Sveikos,,,dar kabu
Laukiancioms mmm

bet keik musu daug cikla uzbaigiam vienu metu
QUOTE(Alvyda @ 2009 12 03, 02:38)
Labas rytas. Pas mane š... su bruknėm
Bruknes be s

viskas pas tave tvarkoj, baik cia pergyventi
QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 03:06)
nu aš ir prisidirbau snd, man vėl žema temperatūra, jau matuojuosi 4 cikla ir niekada tokio bajerio nebuvo tai pagalvojau kad gal sugedo,pabandžiau pakišti po šiltu vandeniu tas pats...
tada dariausi arbatos ir ten iskisau i verdanti ir iš karti nukrito termometro galiukas

greitai viska išmečiau o pati termonetra isidejau i ta pati idėkla ir sakiau bandysiu i vaistine nunesti gal surenka :
QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 07:47)
na as turėjau omeni kad puse ciklo busiu matavusi su gyv. termometru, o dbr su elek. termometru, o juk seuk reikia visad su tuo paciu
Na as ta bajeri isbandziau dar mokykloje - norejau uzkeldinti tempa, tai i arbata ikisau

gudrute
O problema tada manau, jei tu kas antra diena skirtingais matuosi, o jei toliau tesi kitokiu bus ok viskas
QUOTE(sirocco @ 2009 12 03, 03:28)
Labas rytas, prašau Jūsų komentarų. Paskaitinėju vis šią temą, nes su MB irgi leliuką planuojam. BT matuoju antrą ciklą. Praėjusį viskas buvo aišku ir tvarkinga. Per O jutau maudimą pilvo apačioj. O šį ciklą nesuprantu. Maudimas tik šiandien prasidėjo ir labai labai nedaug. Ar gali būti O taip vėlai? Mano ciklas būdavo 28 - 30 dienų. O gal iš viso O nevyko šį ciklą
Prasome nepasiduoti
QUOTE(kviettka @ 2009 12 03, 03:42)
kad zinok matuojuos laiku, kasryt 6.10, kaip laikrodukas tiksliai

Nezinau kodel tusciavidurius rutuliukus rodo, gal kad vakar pataisinejau per daug.
Man taip pirma cikla rode irgi nesupratau kodel
O musu grafikiukus gali pamatyti paspaudus parase ant juostos.