Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

turiu itarima, del ko ciklas pailgejo, o gi kasdien valgau citrina, del vitamino C biggrin.gif g.gif

p.s. nemuskit, jei nusikalbejau biggrin.gif
Atsakyti
nu merginos pasiskambinau i labaratorija sako: 5 pauze 46 tai kaip siprast ar 5.46 ar 546 bet tikriausia 5.46 g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingi @ 2009 12 01, 13:53)
turiu itarima, del ko ciklas pailgejo, o gi kasdien valgau citrina, del vitamino C  biggrin.gif  g.gif

p.s. nemuskit, jei nusikalbejau  biggrin.gif

Atrodo nenusikalbėjai, ir aš girdėjau, kad norint atitolinti mmm reikia vit C prisivalgyt biggrin.gif
Atsakyti
kviettka, tu visiškai teisi, pakritimas dar nieko nereiškia, va kaip Selvai grafikiukas, koks gražus buvo tai tikrai manau kad ji nestuke.gif , bet tu dar kokias 4 dienas issilaikyk ir gal jau NT darysi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 01, 15:05)
kviettka, tu visiškai teisi, pakritimas dar nieko nereiškia, va kaip Selvai grafikiukas, koks gražus buvo tai tikrai manau kad ji  nestuke.gif , bet tu dar kokias 4 dienas issilaikyk ir gal jau NT darysi? wub.gif

jeigu issilaikysiu, tai gal po savaitgalio pagadinsiu NT, nors ff rekomenduoja tik 18 DPO daryt wink.gif

maudzia man kazko pilvuka sad.gif papuliu tuoj priliest nebegalesiu... Anksciau, kai saves nestebejau, tai ne jokiu pozymiu nepastebedavau, nei man skaudedavo, nei ka g.gif o db vos tik kas ir is karto pastebiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sandra m @ 2009 12 01, 15:04)
nu merginos pasiskambinau i labaratorija sako: 5 pauze 46 tai kaip siprast ar 5.46 ar 546 bet tikriausia 5.46  g.gif

o tu nenori dar karta paskambint arba nuvaziuoti rezultatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kviettka: 01 gruodžio 2009 - 14:17
kviettka, na jau 18 DPo jei tai laikosi temperatūra gali ir nebedaryti NT, nes jau esi tikrai garantuota kad nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Naujas stebuklas blink.gif blink.gif - ant vakaro galva svaigt pradėjo ir panašių į egwhite išskyrų pasirodė doh.gif blink.gif .Nebesuprantu savo organizmo doh.gif . Nepykit išsiliejau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, retai begaliu cia uzsukti. Tai kiek speju paskaitineju, dziugu, kai kazkam pasiseka. Paskutini men temp. matavu tik nuo galo, bet ziuriu mmm nepasirodo. pagal viska man 16DPO, temp ryte 36.7 (nes 5val ryte matuoju).O po liezuviu kasdien vis kyla. Dabar 36.9. Testas rodo tik 1 juostele. Gal yra vilciu???
imesiu savo galini grafikiuka smile.gif http://www.fertility...com/home/2a8c39
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 01, 17:30)
Naujas stebuklas  blink.gif  blink.gif  - ant vakaro galva svaigt pradėjo ir panašių į egwhite išskyrų pasirodė  doh.gif  blink.gif .Nebesuprantu savo organizmo  doh.gif . Nepykit išsiliejau  4u.gif  4u.gif

o tai kartais ne nestukems ciklo gale atsiranda panasios gleives? g.gif jauciu po triju dienu teks NT kartoti, nes sis ciklas pas tave ryskiai kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amzinai_pavasaris: 01 gruodžio 2009 - 19:24
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 01, 18:30)
Naujas stebuklas  blink.gif  blink.gif  - ant vakaro galva svaigt pradėjo ir panašių į egwhite išskyrų pasirodė  doh.gif  blink.gif .Nebesuprantu savo organizmo  doh.gif . Nepykit išsiliejau  4u.gif  4u.gif

kai buvau pastojusi ir man taip buvo.... blush2.gif ir išskyros ir mažytis galvos svaigimas
Aš šį mėnesį nematavau BT , bet NT gadinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguze: 01 gruodžio 2009 - 19:41
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 01, 18:30)

skaiciau kazkur, kad po implantacijos pasirodo kazkuo panasios i egg isskyros g.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

kad būt buvęs dar tas ketvirtas ND iš eilės, tai vaizdelis man patiktų labai thumbup.gif

http://www.fertility...com/home/23e354
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute: 01 gruodžio 2009 - 20:12