Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos?! 3 tema

QUOTE(serzas @ 2009 12 09, 02:03)
jau seniau minejau jog tam kad nereiktu lysti i bankus ir naudoti fuflo planuoju irenginet nama dalinai, be laiptu ir antro auksto tai kol atsiras laiptams pinigu gal ir susirasiu koki kaimo meistreli lietuvos uzkampy kuris padarys man laiptus uz kokius 5k. nors laiptu temoi kazkoks kaimo jurgelis kazkam padare grazius normalius laiptus lyg tais uz 3k. jug telsiu kaimelyje kaimietis pencininkas turintis visas stakles negali prasyti tiek kiek vilniaus firmos, nes kaimieciai pas ji neitu, o naudotu kopecias geriau  thumbup.gif

o jau ir miestai uzsikliuna,tai visoj lietuvoj tik vienas vilnius tera miestas,nu gal as su tuom postu nesutinku,kuo ten prastesni zmogeliai negu vilniuj
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2009 12 09, 00:34)
tai bruoniau taip iseina as dar ir siokius tokius baldus nusipirksiu is tu 200k  thumbup.gif
nesupratau kam pas tave ir sulinys ir grezinys?  g.gif cia kaip garantas sausros metu?  biggrin.gif dar ir geoterminis ir KK?  unsure.gif  tai vat is kur ta suma susidaro, viskas po du  thumbup.gif dar dviguba tvora reiktu padaryti, o tarp ju griovi iskasti  lotuliukas.gif
O kur dokumentai, sklypo kaina? lyg ir anksciau skaiciavai tai i samata  g.gif
Papildyta:

pas mane tik sulinys, nes vis dar tikiuosi, kad pavasariop bus miesto vandentiekis ir kanalizacija. grezinio kaina nurodziau kaip alternatyva, samatoje ji neatsispindi taip pat kaip ir geoterminio kaina smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2009 12 09, 09:49)
Dezute mums kainavo nebrangiai, tarp 160-180t, cia 214m2, 2 aukstu namas su klinkerio plytu/mediniu dailylenciu apdaila. Uztat dabar esam sukise apie 450t, jau gyvenam, turim pilna vidaus apdaila, uzseta zole (zoles 13a), pamurytus klinkerinius tvoros stulpelius ir tvoros pamatus. Truksta kai kuriu baldu (nedaug), tvoros, kondicionieriu, garaza reikia plytelem isklot, dar kai kuriu smulkmenu. I mano nurodyta suma ieina visi baldai, puodai ir indai netgi lotuliukas.gif nieko seno neatsivezem..

smile.gif tai su tom smulkmenom pasieksi drasiai 500k smile.gif jei tvora darysi metaline tai tikrai pasieksi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 09, 09:53)
ačiū Jums už, pagaliau normalų postą  4u.gif Tai apie ką kalba visą tą laiką ėjo, Ilonux įvardino 160-180t. Pilnai tikiu, kad viskas Jums šiai dienai kainavo 450t, jei viską pirkot netgi indus.

palaukit palaukit, o kodel netikit, kad man viskas kainuos 550k??? a?
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2009 12 09, 10:19)
kokybes ir grozio atzvilgiu- as tik uz masyva. bet kai grindys sildomos- aktualu dar ir varza, ne tik grozis ar kaina. susidejom plyteles smile.gif

as dejau puse plyteliu, puse medzio. medis gan kaprizinga danga grindims, nezinau kaip ten bus.. paziuresim:)
Atsakyti
Sveiki,as cia gal ne i tema,bet noriu paklausti.Pridekit ranka prie sirdies ir atsakykit(kas jau gyvenat nuosavam)Ar tikrai nesigailit,kad buta iskeitet i nama?Juk tai nesibaigentys rupesciai,ko nera bute.
As pati turiu sklypa ir visus reikiamus dokumentus jau susitvarkiau,net pamatai yra,bet dabar pradejo grauzti abejones.
Taip, kai ateina silti orai labai norisi gamtos ir noras nuosavam namui padideja, bet kai atsala... Dar kai pagalvoji:vaikui mokykla, bureliai, juk visur reikes nuvezti, parvezti, o dabar visur pestute.(tevai-taksistai)
Gal as klystu ? Paargumentuokit prasau.
Atsakyti
QUOTE(jolaj @ 2009 12 09, 13:04)
Sveiki,as cia gal ne i tema,bet noriu paklausti.Pridekit ranka prie sirdies ir atsakykit(kas jau gyvenat nuosavam)Ar tikrai nesigailit,kad buta iskeitet i nama?Juk tai nesibaigentys rupesciai,ko nera bute.
As pati turiu sklypa ir visus reikiamus dokumentus jau susitvarkiau,net pamatai yra,bet dabar pradejo grauzti abejones.
Taip, kai ateina silti orai labai norisi gamtos ir noras nuosavam namui padideja, bet kai atsala... Dar kai pagalvoji:vaikui mokykla, bureliai, juk visur reikes nuvezti, parvezti, o dabar visur pestute.(tevai-taksistai)

Mes tai nesigailim. Bet cia ne i tema butu diskutuot, nes yra atskira tema "Namas arba butas", ten galit daug nuomoniu pasiskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaj @ 2009 12 09, 12:04)

tam yra atskira tema sukurta ČIA
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 09, 07:26)
aš siūlau, kad šioje temoje būtų kalbama apie tai [b]KIEK KAINAVO NAMAS, Į KURĮ ĮEINA: PAMATAI, SIENOS, STOGAS, LANGAI, LAUKINĖS DURYS, ĮDOMUMO DĖLEI SIŪLAU PAMINĖTI IR IŠORINĘ APDAILĄ.

ir as siulau, atsibodo jau tos pjautynes. reikalingos informacijos nulis. gal susimeskit ir eikit i kokius (ne)bendraminciu plepalus. Galetu moderatoriai isikist.
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2009 12 09, 13:19)
ir as siulau, atsibodo jau tos pjautynes. reikalingos informacijos nulis. gal susimeskit ir eikit i kokius (ne)bendraminciu plepalus. Galetu moderatoriai isikist.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaj @ 2009 12 09, 13:04)

AS vienareiksmiskai uz nama. Jokiu kaimynu uz sienos kurie groja pianinu naktim ir t.t.. namo gerybes neatstoja buto patogumu.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2009 12 09, 11:41)

palaukit palaukit, o kodel netikit, kad man viskas kainuos 550k??? a?

kabinejiesi vel g.gif malonuma jauti. As stengiuosi i tamsta nekreipti demesio.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 09, 08:26)
O jetau, esam jau 34 psl, o naudingos informacijos nulis, kalbos nusirito iki plytos kainos vežantis iš vokiečių  doh.gif

Man rodos gana čia tų bereikalingų beletristikų, pafilosofavimų, grįžkim prie temos ir aš siūlau, kad šioje temoje būtų kalbama apie tai KIEK KAINAVO NAMAS, Į KURĮ ĮEINA: PAMATAI, SIENOS, STOGAS, LANGAI, LAUKINĖS DURYS, ĮDOMUMO DĖLEI SIŪLAU PAMINĖTI IR IŠORINĘ APDAILĄ. Kad nekiltų ginčų ir Vienu žodžiu, ši tema pasidarė žodžių mušiu, kas pasisakys sąmojingiau.

Tai as ir noriu parasyti musu namo samata, bet nezinau po kiek ta klinkeri skaiciuoti g.gif bigsmile.gif
Tai va: namas 250 kv, fibo blokeliai, betonines cerpes monier, pamatai blokiniai, apdaila medis ir klinkeris, langai, laukines durys ir garazo vartai faugos, visi lietvmzdziai ir palanges iskaiciuoti- 295t. Is mandrysciu tai tik balkonas 33kv..Neskaitant klinkerio parsigabenimo, mes prie dezutes statybes nepridejom nei pirso - viska dare firma nuo zemes darbu iki kopeteliu ant stogo pakabinimo ... Brangu?-gal but, bet buvo ir brangesniu pasiulymu.. Jus butumet pasidare pigiau- tikiu, labai dziaugiuosi uz jus thumbup.gif Bet as meginu isivaizduoti mano vyra statybose lotuliukas.gif doh.gif tai tas namas dar dabar butu statomas ir su tiek broko.. Mano vyras zioplys ir neismanelis, kad tiek pinigu dezutes statybai isleido- nesutinku! Jis pats tuos pinigus uzsidirbo ir paskaiciavo kiek ir ko jis praranda statydamas pats mirksiukas.gif
Dar biski pamastymu..Kazkas minejo,kad toki pati nama statydami vieni zmones isleido 60t,kiti 120t -tikiu, bet manau ju pardavimo kaina butu daug maz vienoda.. Tai kaip cia isena- kol statau nama mano darbas nekainuoja- o kai parduodu, tai jau savo darba ivertinu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 09, 13:42)
Tai as ir noriu parasyti musu namo samata, bet nezinau po kiek ta klinkeri skaiciuoti  g.gif  bigsmile.gif
Tai va: namas 250 kv, fibo blokeliai, betonines cerpes monier, pamatai blokiniai, apdaila medis ir klinkeris, langai, laukines durys ir garazo vartai faugos, visi lietvmzdziai ir palanges iskaiciuoti- 295t. Is mandrysciu tai tik balkonas 33kv..Neskaitant klinkerio parsigabenimo, mes prie dezutes statybes nepridejom nei pirso - viska dare firma nuo zemes darbu iki kopeteliu ant stogo pakabinimo ... Brangu?-gal but, bet buvo ir brangesniu pasiulymu.. Jus butumet pasidare pigiau- tikiu, labai dziaugiuosi uz jus  thumbup.gif  Bet as meginu isivaizduoti mano vyra statybose  lotuliukas.gif  doh.gif  tai tas namas dar dabar butu statomas ir su tiek broko.. Mano vyras zioplys ir neismanelis, kad tiek pinigu dezutes statybai isleido- nesutinku! Jis pats tuos pinigus uzsidirbo ir paskaiciavo kiek ir ko jis praranda statydamas pats  mirksiukas.gif
Dar biski pamastymu..Kazkas minejo,kad toki pati nama statydami vieni zmones isleido 60t,kiti 120t -tikiu, bet manau ju pardavimo kaina butu daug maz vienoda.. Tai kaip cia isena- kol statau nama mano darbas nekainuoja- o kai parduodu, tai jau savo darba ivertinu? g.gif

na, o ko jus dabar nervuojates? Ar Jums kazkas priestarauja ar su Jumis nesutinka, ar galu gale vyra ziopliu pavadino. Juk tie, kurie statesi patys, neagitavo statytis patiems, visi daro taip kaip jam atrodo geriausia, o ar kas sutaupe ar sumokejo daugiau, tai grynai zmogaus reikalas. Kiekvienas savo finansinius reikalus sprendzia individualiai ir apskritai ne musu visu reikalas skaiciuoti kito pinigus.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 09, 14:42)
Neskaitant klinkerio parsigabenimo, mes prie dezutes statybes nepridejom nei pirso - viska dare firma nuo zemes darbu iki kopeteliu ant stogo pakabinimo ...

Mes irgi ne pirsto nepridejom, o jei butume prideje, tai butume su plaktuku pirstus nusidauze lotuliukas.gif Bet pas mus state brigada...Bet uzsakymais ir tiekimu tai patys rupinomes, t.y. MB...
Atsakyti