Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikos,
aš kartu su jumis stebiu Jūsų pokyčius... rolleyes.gif
dėl NT - man praėjusį ciklą jie ilgai nerodė jokio vaiduokliuko , o pradėjo vaiduokliauti tik kai mmm vėlavo dvi dienas. (dariausi su tais mėlynais testukais is Žydros akys)
Bet deja, tik pastojusi po savaitės pasigavau peršalimo virusą ir verysad.gif pabėgo žirniukas.
Taigi , jeigu NT 12 dpo nieko nerodo , tai nereiškia, kad pabaig aaiški.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguze: 01 gruodžio 2009 - 10:20
QUOTE(saguze @ 2009 12 01, 11:19)
sveikos,
aš kartu su jumis stebiu Jūsų pokyčius... rolleyes.gif
dėl NT - man praėjusį ciklą jie ilgai nerodė jokio vaiduokliuko , o pradėjo vaiduokliauti tik kai mmm vėlavo dvi dienas. (dariausi su tais mėlynais testukais is Žydros akys)
Bet deja, tik pastojusi po savaitės  pasigavau peršalimo virusą ir  verysad.gif  pabėgo žirniukas.
Taigi , jeigu NT 12 dpo nieko nerodo , tai nereiškia, kad pabaig aaiški. 

console.gif dėl žirniuko console.gif
Ir aciuks.gif už istoriją apie mėlynus testukus, aš juos ir gadinu irnesakyk.gif
Atsakyti
labas rytas, atkentejau pas dantiste proceduras, galiu ir grafikiuka parodyt:

http://www.fertility...com/home/2a6a9f

gal gerai kol kas:) speneliai vis dar jautrus. O ir vis paskaudejo desinej pusej pilveli.. Ir siaip labai viskas erzina... Vargsas MB blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Ateinu as pas jus i svecius, pasimetus juodai unsure.gif
NT neigiami (jautrus is Zydros akys), (.) skauda, BT nesileidzia. Siaip visada buna 13 DPO. O si cikla kazkokie ciudai doh.gif

user posted image

gal begti pas gine, gal cista kokia uzaugo unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 12 01, 10:39)
Kažko ilgokai teplioja tau  g.gif
Mano kaime HCG padaro per 3 darbo dienas  doh.gif žodžiu šiandien pridavus - labai realu, kad sužinosiu kitą pirmadienį.  doh.gif Per tiek laiko man ir mm pasibaigę bus  lotuliukas.gif
Nekenčiu tokių situacijų, kai provincijoje prireikia kažkiek rimtesnės medikų priežiūros bash.gif:

Kazkaip pilva maudzia, jauciu ant siom valandom pramus, tai gal siandien jau teks zymeti, kaip ne tepliojima, o mmm

tikrai nervus tampo tokia situacija

QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 01, 10:52)
Laba  4u.gif  Aš ir savęs visiškai nebesuprantu, NT vienas brūkšniukas  verysad.gif , tempa pakilo blink.gif  durdomas kažkoks  doh.gif

Labai panasu i implantacija, manau ji dar tiplo i laiko remus wink.gif, to ir linkiu 4u.gif imk ir laikykis aukstai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 01, 10:52)
Laba  4u.gif  Aš ir savęs visiškai nebesuprantu, NT vienas brūkšniukas  verysad.gif , tempa pakilo blink.gif  durdomas kažkoks  doh.gif

Labai graži implantacija, po poros dienų man rodos sulauksi ne mmm, o ryškių II mirksiukas.gif
Tikras nestuke.gif grafikėlis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kviettka @ 2009 12 01, 11:28)

gal gerai kol kas:) speneliai vis dar jautrus. O ir vis paskaudejo desinej pusej pilveli.. Ir siaip labai viskas erzina... Vargsas MB  blush2.gif

Nagi pasakiškas pakilimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 12 01, 11:24)
console.gif dėl žirniuko console.gif
Ir aciuks.gif už istoriją apie mėlynus testukus, aš juos ir gadinu irnesakyk.gif

gadink puodeli ax.gif
QUOTE(kviettka @ 2009 12 01, 11:28)

gal gerai kol kas:) speneliai vis dar jautrus. O ir vis paskaudejo desinej pusej pilveli.. Ir siaip labai viskas erzina... Vargsas MB  blush2.gif

grazumelis thumbup.gif

QUOTE(ingi @ 2009 12 01, 11:29)
sveikos  4u.gif

Ateinu as pas jus i svecius, pasimetus juodai unsure.gif
NT neigiami (jautrus is Zydros akys), (.) skauda, BT nesileidzia. Siaip visada buna 13 DPO. O si cikla kazkokie ciudai  doh.gif

user posted image

gal begti pas gine, gal cista kokia uzaugo  unsure.gif  verysad.gif

Gadink puodeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2009 12 01, 11:33)
Papildyta:
Nagi pasakiškas pakilimas  thumbup.gif

Aciu, laikaus isiskibus, kad tik zemyn nenusileisciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kviettka: 01 gruodžio 2009 - 10:48
QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 01, 11:34)
gadink puodeli  ax.gif
grazumelis thumbup.gif
Gadink puodeli   mirksiukas.gif

puodelis dar jautresnis? Gadinu NT 10miu/ml jautrumo, tai, jei butu nestumas, nors vaiduokliautu.. g.gif
Gerai valiusiuke pasake - durdomas doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingi: 01 gruodžio 2009 - 10:48
QUOTE(ingi @ 2009 12 01, 11:47)
puodelis dar jautresnis? Gadinu NT 10miu/ml jautrumo, tai, jei butu nestumas, nors vaiduokliautu..  g.gif
Gerai valiusiuke pasake - durdomas  doh.gif  drinks_cheers.gif

gi buna, kad ir kelias savaites neparodo, dar palauk pora dieneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 30, 19:21)
1. Aciu, ale ka daryti - prasiverus langa laukti, kol vejas ipus? Gruodis gi  doh.gif
2. Pasidariau tyrimus ir pasiemiau rezultatus: FSH 6,81 (1,7-7.7) LH 19,72 (1,1-11,4) PRL 127,1 (102-496). Taigi LH/FSH santykis beveik 3, o tai jau rodo policistines.
3. mm as jau praeita cikla laukiau 60 dienu  lotuliukas.gif Is kur jos bus, jei O ne zymes (po echo siandien)? Analizai jau vokeliuose - ryt belsiu i VK  thumbup.gif

Labas, kasdiena paskaitau kaip jums sekasi... mirksiukas.gif Gal dar kas pamena mane. Gretusiu, tavo visi grafikeliai kaip pas mane budavo, ir tyrimai tokie patys- irgi nustate PKS. Todel nusprendiau pagalbos ieskot VK. Ten pasiule pasistimuliuoti cikla ir pavyko is pirmo karto thumbup.gif Todel drasiai eik i VK ir tikrai sulauksi savo 2.gif
Ir uz visas mergaites laikau kumstukus, visoms tikrai pasiseks. Siunciu virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareeee @ 2009 12 01, 11:56)
Siunciu virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif

imu viena 2.gif , svarbu, kad sekmingas butu wub.gif
Atsakyti