Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

ar jus matuosit ta BT ar nematuosit, vistiek viska pasakys HCG tyrimas smile.gif isvis nesuprantu kam cia prisigalvojat matuot, na nebent del psichologiniu isitikinimu ir ramybes...arba neramybes jeigu nebutu biggrin.gif geriau jau klausykit muzikos, skaitykit kokia idomia knyga ir linkekit sau sekmes ir ramybes mirksiukas.gif

juolab, kad man rodos ir siaip yra normalu iki mm kiek didesne temperatura..tai kam cia be reikalo sau nervus tampyt? smile.gif

QUOTE(rozele78 @ 2009 12 10, 11:25)
ai jau stogas vaziuoja umn.gif niekada gyvenime nesu matavusi tos BT, o dabar vat prireike fool.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 12 10, 13:21)
ar jus matuosit ta BT ar nematuosit, vistiek viska pasakys HCG tyrimas smile.gif isvis nesuprantu kam cia prisigalvojat matuot, na nebent del psichologiniu isitikinimu ir ramybes...arba neramybes jeigu nebutu  biggrin.gif geriau jau klausykit muzikos, skaitykit kokia idomia knyga ir linkekit sau sekmes ir ramybes  mirksiukas.gif

juolab, kad man rodos ir siaip yra normalu iki mm kiek didesne temperatura..tai kam cia be reikalo sau nervus tampyt?  smile.gif

taip taip lauksiu HCG notworthy.gif O ir siuo metu jau ramesne esu nes pilvo nebemaudzia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 10, 11:00)
Aqpa mane ir domina kokia pas tave BT buvo g.gif  snd pasimatavau tai susinervinau verysad.gif gal dar ankstoka g.gif

Sveikutes,
Nu rozele, matau tu irgi neatsilaikei nepamatavus bt unsure.gif Zinok tas dalykas tikrai nervu gadinimas doh.gif Bet aisku mane smalsumas nugalejo, pasimatavau pora kartu ir aisku, kai pamaciau kad zema, tai raminau save, kad gal dar nebuvo implantacijos, gal kaip tik implantacija ir tt. Bet kai ir kita diena tokia pat, tai visai susinervavau. Geriau nieko nematuokim, nebedaug jau liko laukti. Man 4 dieneles, o tau 6. Susikimbam rankom ir laukiam friends.gif mirksiukas.gif
Bet vis tiek agpa galetu parasyti del savo bt ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
uoj mergaitės,nesukit jūs galvos dėl tos temperatūros ax.gif
geriau palepinkit kuo nors malonaus save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2009 12 10, 13:40)
Sveikutes,
Nu rozele, matau tu irgi neatsilaikei nepamatavus bt unsure.gif Zinok tas dalykas tikrai nervu gadinimas doh.gif Bet aisku mane smalsumas nugalejo, pasimatavau pora kartu ir aisku, kai pamaciau kad zema, tai raminau save, kad gal dar nebuvo implantacijos, gal kaip tik implantacija ir tt. Bet kai ir kita diena tokia pat, tai visai susinervavau. Geriau nieko nematuokim, nebedaug jau liko laukti. Man 4 dieneles, o tau 6. Susikimbam rankom ir laukiam friends.gif  mirksiukas.gif
Bet vis tiek agpa galetu parasyti del savo bt  ax.gif  lotuliukas.gif

Taip taip laukiam laukiam friends.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 09, 20:56)
nezinau ar isodinimo diena skaiciuojasi? jei taip tai tik 4 diena blush2.gif

nesiskaiciuoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 09, 23:30)
Ir aš labai tikiuos kad paūgės  smile.gif , o kokio dydžio turi būti kad jau būtų geri?
Skaičiukai  thumbup.gif , labai džiaugiuosi už tave  wub.gif

mano tas vienintelis pagrindinis buvo berods 19,5, o kitas ~13 /is jo nieko negavo/
aciu uz dziaugsmeli wub.gif gerk daug skysciu, zinau, kad i vandeni negali ziuret, bet...nzn kaip kitaip padet g.gif
Papildyta:
QUOTE(pliuske @ 2009 12 09, 23:31)
aciuks.gif Aciu, kad tiki ax.gif O kokia pas tave bt buvo? As irgi kasdien nematuoju, tik pora dienu pamatavau ir to uzteko..

kad isvis pas mane nebuvo lotuliukas.gif ar 36,4 kazkas, va vakar pamatavau tai 37,2
is tiesu, net nzn kokia ji turi but blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškutex @ 2009 12 09, 23:42)
as labai tikiuos kad bus kaip karuselej viena pagriebia  nestuke.gif  ir visos is paskos  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

uoj kaip to linkiu!!!!! happy.gif wub.gif
Papildyta:
oj kokios aktyvios diskusijos apie bt lotuliukas.gif vakar pasimatavau del to, kad zandai kaito raudo.. tai pabandziau kiek turiu..bet cia vakare /37,2/, matyt tik pletkino kazkas hihihi.gif nepropagavau as tu matavimu, kazkaip nepatikima man liezuvis.gif nekantrios kokios hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 12 10, 14:25)
bet cia vakare /37,2/, matyt tik pletkino kazkas hihihi.gif nepropagavau as tu matavimu, kazkaip nepatikima man liezuvis.gif nekantrios kokios hihihi.gif

Nu ir bajeristės jūs čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Jei jau matuojatės BT, tai nors ne vakare ji matuokitės doh.gif Tiksli BT būna matuojantis ją ryte net neišlipus iš lovos, kitu atveju jos parodymai jau nieko nereiškia smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va ir sakau-as tokia matuotoja. pirmaji karta ryte matavau-nebuvo ir meciau ta reikala, o vakar tik del zandu vakare, ne nestumui tikrinti! wink.gif
Atsakyti
Merginos, kaip ten su tais skysciais ar tikrai butina tiek daug gerti g.gif Nes as kazkaip si karta nelabai geriu, na gal koki litra per diena.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 12 09, 16:21)
man asmeniskai parase Clexan 40g/d, mat pas mane vienas AFS rodiklis teigiamas (lupus antikoagulantis), tai jis sako kad turiu AFS (kai tuo tarpu LV ta neigia  doh.gif ). galiu klysti del matavimo vienetu, nes neiskaitau  ax.gif
a tu irgi leisdavais?
beje, leistis kita diena po punkcijos kaip supratau.

Ne, po pirmos icsi nesileidau clexane, reiks dar paklausti savo ginės dėl to.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 12 10, 08:14)
Labai idomi ir portugalu patirtis IVF srityje, tad rasyk viska smulkiai  ax.gif
Kariotipas (dar vyrui buna Y chromosomos mikrodelecija) tai isitikinti kad su genetika viskas gerai  4u.gif
parasyk kas per vaistai kokybei lasteliu? elementraus antioksidantai? ir po kiek vit E?  4u.gif

As jau "apsigooglinau", galit rast apie siuos vaistus daugiau info ir lietuviskai, o pavadinimai vaistu Pentoxifilinas 400 mg - 2 kartus per diena (mazina kraujo klampuma), Disocor (cia L-karnitinas, pagal gydytojo paaiskinima, jis gerina spermos ir kiausialasciu kokybe ir kiekybe, is dalies ir veikia kaip antioksidantas, o gal supainiojau ka?) - po ampole geriama per diena, vitaminas E - 1000 v/c (nezinia tik kas tas v/c g.gif ).
Tai kaip, LT irgi skiria, ar nelabai? Sake maziausiai 2 menesiukus reikia gerti visus vaistukus, kad koks efektas butu, taip kad IVF tik vasari, manyciau.. Bet kur cia zmogus priskubesi...
Si klinika yra ispanu, bet turi vienus is geriausiu Europoj gydymu rezultatus. Sako, kad po 4 gydymu, 90 % poru pasiekia teigiama rezultata. Kaip tik isipaisyt i tuos %, kuriems pavyksta??

O del BT, tai galiu tiek pasakyti, kad zinot, kokia ji turi buti, reikia matuotis bent jau pora menesiu kieviena diena, tuo paciu laiku, neislipus is lovos, su tuo paciu termometru ir zymetis. Antra puse ciklo BT visuomet aukstesne, nei pirma. Padidejimas ypac gerai matosi po ovuliacijos pora dieneliu. O nestuma rodo aukstesne BT tik tuo laiku, kai jau nepasirodo menesines.. Nesukit sau glavos, zinau kad sunku, sinau kad nerimaujat, bet nieko cia nepadarysi, laukit, neilgai liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *renatux*: 10 gruodžio 2009 - 15:53
as tai l.suprantu mergaites kurios nerimauja ir viska bando kas nors kiek pridetu tikejimo ir iesko nestuke.gif simptomu ,pati is proto ejau tas dvi savaites iki rezultato,kai driausi 1-ivf tai buvau rami nes galvojau kad man tikrai pasiseks,o jau po 2-o tai nerimo ir nervu buvo pilnos kelnes blush2.gif kadangi pinigeliu daugiau neturejom blush2.gif laikykites mergaites sunkus tas laukimas ,linkiu jums tu stebuklingu skaiciuku nuo kaledu senelio santa2.gif 4u.gif
Atsakyti