Jau pora dienų kaip turėjo būti aš jau nuo pirmadienio matau, kad nieko gero nėra, tik nesuvokiu kodėl mm nėra Jei nebūčiau pakoreagavus grafiko - šiandien būtų 16 dpo. Mano antra fazė tik 14 nesuvokiu kas darosi
Labas rytas. Pas mane š... su bruknėm http://www.babyplan.ru/profile/52257
tik pasidžiaugiau, kad atsitiesiau ir va... Tiesa, fertilitis pasakoja, kad čia mat gali būti implantacinis pakritimas, na bet aš nelabai tuo tikiu Ramiai, Alvyda, ramiai... Svarbu, kad O vyksta
Turiu klausimeli, jus cia daugiau apie tai nusimanote as niekada nematavau BT, bet cia pasiskaiciau kaip ir ka daryti, ir del idomumo 5 dienas rytais matuoju savo BT. Kai pirma karta pamatavu buvo 36.8, kitas dienas 36.9, siandien ryte 37, man mm turi ryt prasideti Ir dar mano ciklas 30 D, tiesa dariausi jau 2 NT 26 CD ir 28 CD abu neigiami Ar yra dar viltis, kad visgi uzkibom ar be sansu?
Dėkui, mergytės... Stengiuosi mintis užmušti kurdama papuošalus. Atostogauju, tai galva laisva - nuprotėčiau turbūt nuo minčių... Greičiau praeitų dar savaitė...
Tūkstantis Dienų rubinų raudonų, Kai lūpos skonio šokolado, Paskęsti jūroj lubinų. Ilgiuos. Baltų nakties staccato, Akių bekraščių ežerų, Dainoj paklyst, kai nieks nemato, Tylioj svajoj lig paryčių ištirpt puodelyje arbatos.