Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Labas rytas 4u.gif Na va, perskaiciau nuo gruodzio 1 d. ka priraset, uch net susilau biggrin.gif Pas mane viskas po 5 lt. na neipatingai eina , bet vis 60-70 lt. surenku. Nusibodo paciai ziuret i tuos pacius rubus, tai va dar pasirinksiu biski pinigeliu, prasivalysiu parduotuve ir leksiu i Humana.
Papildyta:
saunu , kad pasiseke su rubeliais, lauksim ziniu kaip prekytes, ka pirkai ir po kiek? 4u.gif
Atsakyti
Kad ir man tas pats,bet vyras burba,kad užgriozdinsiu garažą,nes nėra labai papirkta,vėl viską sukraudinėti ir į garažą tysti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 03, 10:54)
Labas rytas  4u.gif  Na va, perskaiciau nuo gruodzio 1 d. ka priraset, uch net susilau  biggrin.gif  Pas mane viskas po 5 lt. na neipatingai eina , bet vis 60-70 lt. surenku. Nusibodo paciai ziuret i tuos pacius rubus, tai va dar pasirinksiu biski pinigeliu, prasivalysiu parduotuve ir leksiu i Humana.
Papildyta:
saunu , kad pasiseke su rubeliais, lauksim ziniu kaip prekytes, ka pirkai ir po kiek? 4u.gif

Oi , cia i tipatupa kreipuosi ax.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
atsikeliau su tokia gera nuotaika ax.gif sapnavau, kad dirbau is peties, o zmoniu kiek daug, net nespejau suktis thumbup.gif lotuliukas.gif varau greiciau dar apsitvarkysiu ir tikiuos sapnai issipildys lotuliukas.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 02, 23:11)
a tai tada gal reikėtu kada pabandyti nes būna kad reikia imit 100 kg kokiu tai iš kur tokie pinigai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lekiam kartu

kur, banko apiplėšt g.gif

QUOTE(ingace @ 2009 12 02, 23:14)

ryt bandysiu i darbeli zigiuot gal neuzlinksiu g.gif nes sveikatos tai nelabai turiu ax.gif

tu nepersidirbk, jei sirguliuoji doh.gif Žinau, kaip knieti sapnus gerus išpildyti, bet pasisaugok 4u.gif
QUOTE(ingace @ 2009 12 03, 10:01)
Laba ryta 4u.gif
atsikeliau su tokia gera nuotaika ax.gif sapnavau, kad dirbau is peties, o zmoniu kiek daug, net nespejau suktis thumbup.gif  lotuliukas.gif varau greiciau dar apsitvarkysiu ir tikiuos sapnai issipildys lotuliukas.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif

tau irgi wink.gif

Papildyta:
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
ir as palinkesiu visoms sekmes prekyboje 4u.gif
paciai ji irgi labai praverstu biggrin.gif
Atsakyti
tu nepersidirbk, jei sirguliuoji doh.gif  Žinau, kaip knieti sapnus gerus išpildyti, bet pasisaugok 4u.gif
tau irgi wink.gif

neprsidirbsiu ax.gif ismokau save saugot ax.gif jei bus blogai ciuosiu namo, vaistai brangus tiek neuzdirbsiu doh.gif bet tikiuos, kad praejo ax.gif esu pasiskiepijus nuo gripo tai matyt lengvesne forma viskas praejo ax.gif tik silpnumas ir kaulu lauzymas, be temp. Nu viskas pabeu dar reik iki socialinio nulekt, susitvarkyt pinigelius uz dicke blush2.gif o tai po nauju zada isvis nebemoket doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Linkiu visoms geros dienos,sau irgi..
Atsakyti
iš mūsų daugybinės rašliavos liko vien palinkėjimai doh.gif

Panos, aš anksčiau klausiau, o kaukių niekas nebandys nuomoti? Įdomus man pats procesas g.gif GAl numanote kaip daroma ax.gif (turiu šiek tiek, gal pavyktų išnuomoti kokią, vis kapeika į priekį)
Papildyta:
Medaliai trims thumbup.gif
doviliukei 75
lasiukas 74
vajuta 60

ecka 51
rogrinta 50
vilite 31
Eckos SKR 25
ingace 23
fifacka 20
Emilyte 19
vilmuke3 18
tipitapu 17
neringule 11
linalina644 8
elzbietaa 4
astaja 4
nodo 4
Erikutė 2
LITTE 1
inguliukas24 1
arijukas 1
za.ja 1
individualt 1
Atsakyti
apie ką tylim, prekybininkės? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 03, 12:50)
apie ką tylim, prekybininkės? ax.gif

laukiam sugryztanciu su prekem biggrin.gif gal pranes kaip sekesi pas elzbieta prekintis
Atsakyti
Pirkau mixso po 2 Lt, megztiniai po 5 lt vaikiski po 8 Lt striukes po 10 mot kelnes po 7.Dabar bandau sukurti sistema ,kad matyciau ka is kur pardaviau ir kas liko neparduota, tada butu aiskiau kuriuos drabuzius geriau perka.
Paziurejau megztinius vidutiniski reikes savikaina paskaiciuoti.
Moteriskos kelnes tai labai silpnos nepatarciau pirkti.
Striukiu ir vaikisku neziuresiu dar sia savaite. smile.gif
Reiks dar nuvaziuoti i Eudra .
Gal kas buvote Vilniuje Eudroj.

Atsakyti