QUOTE(aistuzele @ 2009 12 01, 20:30)
1. Ką čia turėtų reikšti
Ką reiškia pagal Jus gyvenimo kokybė
Neskaitau, kad mano namas mažas, mes būtent pasirinkom tokį, kuris atitinka mūsų reikmes. O kas tame mano name blogai, kur jame maža kokybė, bus du vonios kambariai, 4 kambariai, svetainė su virtuve erdvios. Namas atrodo estetiškai, šiltas. Man pradeda kvepėti snobizmu
2. Nigavari, pradėjo lygint karkasinius namus Amerikos
O aš matot į mūrinį nesikraustyčiau, nes praėjo tie laikai, kai namas statomas vaikams, anūkams ir dar ateinančioms kartoms.
Baisu, kuo toliau tuo labiau nusiviliu SM, ypač statybų skyrelyje
Jei žmogus sugeba pasistatyti už žymiai mažesnę kainą namą, nei kai kurie, jis pradedamas linčiuoti ir vos ne ubagėliu vadinamas, gyvenantis be gyvenimo kokybės. Kai kuriems dar reiktų savo vertybes pervertinti ir pasakoti kietiems, kokie jie neišmanėliai. Snobizmas čia ir ne kitaip.

2. Nigavari, pradėjo lygint karkasinius namus Amerikos

Baisu, kuo toliau tuo labiau nusiviliu SM, ypač statybų skyrelyje

Gerb. Aistuzele,
Labai prasau daugiau tolerancijos, nes forumai reikalingi tam, kad isreikstu savo nuomone kiekvienas ir pasidalintu patirtimi. Cia diskusija apie namo kaina ir butent apie tai zmones pasisako.
Turiu pastebeti, akd nekritikavau jusy namo ir pasirinkimo- kaip tik sakau, kad puiku, kada norint namo yra randama iseitis ir pastatoma pigiau. Kuo daugiau zoniu gyvens namuose tuo visai LT bus geriau, nes visi bus laimingesni

Dabar apie gyvenimo kokybe- jei nesigilinsime i filosofijas apie tai kas yra laime o kalbesime apie namu kainas tai deja viskas turi savo verte- maziau moki, maziau gauni. Su karkasiniu namu yra tokie dalykai- ilgaamziskumas trumpesnis- ir cia ne apie keliu kartu gyvenima kalba, garso izoliacija, vibracijos, prieziura, konstruktyvo judejimas.
Beje abejoju ar gyvenote ir matete amerikietiskus namus, kad vadinate juos popieriniais- jie nera blogi- tiesiog myrinis geriau. O apie kaina, tai nesididziuoju tuo ka sumokejau us savo nama- sukisau per daug ir del to turiu riboti kitus dalykus ir nieko tame gero nera. Tiesiog dalinuosi patirtimi, kad zmones galetu paskaityti ir pasidaryti isvadas.
Mielai tesiu civilizuota diskusija toliau

Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2009 12 01, 22:10)
Velnias, perlenkiau, bet negi dabar eisiu antro auksto nuardyti