Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 16, 11:51)
Labas rytas
Vakar po punkcijos labai jau prastai jaučiausi, o ir kelionė vargina, tai iškart lovon, todėl šiandien jau gerai jaučiuosi  smile.gif , jei taip galima pasakyt...nes naujienos tai ne kokios  verysad.gif
Iš tų kur per echo matė šešių folikulų pavyko išpunktuoti tik penkis, o iš jų pasirodo geri tik trys....labai nuliūdau vakar, bet paskui vijau liūdnas mintis šalin ir džiaugiausi kad nors tiek, nors aišku jau buvo kad šaldyt nebus ką  verysad.gif
Tai va o šiandien dar vienas smūgis tikėjimui gera pabaiga - iš tų trijų tik vienas geras...tai ryt jei viskas gerai ir nesulauksiu gydytojo skambučio kad nustojo dalintis, važiuoju pasiimti  smile.gif
Visa laiką bandau sau įteigti kad ir vienas gali būti stipruolis ir šansą turiu, bet tikrai nelengva...
Tai tokios mano naujienos, laukiu rytojaus  smile.gif
Tikiuosi Pliuske ir Rozele atneš mums šiandien gerų naujienų  drinks_cheers.gif

blyn, laikau suspaudus kumštukus už tavo stipruolį 4u.gif friends.gif
Atsakyti
Visa laiką bandau sau įteigti kad ir vienas gali būti stipruolis ir šansą turiu, bet tikrai nelengva...

4u.gif Lai buna tas vienintelis toks stipruolis kaip pas agpa wub.gif nestuke.gif
Man daktariukas irgi aiskino vakar apie visus nuostolius kiekvienam etape, bet vis pagalvodavau apie agpa wub.gif ir nusiramindavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 16, 12:51)
Labas rytas
Vakar po punkcijos labai jau prastai jaučiausi, o ir kelionė vargina, tai iškart lovon, todėl šiandien jau gerai jaučiuosi  smile.gif , jei taip galima pasakyt...nes naujienos tai ne kokios  verysad.gif
Iš tų kur per echo matė šešių folikulų pavyko išpunktuoti tik penkis, o iš jų pasirodo geri tik trys....labai nuliūdau vakar, bet paskui vijau liūdnas mintis šalin ir džiaugiausi kad nors tiek, nors aišku jau buvo kad šaldyt nebus ką  verysad.gif
Tai va o šiandien dar vienas smūgis tikėjimui gera pabaiga - iš tų trijų tik vienas geras...tai ryt jei viskas gerai ir nesulauksiu gydytojo skambučio kad nustojo dalintis, važiuoju pasiimti  smile.gif

Viskas bus gerai tas vienintelis stipruolis ir bus wub.gif Laikysim kumstelius wub.gif
O as tai pridaviau siandiena kraujuka, po pietu zinosiu atsakyma. Bet biijau ziauriai fear.gif kaip reikes susikaupti ir paskambinti del rezultatu scare.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 16, 12:10)

O as tai pridaviau siandiena kraujuka, po pietu zinosiu atsakyma. Bet biijau ziauriai fear.gif kaip reikes susikaupti ir paskambinti del rezultatu scare.gif

laikykis, mes su tavimi, kumstukai suspausti group.gif
Atsakyti
Labas rytas

Sveikutes,
Nenusimink skorpas, tikek, kad tavo tas vienintelis stipruoliukas gerai dalinsis ir uz keliu dienu jis jau tupes tavo pilvelyje wub.gif

Na, o as su blogom naujienom. Vakar vakare pasirode mmm verysad.gif Jauciau, kad taip ir bus. Per gerai save pazistu ir jauciu.. Jau atverkiau savo doze cray.gif , dabar reikia kauptis antram bandymui...

Laikau kumscius uz rozele. Labai tikiuos, kad jai pasiseke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 16 gruodžio 2009 - 11:18
QUOTE(pliuske @ 2009 12 16, 12:17)

Na, o as su blogom naujienom. Vakar vakare pasirode mmm verysad.gif Jauciau, kad taip ir bus. Per gerai save pazistu ir jauciu.. Jau atverkiau savo doze cray.gif , dabar reikia kauptis antram bandymui...

Laikau kumscius uz rozele. Labai tikiuos, kad jai pasiseke  wub.gif

console.gif console.gif verysad.gif
Atsakyti
pliuske, padaryk HCG, nesvarbu kad atejo mmm!
skorpas, gal gali priminti, kokia schema buvo tavo? galvoju, kaip cia taip blogos kiausialastes g.gif o dydis folikulu koks buvo paskutini karta? ka Treijsas sako del to? visos viltys i ta vieninteli nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2009 12 16, 12:17)

pliuske, kaip liudna cray.gif stiprybes tau friends.gif durnas klausimas - o gal ten ne mmm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynyoge: 16 gruodžio 2009 - 11:21
QUOTE(rozele78 @ 2009 12 16, 11:10)

Linkiu kuo didesnių skaičiukų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2009 12 16, 11:17)
Sveikutes,

Vaje, kaip gaila console.gif aš taip tikėjau kad tau pavyks, juk viskas tikrai neblogai ėjosi.. verysad.gif . Aš irgi vos atsilaikiau nepravirkus, bet stengiuosi laikytis ir tikėti iki paskutinio...nepasiduok, susikaupsi ir sekantis bandymas bus sėkmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 12 16, 12:19)

4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2009 12 16, 12:21)
pliuske, padaryk HCG, nesvarbu kad atejo mmm! 

Pasidariau pirmadieni. Siandien apie 5 atsakyma pasiimsiu.

QUOTE(Vynyoge @ 2009 12 16, 12:21)
pliuske, kaip liudna cray.gif stiprybes tau friends.gif durnas klausimas - o gal ten ne mmm?

mmm. Man sesele LV, kai paskambinau sako, nesvarbu, kad mmm. Ziuresim kokie bus skaiciukai HCG. Bet man tokios mmm, kad jauciu paauglystej tokias tik turejau. Labai dideles mmm doh.gif

QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 16, 12:23)
Vaje, kaip gaila console.gif  aš taip tikėjau kad tau pavyks, juk viskas tikrai neblogai ėjosi.. verysad.gif . Aš irgi vos atsilaikiau nepravirkus, bet stengiuosi laikytis ir tikėti iki paskutinio...nepasiduok, susikaupsi ir sekantis bandymas bus sėkmingas  4u.gif

wub.gif Stengiuos, labai stengiuos atgauti optimizma... verysad.gif
O uz tave laikau kumscius labai labai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2009 12 16, 12:35)
Pasidariau pirmadieni. Siandien apie 5 atsakyma pasiimsiu.

vat ir labai gerai - bus viskas aisku. laukiam wub.gif
Atsakyti