Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(fifacka @ 2009 12 02, 22:24)
as jau prisisakiau striukiu, palaidiniu ryt vaziuoju paimt.. man netoli thumbup.gif

laukism ataskaitos bigsmile.gif Užsirašiau ir aš tel. ax.gif (jei nesunku brūkštelk ir aną, kur rašei, kad pirkai neblogas ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 02, 15:16)
Labutis 4u.gif

vilmuke3 nenusimink bent jau dirbt gali tau balioniukas 4u.gif

aciu uz balioniuka mirksiukas.gif ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad pasveiktumet greitai ir galetum sugryzt i darbuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2009 12 02, 20:37)
kiek nori  thumbup.gif buna maisiukai po 6 kg. po 7 po 10 na maisiukuose nedideliuose ir kiek nori kg. tiek tau ir duoda bent jau man taip dave ir duoda pirma karta pasikuisti ta prasme isvercia maisa ir gali pasiziureti rubus  mirksiukas.gif  labai faini zmones sukalbami as tai beveik visus perziurejau  lotuliukas.gif o paskui jei patiks tai is anksto turesi paskambint ir pasakyt kiek kg. nori kad atveztu  mirksiukas.gif

a tai tada gal reikėtu kada pabandyti nes būna kad reikia imit 100 kg kokiu tai iš kur tokie pinigai lotuliukas.gif

bet ne kaip atrodytu jeigu sakyčiau man prašau 5 kg lotuliukas.gif

QUOTE(ecka @ 2009 12 02, 20:53)
mestelk telefoniuką ir man, na maža kada užsinorėsiu ir aš iš ten pabandyti 4u.gif (pirma banką kokį apiplėšiu, kad turėtau už ką lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lekiam kartu
Atsakyti
QUOTE(elzbietaa @ 2009 12 02, 22:15)
striukiu kaina 4-5 litai

g.gif sudomino ir mane tik gaila kad pinigu nebera, ir dar visai netoli man doh.gif o nerusiuotais irgi prekiaujat? g.gif
ryt bandysiu i darbeli zigiuot gal neuzlinksiu g.gif nes sveikatos tai nelabai turiu ax.gif
Emilyte-sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzbietaa @ 2009 12 02, 21:06)
mano kontakciukai jei kam reikia 861282754 o isikurus esu radviliskiso rajonas seduva

Sveikute hi.gif
Joo idomu pasidarė ir man g.gif . Karts nuo karto važiuoju į tą pusę (į Baisogalą) Tai gal reiks užskut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 12 02, 20:49)
Labutis 4u.gif
Vakar surinkau 14 lt doh.gif Ryt (jei nelis) bandysiu vėl važiuot į kaimuką išpardavimo daryt smile.gif  Žmonės neperka,tik apžiūri,kainų paklausinėja ir nueina...Sako,kad neturi pinigų verysad.gif  O Maxima pilna pirkėjų doh.gif  blink.gif Visi naudojasi 40 proc nuolaida....

4u.gif Labux
Aha, nu neperka visai g.gif Aš vakar irgi buvau ir užvakar buvau-abi dienas po 35 doh.gif . Šiandien vyras atsikėlė į darbą sako LYJA miegok biggrin.gif nu tai kad dėjau iki 10 blush2.gif (mokykloj karantinas tai vaiko vežt nereik)vnž. pamiegojau uz visą savaitę. galvojau ryt lėksiu bet.. šiandien mašiniukas sublūdijo, nu nepersijungia dujos blink.gif meistras tik ryt priims patvarkyt, o su benzinu toli nenulėksiu(tikslaiu neuždirbsiu tiek biggrin.gif ) nu bet penktadienį tai lėksiu orus gerus pranešė thumbup.gif . P.s. verslo liudijimą pirkau tik iki 20 dienos pagalvojau kad vistiek per sventes bus 0, tai pailsėsiu Mama aplankysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaja: 02 gruodžio 2009 - 23:02
Labas vakarelis 4u.gif
Siandien buvau Humanoje ir man su ziemos mixsu pasiseke labai. Bet prisipirkau megztuku striukiu tai i masina tilpo ti mazas 36 kg maisas. Rytoj papasakosiu kaip kitos prekes.
fifacka tai as kontaktu prasiau.
Kazkaip nutilote labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 12 03, 00:06)
Labas vakarelis  4u.gif
Siandien buvau Humanoje ir man su ziemos mixsu pasiseke labai. Bet prisipirkau megztuku striukiu tai i masina tilpo ti mazas 36 kg maisas. Rytoj papasakosiu kaip kitos prekes.
fifacka tai as kontaktu prasiau.
Kazkaip nutilote labai  g.gif

sveikute. na labai idomu kaip prekytes kad daugiau papasakotum mirksiukas.gif gerai kad pasiseke thumbup.gif
o forume jau kelinta diena kaip ramu g.gif
Atsakyti
gaila, kad seduva per toli doh.gif o kad taip i parduotuve tiesiai... nereiktu sukti galva kaip parsivezt....
Atsakyti
labas rytas,nostalgija dvelkia is musu namuciu,nei nuotaiku nesimato nei plepaliuku daug.. verysad.gif ir man reikia jau rubeliu vaziuot uzsipirkt,dar sia sav.akcijas pratesiu o kita jau gal reiktu naujus kabinet,tai va mastau kur cia pasiduot,gal naujoke is seduvos ir savaitgali dirba,jaz kaip butu patogu nuvaziuot..na lauksim ataskaitos is jau uzsisakiusiu mergaiciu ax.gif
Atsakyti
labas rytas..
kur gi bus nuotaikos kai kazka ligos kamuoja, kazkam prekyba nesiseka, kazkas patalpu neranda... jei ne del saves, tai del kitu liudna.... labai sunkus metas.. ir as skelbimukus ziurinejau.. gal ka pigesnio susirast... dabar "zudo" mane ta kaina...
Atsakyti
Labas rytas mergaitės biggrin.gif

Matau ovimama,man atrodo tu rašei tą rečeptuką imbierinės arbatos? Jei aišku neklystu,gal galėtum dar kartą parašyti 4u.gif

Geros prekybos visoms,juk algos artėja,gal bus geriau 4u.gif
Atsakyti