QUOTE(serzas @ 2009 12 09, 00:34)
tai bruoniau taip iseina as dar ir siokius tokius baldus nusipirksiu is tu 200k
nesupratau kam pas tave ir sulinys ir grezinys?

cia kaip garantas sausros metu?

dar ir geoterminis ir KK?

tai vat is kur ta suma susidaro, viskas po du

dar dviguba tvora reiktu padaryti, o tarp ju griovi iskasti
O kur dokumentai, sklypo kaina? lyg ir anksciau skaiciavai tai i samata
Papildyta:
pas mane tik sulinys, nes vis dar tikiuosi, kad pavasariop bus miesto vandentiekis ir kanalizacija. grezinio kaina nurodziau kaip alternatyva, samatoje ji neatsispindi taip pat kaip ir geoterminio kaina
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2009 12 09, 09:49)
Dezute mums kainavo nebrangiai, tarp 160-180t, cia 214m2, 2 aukstu namas su klinkerio plytu/mediniu dailylenciu apdaila. Uztat dabar esam sukise apie 450t, jau gyvenam, turim pilna vidaus apdaila, uzseta zole (zoles 13a), pamurytus klinkerinius tvoros stulpelius ir tvoros pamatus. Truksta kai kuriu baldu (nedaug), tvoros, kondicionieriu, garaza reikia plytelem isklot, dar kai kuriu smulkmenu. I mano nurodyta suma ieina visi baldai, puodai ir indai netgi

nieko seno neatsivezem..

tai su tom smulkmenom pasieksi drasiai 500k

jei tvora darysi metaline tai tikrai pasieksi
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 09, 09:53)
ačiū Jums už, pagaliau normalų postą

Tai apie ką kalba visą tą laiką ėjo,
Ilonux įvardino 160-180t. Pilnai tikiu, kad viskas Jums šiai dienai kainavo 450t, jei viską pirkot netgi indus.
palaukit palaukit, o kodel netikit, kad man viskas kainuos 550k??? a?
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2009 12 09, 10:19)
kokybes ir grozio atzvilgiu- as tik uz masyva. bet kai grindys sildomos- aktualu dar ir varza, ne tik grozis ar kaina. susidejom plyteles
as dejau puse plyteliu, puse medzio. medis gan kaprizinga danga grindims, nezinau kaip ten bus.. paziuresim:)