QUOTE(agpa @ 2009 12 14, 23:15)

oj kaip tikiu!!!

paties geriausio linkiu

buk stipri

zodziu, palaikyma pradedu
aciu aciu
Papildyta:
QUOTE(Engle @ 2009 12 15, 10:27)
Man punkcija dare 13 val. Faktiskai tai veliausias laikas kada daro.
Iskarto po punkcijos vairuoti tikrai negalima, orientacija truputi sutrikusi, nors as ir jauciausi gerai, bet buvau nusprendusi, kad po punkcijos tikrai i darba negrisiu, atsiprasiau is anksto nuo pusdienio ir labai tuo dziaugiausi. MB parveze namo, tai kai griuvau miegoti
Keista...

man punkcija darys 15.30val, tai problema del darbo kaip ir issiprendzia, bet va su tuo laiku tai tu mane subalamutijai...

nors gal cia nuo klinikos priklauso

gal BAK'as keliom pamainom varo
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 15, 12:59)
As BAKe dariausi, tai kiek zinau jie visa para dirba.
geras

va cia tai lankstumas
Papildyta:
QUOTE(Vėja1 @ 2009 12 15, 14:25)
Sveikos,mergytes

Gal priimsit ir mane i savo būrelį

Jau gal koks pusmetis kai vis cia paskaitineju kol pagaliau nusprendziau parasyti. Mes savo angelėlio nesulaukiam jau 3 metai

Bet nepasiduodam, buvo atlikta laparoskopija-viskas kaip ir neblogai tik tie keli endo zidinukai, gydymo neskyrė jokio. Su vyru problemų kaip ir nėra. Vėliau sekė 6 IUI kurios pasibaigė nesėkmingai

Dabar startavom si IVF. Šiandien buvo punkcija, išpunktavo 19

biskiuka baisu ar ne per daug. O ketvirtadienį, jeigu viskas gerai, įsodinimas. Labai bijau tu laukimo savaitėlių

tai nusprendziau, kad su jūsų pagalba gal nebus taip baisu
sveikute prisijungusi
ir mars kuo greiciau i

skyreli
tai mudvi beveik kartu suzinosim rezultatus - man isodinimas sestadieni
ramiu laukimo savaiteliu!
Papildyta:
QUOTE(Vynyoge @ 2009 12 15, 16:13)
Siandien vakare antrasis ikriuku skaiciavimas

Per pirma skaiciavima desinej pusej suskaiciavo 5 normalius ikriukus -11-13 mm, o kairioji bent per pirma echoskopija ignoravo skatinima - vienas 1,3 mm

buvau siek tiek nusivylus, bet susitaikiau jau
O savaitgaliui numatyta punkcija
tai klausyk, mudvi syvakar busim prasilenkusios - nesutikau taves klinikos koridoriuj
kaip sekes ikriukus matuoti? ar antroji kiauside vis dar atsisako su tavim bendradarbiauti???
Papildyta:
Beje, kaip
skorpas laikosi? ar jai kartais ne siandien punkcija turejo buti???
as tai jau baigiu savo stimuliacija, sianakt doze ovitrelio ir kol kas su vaistu leidimusi basta. tik... daktaras minejo, jog panasu, kad turesiu hiperstimuliacija...

nesuprantu: stimuliacija vyko paciom minimaliausiom vaistu dozem - is kur ta hipervelniava?!

kazkaip siaubinga butu per sventes ligoninej atsidurti...