Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 10:47)
sirocco, tai gal paprasciausiai pabandyk tik iš venos kraujuka nusileisti ir išsitirti hormonu kieki kraujyje, jei neklystu jie apie 20 lt. kainuoja mirksiukas.gif
[

Kad nežinosiu net ką ir kaip iš tų tyrimų spręsti... verysad.gif
Atsakyti
sirocco, tai tau pati ginė atsakys mirksiukas.gif aš pati tokį dariausi aną mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 11:00)
sirocco, tai tau pati ginė atsakys mirksiukas.gif aš pati tokį dariausi aną mėn.  mirksiukas.gif

Manau, sulauksiu mmm ir po jų reikės pas ginę eiti. verysad.gif Bet kaip aš nuliūdau... Dar dėl visa ko reikės OT nusipirkti...
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 03, 10:03)
Manau, sulauksiu mmm ir po jų reikės pas ginę eiti.  verysad.gif  Bet kaip aš nuliūdau... Dar dėl visa ko reikės OT nusipirkti...

Nenusimink 4u.gif 4u.gif Mes pavyzdžiui trečio niekaip pagaut negalim,n ors su pirmais jokių problemų nebuvo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Ingutevi @ 2009 12 03, 10:34)
Jau pora dienų kaip turėjo būti  doh.gif aš jau nuo pirmadienio matau, kad nieko gero nėra, tik nesuvokiu kodėl mm nėra  g.gif  g.gif  g.gif Jei nebūčiau pakoreagavus grafiko - šiandien būtų 16 dpo. Mano antra fazė tik 14  doh.gif nesuvokiu kas darosi unsure.gif

man ir pora dienu velavo mm ir trecia velavimo diena pramuse. Gal cia menulis ar dar kas itakojo, kas dabar zino doh.gif
Imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 03, 11:06)
Nenusimink  4u.gif  4u.gif  Mes pavyzdžiui trečio niekaip pagaut negalim,n ors su pirmais jokių problemų nebuvo  doh.gif

O kelintą ciklą planuojat?
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 12 03, 09:38)
Labas rytas. Pas mane š... su bruknėm
http://www.babyplan.ru/profile/52257
tik pasidžiaugiau, kad atsitiesiau ir va... Tiesa, fertilitis pasakoja, kad čia mat gali būti implantacinis pakritimas, na bet aš nelabai tuo tikiu smile.gif Ramiai, Alvyda, ramiai... Svarbu, kad O vyksta smile.gif

ramiai biggrin.gif ryt pakilsi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Turiu klausimeli, jus cia daugiau apie tai nusimanote 4u.gif as niekada nematavau BT, bet cia pasiskaiciau kaip ir ka daryti, ir del idomumo 5 dienas rytais matuoju savo BT. Kai pirma karta pamatavu buvo 36.8, kitas dienas 36.9, siandien ryte 37, man mm turi ryt prasideti ax.gif Ir dar mano ciklas 30 D, tiesa dariausi jau 2 NT 26 CD ir 28 CD abu neigiami verysad.gif Ar yra dar viltis, kad visgi uzkibom ar be sansu? rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui, mergytės... Stengiuosi mintis užmušti kurdama papuošalus. Atostogauju, tai galva laisva - nuprotėčiau turbūt nuo minčių... Greičiau praeitų dar savaitė...
Atsakyti
Labas rytas,

ziuriu kai kuriom likimas nervus tampo, kantrybes jums 4u.gif
o as jau antra diena be termometro ir visai gerai jauciuos, kazin kada pramus smalsumas ryte g.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 12 03, 11:17)
Labas rytas,

ziuriu kai kuriom likimas nervus tampo, kantrybes jums  4u.gif
o as jau antra diena be termometro ir visai gerai jauciuos, kazin kada pramus smalsumas ryte  g.gif

Mane tokiom akimirkom irgi apima noras mesti visus matavimus ir pasiduoti likimui... Bet kažkaip smalsumas vėl padaro savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 12 03, 10:08)
O kelintą ciklą planuojat?

Jau 11 ciklas doh.gif
Atsakyti