.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
na ka, zinios is humanos smile.gif pirkau vaikisku, megztukus ir ziemini mixa smile.gif vaikiski fainuciai, striuke mergytei buvo kaip nauja, paltukas, kepuriu ir t.t. megztuku yra neblogu, o zieminis sikart geresnis nei anakart man buvo smile.gif striukiu maziau, bet geresnes, uztad daugiau megztuku, golfuciu, truputis kelniu buvo smile.gif parduotuve papilnejo, gal geriau seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 20:51)
4u.gif laba vakara a manes nelauket su naujienomis g.gif
Papildyta:
verysad.gif pavargau juodai siand doh.gif

laukem laukem ax.gif tik greiciau pasakok ka gero radai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 30, 20:55)
laukem laukem ax.gif tik greiciau pasakok ka gero radai ax.gif

kad tik 300 kg apziurejau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 20:56)

man jau puse atsipirko striukes kisenei pinigu radau thumbup.gif
Papildyta:
einu i dusa o tai purvina kaip velniukas gryzau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 20:59)
Papildyta:

man jau puse atsipirko striukes kisenei pinigu radau thumbup.gif
Papildyta:
einu i dusa o tai purvina kaip velniukas gryzau doh.gif

kokiu? smile.gif
ir kaip tie 300 kg?
as kai buvau pas kasininke jai skambino ir kalbejo kad siandien turi is kauno atvaziuot vieni tona perka, kiti 3 tonas biggrin.gif iskart pagalvojau apie tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 30, 21:00)
kokiu? smile.gif
ir kaip tie 300 kg?
as kai buvau pas kasininke jai skambino ir kalbejo kad siandien turi is kauno atvaziuot vieni tona perka, kiti 3 tonas biggrin.gif  iskart pagalvojau apie tave biggrin.gif

lotuliukas.gif jo jo mane
Papildyta:
thumbup.gif super rubai ir kailiniu ir striukiu ir kaldru pagalviu radau.ir slipsu daug lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ko tada klausinėji mūsų ar apsimokės,jei jau nusipirkai lotuliukas.gif pamatysi kaip prekyba eis mirksiukas.gif o tada jau mes tavęs klausim ar apsimokėjo biggrin.gif Ir jei sulauksim teigiamo atsakymo, gal ir mes pirksim ax.gif
[/quote]

niu gi man idomu del to ir klausiu ,ar cia brangu, kaip ejosi kas pirko...ar jau nebegalima paklausti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fifacka: 30 lapkričio 2009 - 19:10
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 30, 21:03)
lotuliukas.gif  jo jo mane
Papildyta:
thumbup.gif super rubai ir kailiniu ir striukiu ir kaldru  pagalviu radau.ir slipsu daug lotuliukas.gif

kaip faina bigsmile.gif
pas mane tai buvo viena atejus apsiuostinet. sake irgi devetu parduotuve turejo, bet neisejo. kai pasakiau, kad is humanos prekes. sako: ir perkat is ten? atliekas? blink.gif sako is eudros imkit. sakau brangi savikaina eudroj gaunas. gerai, kad uosviene atejo, pasirodo jos pazistamos, tai savais reikalais sneket pradejo..
Atsakyti