Įkraunama...
Įkraunama...

granatmedis

Sveiki mano granatytė turi gyventojų, kažkokių vabaliukų ar musyčių, gal kas kokių patarimų turit su kuo jas panaikinti kad nenudaigotų mano granatytės ? verysad.gif
Atsakyti
Baltos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 04 25, 13:01)
Baltos spalvos?

Man rodos jo , nesenai pažiūrėjau , pajudinau tai balti kažkokie skraido verysad.gif
Atsakyti
Maniškis jų irgi turi, čia baltasparniai, išnešiau actara lauke apipurškiau, išnaikino rodos, bet būtina antra kartais ir trečia kart purkšt nes kiaušinėlių prideda daug
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 04 25, 21:21)
Maniškis jų irgi turi, čia baltasparniai, išnešiau actara lauke apipurškiau, išnaikino rodos, bet būtina antra kartais ir trečia kart purkšt nes kiaušinėlių prideda daug

Supratau, dekui smile.gif
Atsakyti
dar ir tokie gėriai lietuvėlėj auga bigsmile.gif gal galit paaiškint kaip ir kur auginat? rolleyes.gif
Atsakyti
As isaknydinta sakele gavau is forumietes, pasidomekit gal kas turi tokiu maziuku. Maciau ermitaze vilniaus kartais uzveza
Atsakyti
Gal galit kas pasakyti kada jie zydi, ar jau laikas? Turiu nana tik jis pas mane dar nezydi g.gif Jam metai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2013 05 08, 01:35)
Gal galit kas pasakyti kada jie zydi, ar jau laikas? Turiu nana tik jis pas mane dar nezydi g.gif Jam metai laiko  smile.gif

Mano nana žiedus susikrovė dar visai mažas, pirmametis... tik kad katė pumpurus nusiskynė verysad.gif
Šiaip tai kad žydėtų reiktų nekarpyti, nes ant galiukų žiedus susikrauna, ir žiemot turėtų vėsiau, kiek žinau....
Atsakyti
Mano antrametis. Aš tai karpau viršūnes..užtat gal ir nežydi..bet kad jis aukštas, laibakamienis. Net 1 būt gerai atsikračius..2 yra, o man vieno gana..
Maniškio lyg niekas iš kenkėjų nepuola. Jau kokio pusmetrio. Jei būčiau negenėjus jau gal ir metro aukščio būt pasiekęs.
Atsakyti
Cia tikriausiai ir bus musu beda smile.gif As ji gerokai rudeni apgenejau, kad grazesni krumeli suformuoti biggrin.gif Ziema gan vesiai buvo padetas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gizmo*: 08 gegužės 2013 - 12:25
VArgšas tas mano granatmedis, nesuprantu kas jam nepatinka, prieš tai baltasparniai apipuolė, dabar lapai ko tai gelsta ir krenta... O gal cia jie rudenį taip elgias? g.gif blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti