Įkraunama...
Įkraunama...

granatmedis

Nusipirkau wub.gif
Normaliu vaisiu pas mus sudetinga rasti smile.gif O ir smagu uzauginti granatuka ir ji veliau paragauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 21 birželio 2012 - 16:39
IR kaip augaliukas? kiek mokėjot?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 06 21, 16:38)
Nusipirkau wub.gif
Normaliu vaisiu pas mus sudetinga rasti smile.gif O ir smagu uzauginti granatuka ir ji veliau paragauti smile.gif

realiai tai be shansu ji sunokinti. Visu pirma, jie sunkokai uzhmezga tuos vaisius, tiksliau uzhmegzt tai uzhmezga, bet labai linke nubyret jie augdami..., o visu antra LT labai jau trumpas shiltasis/shviesos sezonas. O ir nanos vaisiai, kiek teko matyti/ciupinet labai mazhuchiai...mazhiuko kashtono dydzhio kaip max.
Bent jau mano patirtis tokia, gal kam ir geriau sekasi....
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 06 21, 17:45)
IR kaip augaliukas? kiek mokėjot?

Grazus smile.gif Pirkau 2 - vienas draugei.. jei neklystu-29 Lt Bet like tai tokie jau nelabai... lapeliai ir ziedeliai labai byra.

QUOTE(uups @ 2012 06 21, 17:57)
realiai tai be shansu ji sunokinti. Visu pirma, jie sunkokai uzhmezga tuos vaisius, tiksliau uzhmegzt tai uzhmezga, bet labai linke nubyret jie augdami..., o visu antra LT labai jau trumpas shiltasis/shviesos sezonas. O ir nanos vaisiai, kiek teko matyti/ciupinet labai mazhuchiai...mazhiuko kashtono dydzhio kaip max.
Bent jau mano patirtis tokia, gal kam ir geriau sekasi....

Paziuresim kaip seksis smile.gif Pamenu Italijoje maciau juos...na, ne nana... didelius..
man ispudinga smile.gif keli vaisiai kaba ir medelis toks plikas... sakysit nieko grazaus-ale man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 06 21, 19:08)
Grazus smile.gif Pirkau 2 - vienas draugei.. jei neklystu-29 Lt Bet like tai tokie jau nelabai... lapeliai ir ziedeliai labai byra.

jie labai gajus,- greit apsipila vel lapais ir zhiedais thumbup.gif
tik sausros nepakenchis, gana greit nudzhiuva, - beveik kasmet po viena numarinu lotuliukas.gif
Atsakyti
O, tai gerai 4u.gif Siaip matosi, kad vandenuko truko jiems. Uztat ziuriu, kad kenkeja turesiu g.gif Katinas vis lenda pakramtyti sakeles doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mano ir granatai prieš kelias dienas sudygo 4u.gif Iš pirktinio vaisiaus. Kažin toks gali pradėti žydėt? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Na mano eksperimentas regis pavyko. Abi bandytos įšaknydinti šakelės leidžia naujus pumpurėlius. Po savaitės kitos manau jau galėsiu atiduoti, dabar abu augalai vienam vazonėly susodinti, tai kai truputį sutvirtės, galėsiu atskirti.
Atsakyti
Stoju į eilę :]
Atsakyti
aš ir aš ir noriu thumbup.gif manąjam paprastąjam jau pora metų,iš sėklos pasodintas ax.gif
Atsakyti
As turiu granatmedi ir noriu parduoti.Jei ka sudomins rasykit i az ,atsiusiu nuotraukele ir tarsimes del kainos. smile.gif Klaipeda(i dar keleta miestu galesiu perduoti).
Atsakyti
Vakar išsodinau po vieną granatukų šakeles, nes jau vieno šaknys pro dugną lindo. Net nesitikėjau, jog bus taip jau įsišakniję smile.gif tikiuosi prigis. Stengiaus kuo mažiau šaknis judint, bet reikėjo atskirti ir jie kokoso drožlėse buvo įsodinti, tai viskas taip ir nukrito beveik.
Atsakyti