Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

VELI, nuotraukytė wub.gif thumbup.gif aš žinokit slapčia pasvajoju apie dvynukus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 12 11, 11:37)
jeigu nesake gydytoja litrais gerti, tai nereikia gerti vien paskaicius ka kitos daro smile.gif daugiau vandens liepia gerti tada, kai pries punkcija padideja estradiolis, kai matoma rizika hiperstimuliacijai. A jeigu ne - nereikia maukt to vandens  4u.gif

matai to estradiolio, niekada man nera ziureje pries punkcija, tik pries stimuliacija g.gif praita karta pamenu sake, daug skysciu gerti, bet si karta nieko isvis nesake, nors si karta ir siaip daug ko nesake, turbut galvoja, kad ne pirma karta tai ir taip zino biggrin.gif
Bet ir praita IVFa, kai pagalvoju kokia mano savijauta buvo doh.gif turbut galejo but ir hiperstimuliacija, nes daug uzsiauginusi buvau vaiksciojau kaip balionas, o si karta beveik isvis nieko nejauciau, kaip ir dabar smile.gif aisku iskyrus visus pilvo pamaudenimus kaip pries mmm, na bet gal tai ir nestumo pozymiai biggrin.gif raminu save visais budais, jau planuoju savaitgali eiti dovanu ieskoti kaledoms ir namucius pasipuosti, kad linksmiau butu biggrin.gif Bet va nervina, kad reikes eiti i gimtadieni, o va negersiu alkoholio ir visi ispute akis klaus, o kodel doh.gif jau per stimuliacija pas juos buvome leliuko aplankyti, tai abu su vyru negereme, tai aibe prieazasciu prisigalvojome lotuliukas.gif tai dabar vel teks kazka meluot, oi kaip mane tai nervina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2009 12 11, 12:01)
VELI, nuotraukytė  wub.gif  thumbup.gif  aš žinokit slapčia pasvajoju apie dvynukus.  ax.gif

na dvynukai tikrai super, as taip pat pasvajoju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 11 gruodžio 2009 - 10:18
QUOTE(Sella @ 2009 12 11, 11:01)
VELI, nuotraukytė  wub.gif  thumbup.gif  aš žinokit slapčia pasvajoju apie dvynukus.  ax.gif

Aš ir pasvajoju ax.gif , net paskaitau dvynukų temukes, man taip gražu blush2.gif manau musų situacijoje tai puikiausias variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 12 11, 08:53)
*renatux*, dar viena patirtis - aciu  4u.gif kaip supratau jau 2IVF daretes? toj pacioj Lisabonos klinikoj?

RositaK, darem pries tai 2 IVF ir antra is ju buvo like pora snaiguciu. Klinika pakeitem dabar, pries tai viska darem AVA, irgi Lisabonoj. Pakeitem ir del rezultatu siek tiek (galvodami, kad gal praverstu kitu gydytoju nuomone), ir del to, kad pirmuju klausiant ir ieskant kodel visgi nepavyksta, jie net i kalbas nesileido, visai nebande nieko keisti. Ir, trecia karta (su snaigutem) paprasiau, kad padarytu assisted hatching, o embriologas pamirso.. Susidejo visko, o si klinika, kur dabar prisirasem, turi neblogus gydytojus, daugiausia merginu visoj Portugalijoj pastoja butent pas juos, simet IVI Ispanijoe isrado embrioskopa, kuris, anot ju, visais 15 % pagerina rezultatus. Ziuresim kaip cia bus, rasysiu jum viska, gal kas naudinga pasirodys. O ir laukti su jumis lenviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pliuske, kaip tu jautiesi, kaip tavo pilvukas wub.gif As tai nesuprantu, mano pilvas issiputes net ir labai jau vos ilendu i rubus savo, kelniu net nesidedu nes spaudzia. Ar cia taip turi buti g.gif Po punkcijos zinau, kad taip buna, bet man tai tikrai nieko nebuvo, labai gerai jauciausi, tik po isodinimo pradejo pustis. Atrodau jau tikrai kaip nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 11, 14:46)
Pliuske, kaip tu jautiesi, kaip tavo pilvukas wub.gif As tai nesuprantu, mano pilvas issiputes net ir labai jau vos ilendu i rubus savo, kelniu net nesidedu nes spaudzia. Ar cia taip turi buti g.gif Po punkcijos zinau, kad taip buna, bet man tai tikrai nieko nebuvo, labai gerai  jauciausi, tik po isodinimo pradejo pustis. Atrodau jau tikrai kaip nestuke.gif

Sveikute,
As tai turbut apsirgau verysad.gif Blogai jauciuos, temperatura 37,4. Taip saugojaus, kad tik nesusirgt, bet kojos is namu juk negali nekelt..
O man su pilvu viskas normaliai, tikrai neissiputes ir gal dar plokstesnis pasidare g.gif O tau ziurek cia gal geras pozymis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 11, 14:46)
Pliuske, kaip tu jautiesi, kaip tavo pilvukas wub.gif As tai nesuprantu, mano pilvas issiputes net ir labai jau vos ilendu i rubus savo, kelniu net nesidedu nes spaudzia. Ar cia taip turi buti g.gif Po punkcijos zinau, kad taip buna, bet man tai tikrai nieko nebuvo, labai gerai  jauciausi, tik po isodinimo pradejo pustis. Atrodau jau tikrai kaip nestuke.gif

o kvėpuoti nesunku?
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2009 12 11, 16:11)
Sveikute,
As tai turbut apsirgau verysad.gif Blogai jauciuos, temperatura 37,4. Taip saugojaus, kad tik nesusirgt, bet kojos is namu juk negali nekelt..
O man su pilvu viskas normaliai, tikrai neissiputes ir gal dar plokstesnis pasidare g.gif  O tau ziurek cia gal geras pozymis  bigsmile.gif

niu gal nieko, dar nera labai auksta temperatura, tai dabar gal jau sedek namuciuose ir bandyk gydytis arbatelem wub.gif
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 12 11, 16:40)
o kvėpuoti nesunku?

na yra toks pasunkejes kvepavimas, na jauciuosi tokia storule, tai ir kvepavimas pasunkejes. Bet, kad hyperstim. nemanau, kad yra g.gif nes tik 8 ispunktavo.
Ar ji gali pasireiksti, kai ir mazai folikulu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 12 11, 11:01)

kazin, kuri is cia besilankanciu apie juos nepasvajoja... blush2.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 11, 11:18)
Bet va nervina, kad reikes eiti i gimtadieni, o va negersiu alkoholio ir visi ispute akis klaus, o kodel  doh.gif jau per stimuliacija pas juos buvome leliuko aplankyti, tai abu su vyru negereme, tai aibe prieazasciu prisigalvojome lotuliukas.gif tai dabar vel teks kazka meluot, oi kaip mane tai nervina doh.gif

jo jo, visiems sitiems reikalams priessventinis laikotarpis turbut ne pats geriausias metas... kazkurioj zinutej as jau irgi rasiau apie sita problemele - vakareliu isvengt nepavyks, o va ka su pasiaiskinimais daryt reiks - kiekvienos ismone... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 11, 16:12)
niu gal nieko, dar nera labai auksta temperatura, tai dabar gal jau sedek namuciuose ir bandyk gydytis arbatelem wub.gif
Papildyta:

na yra toks pasunkejes kvepavimas, na jauciuosi tokia storule, tai ir kvepavimas pasunkejes. Bet, kad hyperstim. nemanau, kad yra g.gif nes tik 8 ispunktavo.
Ar ji gali pasireiksti, kai ir mazai folikulu g.gif

as irgi apie ją pagalvojau,bet 8 folikulai,tai gal ir negali būti g.gif
man 40 buvo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos. Noriu pasidalinti ka tik isgirsta istorija is "stebuklu psl.". Paskambino drauge, kuri irgi negali susilaukti nestuke.gif . Vasara turejo persileidima, tad nieko rimto nebesieme. Neseniai nusprende pakeisti darba, buvo stresinis laikotarpis, nesulauke mmm, prispyriau butinai nueiti pas gyd. Gyd. apziurejo, paskyre kontraceptikus mmm issaukti, kad ciklas susireguliuotu (pries tai gere duphaston'a). Drauge baimingai pasitikslino, jog nera nestuke.gif (na, cia jau finansiniai klausimai keiciant darba...), ir "padejo pareiskima". Si cikla vel nesulauke mmm, nubego pas gyd. ir suzinojo, jog jau 5-6 sav. nestuke.gif thumbup.gif Istorijos keistumas tas, kad pastojo gerdama kontraceptikus, o moralas - vis gi reikia visada ir visoms tiketis stebuklo wub.gif
Po spalio men. 1 nepavykusio IVF irgi nesulaukiu mmm (41 d.) g.gif Net bijau tiketi stebuklu sutapimu cool.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
RositaK,perkelk mane i sausi,gine dabar isvaziuoja doh.gif Be reikalo vaziavom sian i Minska doh.gif
Atsakyti