Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 12 03, 12:09)
liko liko, tikiuosi visa temele jau uzkresta, kad tik greiciau si tema istustetu  4u.gif
na neblogai sekasi, kai pirmas nestumas, tai i kiekviena pokyti reaguoju dziaugsmingai, jau vaidenasi kad juda kazkas, nors dar tik 10 sav  doh.gif  nors matyt pilvas burbuliuoja, o kankina tik pilvukas,pucia, gurgia, uzkieteja, tai nebezinau ka valgyt kad susitvarkytu  g.gif pilvuka vis apziurineju, ar tik nepadidejo, laukiu kada pampuska patapsiu  rolleyes.gif
girdejau ir apie tave  console.gif  tau asmeniskai laaabai stipru virusiuka siunciu  2.gif  mirksiukas.gif

imu imu as virusiuka, sulaukiu dar vienu mm ir vel vilties pilnos padanges bus smile.gif o tu augink pilvuka ir pavirusuok mums 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,,,dar kabu ax.gif

Laukiancioms mmm 4u.gif 4u.gif bet keik musu daug cikla uzbaigiam vienu metu bigsmile.gif

QUOTE(Alvyda @ 2009 12 03, 02:38)
Labas rytas. Pas mane š... su bruknėm

Bruknes be s tongue.gif viskas pas tave tvarkoj, baik cia pergyventi 4u.gif

QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 03:06)
nu aš ir prisidirbau snd, man vėl žema temperatūra, jau matuojuosi 4 cikla ir niekada tokio bajerio nebuvo tai pagalvojau kad gal sugedo,pabandžiau pakišti po šiltu vandeniu tas pats... tada dariausi arbatos ir ten iskisau i verdanti ir iš karti nukrito termometro galiukas doh.gif  greitai viska išmečiau o pati termonetra isidejau i ta pati idėkla ir sakiau bandysiu i vaistine nunesti gal surenka :

QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 07:47)
na as turėjau omeni kad puse ciklo busiu matavusi su gyv. termometru, o dbr su elek. termometru, o juk seuk reikia visad su tuo paciu mirksiukas.gif

Na as ta bajeri isbandziau dar mokykloje - norejau uzkeldinti tempa, tai i arbata ikisau doh.gif doh.gif gudrute blush2.gif tongue.gif

O problema tada manau, jei tu kas antra diena skirtingais matuosi, o jei toliau tesi kitokiu bus ok viskas mirksiukas.gif

QUOTE(sirocco @ 2009 12 03, 03:28)
Labas rytas, prašau Jūsų komentarų. Paskaitinėju vis šią temą, nes su MB irgi leliuką planuojam. BT matuoju antrą ciklą. Praėjusį viskas buvo aišku ir tvarkinga. Per O jutau maudimą pilvo apačioj. O šį ciklą nesuprantu. Maudimas tik šiandien prasidėjo ir labai labai nedaug. Ar gali būti O taip vėlai? Mano ciklas būdavo 28 - 30 dienų. O gal iš viso O nevyko šį ciklą verysad.gif

Prasome nepasiduoti 4u.gif
QUOTE(kviettka @ 2009 12 03, 03:42)
kad zinok matuojuos laiku, kasryt 6.10, kaip laikrodukas tiksliai smile.gif Nezinau kodel tusciavidurius rutuliukus rodo, gal kad vakar pataisinejau per daug.

Man taip pirma cikla rode irgi nesupratau kodel unsure.gif
O musu grafikiukus gali pamatyti paspaudus parase ant juostos.

Atsakyti
Laba vakareli rolleyes.gif
as vis paskaitineju jusu plepesiukus, pasidomiu BT matavimu, ir galiausiai nusprendziau pasirodyti ir as savo grafikeli
http://www.fertility...com/home/2affe1
tai pirmasis Bt matavimo ciklas, antras po KT.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweety__ @ 2009 12 03, 12:08)
Laba vakareli  rolleyes.gif
as vis paskaitineju jusu plepesiukus, pasidomiu BT  matavimu, ir galiausiai nusprendziau pasirodyti ir as savo grafikeli
http://www.fertility...com/home/2affe1
tai pirmasis Bt matavimo ciklas, antras po KT..  rolleyes.gif

Wow koks idomus g.gif O kiek dienu tavo ciklas buna>?
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 12 03, 18:34)
Wow koks idomus g.gif O kiek dienu tavo ciklas buna>?

praejes buvo 34 d.. O pries KT irgi ilgi budavo..
Atsakyti
Labas vakarėlis, vat sumąsčiau pasirodyti su savo grafikiuku, labai jau ankstyva O užpuolė.
http://www.fertility...com/home/2b0bc2
Nespėjau po mm atsigauti, o tuoj vėl susirgsiu doh.gif Atrodo, kad su ND labai puikiai užtaikėm, tik kad buvau vakar pas gine ir ji man įtaria kiaušidžių nepakankamumą(na, vien iš praeito ciklo grafikiuko sprendžia, nes labai jai jis nepatiko), nusiuntė tirtis hormonus. Tai vat galvoju ar galėjo užkibti man žirniukas, jei tai įtaria, o jei užkibo ar nepabėks??? verysad.gif

Beja, ar normalu, kad po O kankintų gan skausmingi pilvo maudenimai? Pamaudena ir praeina, nuo vienos kiaušidės prie kitos, būna ir iš nugaros paskaudena, žodžiu gan nemažas nemalonumas.
Atsakyti
Sweetie,,,tai sitas anavuliacinis unsure.gif arba bus be proto ilgas,,,,

Fiorella 4u.gif gal sunku kiausineliui prasibrauti,,,,Bet trumpa cikla tai as is taves paimciau su mielu noru...

Man atrodo man tuoj mmm ateis,,,
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 12 03, 19:11)
Sweetie,,,tai sitas anavuliacinis unsure.gif arba bus be proto ilgas,,,,

Fiorella 4u.gif gal sunku kiausineliui prasibrauti,,,,Bet trumpa cikla tai as is taves paimciau su mielu noru...

Man atrodo man tuoj mmm ateis,,,

Vat, kad toks trumpas tai net man keista blink.gif Galvoju, kad ir iškart po mm galėjau pastoti blink.gif Nebežinau nė ką galvoti, tikiuosi, kad ryt kilsiu 4u.gif Taip norėtūsi žirniuko wub.gif Bet bijau, kad pabėgti gali...

Bet tavo grafikiukas irggi labai svyruojantis... Na, bet jau 16DPO gali ir nebesulaukti mm, o gal kartais jau esi nestuke.gif ? Nes aš tai temos neseku, labai greit čia mergaitės rašo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 03 gruodžio 2009 - 19:17
Hip, kodėl sakai kad greitai tau mmm ateis, jei tu normaliai stovi, neprarask vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 12 03, 20:11)
Man atrodo man tuoj mmm ateis

Baik tik taip kalbet nono.gif
Toks grazus grafikas, buk ten virsuje ir jokiu mm schmoll.gif
Atsakyti
O todel, kad ryte graziai vidurius paleido,,,buvo balksvos isskyros, o paskutini kart kai buvau WC - neryskiai rusvas popierius paliko verysad.gif

Jus neisivaizduojat - anksciau pirma mmm diena is tuliko neislisdavau nuo viduriavimo doh.gif blush2.gif

Fiorela - linkiu didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 12 03, 19:30)
Fiorela - linkiu didziausios sekmes 4u.gif

4u.gif Ačiū.
Atsakyti