Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2009 12 15, 20:39)
cia tik rekomendacijos - nezinau kaip eis suderinti visa tai su gydytoju, kuris stimuliuos  g.gif
Luveris kiausialasciu kokybei kiek zinau gerinti, o Clexane-nuo trombu, skystina krauja, ypac kas turi AFS. Dexametazonas....nzn tiksliai. imuniniai sistemai silpninti berods (?)

Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 12 15, 15:54)
sioje temoje rasiau berods  4u.gif
reikia salinti arba deti klipsus man ant tu kiausintakiu, kartu pasidaryti histeroskopija - butinai, nes neaisku kas ten gimdos viduje. ivertino visa, ka padare jau, tai surase trumpa (beveik visuomet ilga taike)IVF protokola su daug medikamentu, kur akcentavo, kad svarbiausia yra kiausialasciu kokybe - Dexametazon 0,5g/d,Gonal F 150 IU/d, Luver H 75/d,Cetrotide 0,25,Ovitrele 250, Crinone, Clexan 40g/d (cia skiria kai yra AFS, bet ir kai nera. pas juos 80%pastojimas su jais. pas mane AFS yra.), Aspirin 0,1, Estrofem 2mg  thumbup.gif neaisku, kaip LV reaguos i visa sita puokste  lotuliukas.gif
saldyti visuomet rekomendavo tik blastocistas  4u.gif AFS liepe tirtis pries pat IVF, nes jis sunkiai aptinkamas. ir dar: sake jau seniai turejau but pastojus su visu tuo, ka padare esame  lotuliukas.gif
o kaip tavo nuotaikos?  wub.gif  4u.gif

Oi, gi būčiau susiradus, nereikėjo per naują rašyt blush2.gif
Dabar žiūrausi, kaip čia kas g.gif Nu viską šitą esu išbandžius unsure.gif Gal ne visai kartu, bet beveik biggrin.gif Manau, kad normaliai gydytojai reaguos, tikrai mirksiukas.gif
AFS aš noriu dabar išsitirti, dėl persileidimo ax.gif Bet kad panašu, kad tai ir liks svajone doh.gif
O nuotaikos tai žinok pas mane jokios.. Nežinau verysad.gif Dar visai neseniai pažiūrėjau, kad nuo paskutinės procedūros jau metai bus vasarį doh.gif Turėjom bandyt vėl lapkritį, bet dėl buvusio nėštumo nieko nesigavo, tai ir vėl viskas atsidėjo neribotam laikui unsure.gif Vyras vis patikina, kad jis garantuotas, kad sekantis kartas bus sėkmingas, nu bent 7 kartą keliauti į įsodinimą jau labai labai reikia jėgų sukaupt rolleyes.gif Tai kolkas kaupiuosi rolleyes.gif Ir pavaigstu vis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 12 14, 23:15)
lotuliukas.gif oj kaip tikiu!!! lotuliukas.gif
paties geriausio linkiu 4u.gif buk stipri showoff.gif zodziu, palaikyma pradedu thumbup.gif

aciu aciu drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Engle @ 2009 12 15, 10:27)
Man punkcija dare 13 val. Faktiskai tai veliausias laikas kada daro.

Iskarto po punkcijos vairuoti tikrai negalima, orientacija truputi sutrikusi, nors as ir jauciausi gerai, bet buvau nusprendusi, kad po punkcijos tikrai i darba negrisiu, atsiprasiau is anksto nuo pusdienio ir labai tuo dziaugiausi. MB parveze namo, tai kai griuvau miegoti  ax.gif

Keista... g.gif man punkcija darys 15.30val, tai problema del darbo kaip ir issiprendzia, bet va su tuo laiku tai tu mane subalamutijai... g.gif tongue.gif nors gal cia nuo klinikos priklauso g.gif gal BAK'as keliom pamainom varo tongue.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 15, 12:59)
As BAKe dariausi, tai kiek zinau jie visa para dirba.

geras blink.gif va cia tai lankstumas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Vėja1 @ 2009 12 15, 14:25)
Sveikos,mergytes ax.gif Gal priimsit ir mane i savo būrelį  4u.gif  Jau gal koks pusmetis kai vis cia paskaitineju kol pagaliau nusprendziau parasyti. Mes savo angelėlio nesulaukiam jau 3 metai verysad.gif  Bet nepasiduodam, buvo atlikta laparoskopija-viskas kaip ir neblogai tik tie keli endo zidinukai, gydymo neskyrė jokio. Su vyru problemų kaip ir nėra. Vėliau sekė 6 IUI kurios pasibaigė nesėkmingai verysad.gif Dabar startavom si IVF. Šiandien buvo punkcija, išpunktavo 19 g.gif biskiuka baisu ar ne per daug. O ketvirtadienį, jeigu viskas gerai, įsodinimas. Labai bijau tu laukimo savaitėlių verysad.gif  tai nusprendziau, kad su jūsų pagalba gal nebus taip baisu smile.gif  4u.gif

sveikute prisijungusi drinks_cheers.gif
ir mars kuo greiciau i nestuke.gif skyreli wub.gif
tai mudvi beveik kartu suzinosim rezultatus - man isodinimas sestadieni ax.gif
ramiu laukimo savaiteliu! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vynyoge @ 2009 12 15, 16:13)
Siandien vakare antrasis ikriuku skaiciavimas smile.gif Per pirma skaiciavima desinej pusej suskaiciavo 5 normalius ikriukus -11-13 mm, o kairioji bent per pirma echoskopija ignoravo skatinima  - vienas 1,3 mm schmoll.gif buvau siek tiek nusivylus, bet susitaikiau jau  ax.gif
O savaitgaliui numatyta punkcija  smile.gif

tai klausyk, mudvi syvakar busim prasilenkusios - nesutikau taves klinikos koridoriuj biggrin.gif mirksiukas.gif
kaip sekes ikriukus matuoti? ar antroji kiauside vis dar atsisako su tavim bendradarbiauti??? g.gif
Papildyta:
Beje, kaip skorpas laikosi? ar jai kartais ne siandien punkcija turejo buti??? g.gif 4u.gif

as tai jau baigiu savo stimuliacija, sianakt doze ovitrelio ir kol kas su vaistu leidimusi basta. tik... daktaras minejo, jog panasu, kad turesiu hiperstimuliacija... unsure.gif nesuprantu: stimuliacija vyko paciom minimaliausiom vaistu dozem - is kur ta hipervelniava?! g.gif mastau.gif kazkaip siaubinga butu per sventes ligoninej atsidurti... scare.gif
Atsakyti
Prisiduodu naujausius ismatavimus - desine puse forsuoja, jau priaugino 7 bigsmile.gif tokius gerulius thumbup.gif net vaistu doze pamazino, kad mano ikriukai nepersistengtu. rolleyes.gif o kaire puse vis dar su vienu kovoja - bet ir tas jau padidejo iki 9mm ax.gif
Net mano pacios nuotaika kazkokia kaledine patapo wub.gif newyear.gif ir ant kefyro traukia nezmoniskai alc.gif matyt organizmas alkoholio bando issireikalauti is manes lotuliukas.gif

Ariwom, laikysiu kumstukus kad tau laukimas praeitu ramiai (o taip ir bus, as zinau) 4u.gif Siandien BAK'as buvo tuscias kai isejau po visko g.gif matyt nerealus kamciai padare savo... tongue.gif bet dar ketvirtadieni spresis kada man punkcija - tai gal dar sestadieni susimatysim 4u.gif
Atsakyti
Mergaites norejau jusu paklausti ar po IVF jsuu hormonai nebuvo isiderine?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 12 16, 10:02)
Mergaites norejau jusu paklausti ar po IVF jsuu hormonai nebuvo isiderine?

Man ne, neišsiderino. schmoll.gif
Atsakyti
Viktoriuk, o gal tu pagerk aspirino, folio r., ir pabandykit naturaliai kuri laika wub.gif jau viena stebukla turejot, tai visko gali buti 4u.gif tik vat AFS tai pasidaryciau tavo vietoj mirksiukas.gif
Vynyoge, vat kaip puiku 4u.gif
Prince, na as po IVF netikrindavau iskart. o tau kurie issiderino?
Atsakyti
Sveikos. Man vakar buvo punkcija. Šonus kažkiek pamaudžia, bet tai turbūt normalu.
Šiandien po pietų pirmieji rezultatai. Laukiu nesulaukiu (ir bijau tuo pačiu, kad tik būtų kažkiek apsivaisinę).
Kažin kaip skorpas35 jaučiasi?
Atsakyti
Rosita, žinai, su tais bandymais, kai tik vienas kiaušintakis, mažėja iškart perpus, o dar laukt n metų unsure.gif Nors artimiausiais mėnesiais planų kažką daryt nėr, tai matyt, kad ir bandysim natūraliai 4u.gif Aš norėčiau AFS pasidaryti, bet kad nepapult man pas Abraitį turbūt doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
Vakar po punkcijos labai jau prastai jaučiausi, o ir kelionė vargina, tai iškart lovon, todėl šiandien jau gerai jaučiuosi smile.gif , jei taip galima pasakyt...nes naujienos tai ne kokios verysad.gif
Iš tų kur per echo matė šešių folikulų pavyko išpunktuoti tik penkis, o iš jų pasirodo geri tik trys....labai nuliūdau vakar, bet paskui vijau liūdnas mintis šalin ir džiaugiausi kad nors tiek, nors aišku jau buvo kad šaldyt nebus ką verysad.gif
Tai va o šiandien dar vienas smūgis tikėjimui gera pabaiga - iš tų trijų tik vienas geras...tai ryt jei viskas gerai ir nesulauksiu gydytojo skambučio kad nustojo dalintis, važiuoju pasiimti smile.gif
Visa laiką bandau sau įteigti kad ir vienas gali būti stipruolis ir šansą turiu, bet tikrai nelengva...
Tai tokios mano naujienos, laukiu rytojaus smile.gif
Tikiuosi Pliuske ir Rozele atneš mums šiandien gerų naujienų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2009 12 16, 11:51)
Rosita, žinai, su tais bandymais, kai tik vienas kiaušintakis, mažėja iškart perpus, o dar laukt n metų unsure.gif Nors artimiausiais mėnesiais planų kažką daryt nėr, tai matyt, kad ir bandysim natūraliai 4u.gif

Linkiu, kad neprireiktų laukt n metų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 16, 11:51)
Labas rytas
Vakar po punkcijos labai jau prastai jaučiausi, o ir kelionė vargina, tai iškart lovon, todėl šiandien jau gerai jaučiuosi  smile.gif , jei taip galima pasakyt...nes naujienos tai ne kokios  verysad.gif
Iš tų kur per echo matė šešių folikulų pavyko išpunktuoti tik penkis, o iš jų pasirodo geri tik trys....labai nuliūdau vakar, bet paskui vijau liūdnas mintis šalin ir džiaugiausi kad nors tiek, nors aišku jau buvo kad šaldyt nebus ką  verysad.gif
Tai va o šiandien dar vienas smūgis tikėjimui gera pabaiga - iš tų trijų tik vienas geras...tai ryt jei viskas gerai ir nesulauksiu gydytojo skambučio kad nustojo dalintis, važiuoju pasiimti  smile.gif
Visa laiką bandau sau įteigti kad ir vienas gali būti stipruolis ir šansą turiu, bet tikrai nelengva...
Tai tokios mano naujienos, laukiu rytojaus  smile.gif
Tikiuosi Pliuske ir Rozele atneš mums šiandien gerų naujienų  drinks_cheers.gif

Įsivaizduoju, kaip tau dabar sunku. Bet dar neprarask vilties. Juk agpai pavyko ir su vienu. Laikykis 4u.gif.
O man vakar praktiškai nieko nesakė. unsure.gif (o aš ir neklausinėjau perdaug, po narkozės kažkokia apdujus sėdėjau). Viską turbūt šiandien sužinosiu.
Atsakyti