Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

As ir jamu virusiuka 2.gif
na o cia manasis, kaip manot ar bus si men O?
http://www.babyplan.ru/profile/58847
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 12 03, 10:44)
sveikutes, vis stebiu kaip jums sekasi ir vis laikau kumstukus uz jus  thumbup.gif kam sis ciklas nepasiseke  4u.gif  4u.gif  4u.gif  todel siunciu jums laaabai didelius linkejimus nuo mano leliuko, kad nosytes nenukabintumet  mirksiukas.gif beje ir daug daug virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
sekmes jums visoms merginos 4u.gif

imu imu, ar dar liko, kaip paciai sekasi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedrija @ 2009 12 03, 11:36)
As ir jamu virusiuka  2.gif

as uz 13 CD smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2009 12 03, 11:36)
As ir jamu virusiuka  2.gif

manau bus, jei dar nebuvo smile.gif bet jau gal buvo, nes kyli tai gerai i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2009 12 03, 11:39)
imu imu, ar dar liko, kaip paciai sekasi bigsmile.gif

liko liko, tikiuosi visa temele jau uzkresta, kad tik greiciau si tema istustetu 4u.gif
na neblogai sekasi, kai pirmas nestumas, tai i kiekviena pokyti reaguoju dziaugsmingai, jau vaidenasi kad juda kazkas, nors dar tik 10 sav doh.gif nors matyt pilvas burbuliuoja, o kankina tik pilvukas,pucia, gurgia, uzkieteja, tai nebezinau ka valgyt kad susitvarkytu g.gif pilvuka vis apziurineju, ar tik nepadidejo, laukiu kada pampuska patapsiu rolleyes.gif
girdejau ir apie tave console.gif tau asmeniskai laaabai stipru virusiuka siunciu 2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites aha tikrai kai cia tylu bigsmile.gif

as tai va pradejiau cikla ir matuoju pusvalandziu anksciau nei visada 8.00 ir ziuriu kad 4 diena varau viena li rolleyes.gif nija net keista pasidare na bet nieko ziuresim kas bus toliau
Atsakyti
Valiusiuke, Ingutevi, Renata- merginos tokio grazumo grafikai, taip uzkilta ir toks smegimas zemyn... Kaip kad ir man... Mano 2 faze irgi ilgesne si karta buvo- nervu patampymui. Na, bet pas mane jau 3DC, o jus dar mmm nesulauket, tad dar turekit vilties procenteli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 12 03, 13:23)
Valiusiuke, Ingutevi, Renata- merginos tokio grazumo grafikai, taip uzkilta ir toks smegimas zemyn... Kaip kad ir man... Mano 2 faze irgi ilgesne si karta buvo- nervu patampymui. Na, bet pas mane jau 3DC, o jus dar mmm nesulauket, tad dar turekit vilties procenteli smile.gif

as tai jau sulaukiau, tai adbar turiu 3CD kaip ir tu. kaip manai, ar Kaledu stebukliukas aplankys mus ax.gif taip noretusi
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 12 03, 13:23)
Valiusiuke, Ingutevi, Renata- merginos tokio grazumo grafikai, taip uzkilta ir toks smegimas zemyn... Kaip kad ir man... Mano 2 faze irgi ilgesne si karta buvo- nervu patampymui. Na, bet pas mane jau 3DC, o jus dar mmm nesulauket, tad dar turekit vilties procenteli

Kad vilties nulis... Tik dar kartą patvirtina, kad gražus grafikas dar nieko nereiškia verysad.gif mes su MB jau ilgą laiką tą kartojam, kai jis pasižiūri į mano "gražiuosius" grafikėlius irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 03 gruodžio 2009 - 13:03
Giedrija, aš manau kad tau 12 ar 13 CD buvo O, bet cia mano tik spejimas ax.gif

o as matavausi gy gyvsidabriu termometru, bet snd tokio neradau vaistinese tai teko el. termometra pirkti doh.gif tai jauciu sio ciklo grafikelis bus visiska nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 15:23)
Giedrija, aš manau kad tau 12 ar 13 CD buvo O, bet cia mano tik spejimas ax.gif

o as matavausi gy gyvsidabriu termometru, bet snd tokio neradau vaistinese tai teko el. termometra pirkti doh.gif tai jauciu sio ciklo grafikelis bus visiska nesamone doh.gif

Nebūtinai smile.gif Aš irgi gyvsidabrinio norėjau, o buvo tik elektroninis (toks su lanksčiu galu). Tai pamatavus dar karta pamatuoju. Visad tą pati rodo. Labai retais atvejais ant 0,1 skiriasi. Ir grafikėlis normalus atrodo. Gal ir geriau gyvsidabrio, ale su jais daug ilgiau ir matuot reikia.
Atsakyti
liukse7, na as turėjau omeni kad puse ciklo busiu matavusi su gyv. termometru, o dbr su elek. termometru, o juk seuk reikia visad su tuo paciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 03, 15:47)
liukse7, na as turėjau omeni kad puse ciklo busiu matavusi su gyv. termometru, o dbr su elek. termometru, o juk seuk reikia visad su tuo paciu mirksiukas.gif

nesupratau doh.gif
tai tada jo... bus gerulis grafikelis smile.gif
Atsakyti