QUOTE(euromergele @ 2009 12 11, 11:37)
jeigu nesake gydytoja litrais gerti, tai nereikia gerti vien paskaicius ka kitos daro

daugiau vandens liepia gerti tada, kai pries punkcija padideja estradiolis, kai matoma rizika hiperstimuliacijai. A jeigu ne - nereikia maukt to vandens
matai to estradiolio, niekada man nera ziureje pries punkcija, tik pries stimuliacija

praita karta pamenu sake, daug skysciu gerti, bet si karta nieko isvis nesake, nors si karta ir siaip daug ko nesake, turbut galvoja, kad ne pirma karta tai ir taip zino
Bet ir praita IVFa, kai pagalvoju kokia mano savijauta buvo

turbut galejo but ir hiperstimuliacija, nes daug uzsiauginusi buvau vaiksciojau kaip balionas, o si karta beveik isvis nieko nejauciau, kaip ir dabar

aisku iskyrus visus pilvo pamaudenimus kaip pries mmm, na bet gal tai ir nestumo pozymiai

raminu save visais budais, jau planuoju savaitgali eiti dovanu ieskoti kaledoms ir namucius pasipuosti, kad linksmiau butu

Bet va nervina, kad reikes eiti i gimtadieni, o va negersiu alkoholio ir visi ispute akis klaus, o kodel

jau per stimuliacija pas juos buvome leliuko aplankyti, tai abu su vyru negereme, tai aibe prieazasciu prisigalvojome

tai dabar vel teks kazka meluot, oi kaip mane tai nervina
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2009 12 11, 12:01)
na dvynukai tikrai super, as taip pat pasvajoju