Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(sirocco @ 2009 12 03, 10:28)
Labas rytas, prašau Jūsų komentarų. Paskaitinėju vis šią temą, nes su MB irgi leliuką planuojam. BT matuoju antrą ciklą. Praėjusį viskas buvo aišku ir tvarkinga. Per O jutau maudimą pilvo apačioj. O šį ciklą nesuprantu. Maudimas tik šiandien prasidėjo. Ar gali būti O taip vėlai? Mano ciklas būdavo 28 - 30 dienų.

Lauk dar toliau. Abu tavo ciklai su labai jau šokinėjančiom temperatūrom... Sunku kažką spręsti. Gal pasirodys, kad O dabar, tada bus ilgesnis ciklas, bet gali būti, jog šis ciklas be O. Vienu žodžiu - kantrybės 4u.gif
Atsakyti
sirocco, jei ką gausiu tikrai nunesti i gaisrine, bet i aplinka nemesiu schmoll.gif

klausyk mergyt man nei sis tavo Bt grafikiukas nepatinka nei ano ciklo, gal pas tave su hormonais negerai, ar buvai pas ginės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 10:30)
Ingutevi, tai tikrai smingi į apačią... 4u.gif  tikrai geriau greičiau atsirastu mmm ir prasidėtu naujas ciklas

Jau pora dienų kaip turėjo būti doh.gif aš jau nuo pirmadienio matau, kad nieko gero nėra, tik nesuvokiu kodėl mm nėra g.gif g.gif g.gif Jei nebūčiau pakoreagavus grafiko - šiandien būtų 16 dpo. Mano antra fazė tik 14 doh.gif nesuvokiu kas darosi unsure.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif pypt pypt nesikeikiant - tempa žemyn mm vis dar nėra unsure.gif ir nepanašu kad ruošias užsukt, o dar MB vakar pamiršo NT nupirkt doh.gif O tiesa galėjo tempa nukrist nuo blogo miego g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 10:33)
sirocco, jei ką gausiu tikrai nunesti i gaisrine, bet i aplinka nemesiu  schmoll.gif

klausyk mergyt man nei sis tavo Bt grafikiukas nepatinka nei ano ciklo, gal pas tave su hormonais negerai, ar buvai pas ginės? g.gif

Buvau aš vasaros pabaigoje, sakiau, kad planuosim kitą lelių. Darė jinai visokius tepinėlius, sakė yra žaizdelė kaklelyje po gimdymo ir tiek. O manai reikėtų man kokius spec. tyrimus pasidaryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 03, 10:35)
Buvau aš vasaros pabaigoje, sakiau, kad planuosim kitą lelių. Darė jinai visokius tepinėlius, sakė yra žaizdelė kaklelyje po gimdymo ir tiek. O manai reikėtų man kokius spec. tyrimus pasidaryti? unsure.gif

jei nepastosi kelis mėnesius - reiktų harmonius tyrimus pasidaryti.
FSH, LH, E, PRL, PRG. Tik jie gana kainuoja, bet gal parodys kodėl taip tempa šuoliuoja
Papildyta:
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 03, 10:34)
pypt pypt   nesikeikiant - tempa žemyn mm vis dar nėra  unsure.gif  ir nepanašu kad ruošias užsukt, o dar MB vakar pamiršo NT nupirkt  doh.gif O tiesa galėjo tempa nukrist nuo blogo miego  g.gif

Žinok nuoširdžiai linkiu, kad tik miegas tempą būtų sumažinęs, o rytoj ji šoktų aukštyn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 12 03, 10:39)
jei nepastosi kelis mėnesius - reiktų harmonius tyrimus pasidaryti.
FSH, LH, E, PRL, PRG. Tik jie gana kainuoja, bet gal parodys kodėl taip tempa šuoliuoja

Oi jūs čia mane tuoj prigąsdinsit unsure.gif Šiaip planuojam leliuką nuo rugsėjo mėnesio. Tai dabar jau 3 mėnuo... Pirmąjį mėnesį BT nematavau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 10:06)

kviettka kodėl nelaiku matuojiesi?  g.gif

kad zinok matuojuos laiku, kasryt 6.10, kaip laikrodukas tiksliai smile.gif Nezinau kodel tusciavidurius rutuliukus rodo, gal kad vakar pataisinejau per daug.
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 03, 10:41)
Oi jūs čia mane tuoj prigąsdinsit unsure.gif  Šiaip planuojam leliuką nuo rugsėjo mėnesio. Tai dabar jau 3 mėnuo... Pirmąjį mėnesį BT nematavau. unsure.gif

tada atsipalaiduok tik 4u.gif bigsmile.gif
Aš kalbu iš daug daug daug ilgesnio stažo unsure.gif
Didžiuma sveikų porų pastoja per pirmus metus nesisaugodami. Aišku yra tokių, kuriems pirmo mėnesio užtenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2009 12 03, 07:39)
labas rytas, man panasu i tai, kad O dar nebuvo.

QUOTE(Ingutevi @ 2009 12 03, 08:10)
Mano manymu O nebuvo  schmoll.gif
O jei visgi buvo, tada manyčiau šansų leliui nelabai yra, nes santykiai jau gerokai po O linijos  4u.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif Na as manau, kad irgi dar nebuvo, ir siaip, kad pas mane taip anskti butu, tai be sansu... galetu buti kokia 23 diena... na matuoju toliau ir pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
sirocco, tai gal paprasciausiai pabandyk tik iš venos kraujuka nusileisti ir išsitirti hormonu kieki kraujyje, jei neklystu jie apie 20 lt. kainuoja mirksiukas.gif

kviettka
tai matyt ir prisikoregavai, su laiku, bet seip tavo grafikėlis grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2009 12 03, 08:54)
Va ir visai į pogrindį  unsure.gif
user posted image

console.gif
Atsakyti