Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(loresa @ 2010 01 21, 11:27)
Ne, tvarkiausi iprasta tvarka.
Ka manot apie kompresinius inhaliatorius?Pakomentuokyt!

na aišku, tada matyt nuo miesto priklauso ta tvarka smile.gif

Turim kompresinį, džiaugiamės visa šeimyna smile.gif KAžkada čia lapkritį bandė kosėt panos, pakvėpavo porą vakarų garais ir nereikėjo nei įkvepiamų vaistų.. Man gerklės skausmas dingo, vyrui-sloga per vieną vakarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 11:43)
Turim kompresinį, džiaugiamės visa šeimyna smile.gif KAžkada čia lapkritį bandė kosėt panos, pakvėpavo porą vakarų garais ir nereikėjo nei įkvepiamų vaistų.. Man gerklės skausmas dingo, vyrui-sloga per vieną vakarą smile.gif

apie kvėpavimą garais man jau ne vienas patarė, kad veiksminga, o kiek kainuoja tas kompresinis?
Atsakyti
sveikutes. as noreciau jusu paklausti,gal kuri duodat vaikuciams zuvu taukus.kaip juos sugirdot.maniskis nenori ju gert,nes kai isgeria truputi lyg ir pykinti pradeda.
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 01 21, 11:52)

apie kvėpavimą garais man jau ne vienas patarė, kad veiksminga, o kiek kainuoja tas kompresinis?

apie 200-300Lt

QUOTE(karolina262 @ 2010 01 21, 11:52)
sveikutes. as noreciau jusu paklausti,gal kuri duodat vaikuciams zuvu taukus.kaip juos sugirdot.maniskis nenori ju gert,nes kai isgeria truputi lyg ir pykinti pradeda.

aš nuo mažų dienų duodu, tai jai netgi skanu smile.gif Po du šaukštelius prašo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina262 @ 2010 01 21, 11:52)

Neduokit, jei pykina.
Jei vaikutis alergiškas, geriau visai neduoti žuvų taukų.

Gal kuri girdėjote apie tokius maisto papildus-Child Life Essentials Aller-Care?
user posted image
Mums rekomendavo juos pediatrė pagerti, kad pastiprinti imunitetą, nes dažnai sergam.
O šie papildai skirti alergiškiems, ypač sergantiems astma , kurie vaikučiai "švokščia".
Sakė, nemažai tas buteliukas kainuoja apie 80-90 Lt, tai vat galvoju pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shimmer: 21 sausio 2010 - 12:00
tai kad mums daktare liepe gert zuvu taukus.matot musu situacija tokia,kad mes sergam broncine asma,bet senai turejom priepoliu,o nuo rugpjucio visai nenaudojam jokiu vaistu.tai daktare sako duokit zuvu taukus,o kai prades koset tada tik singulari.tai ir klausiu gal kaip kitaip butu galima sugirdyti.ir dar,mes gyvenam ne lietuvoj,o pas daktare vaziuojam i lietuva.tai nera kaip su daktare pasitarti.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 11:43)

tai ka kvepuojat kad taip padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 21, 12:54)
tai ka kvepuojat kad taip padeda? g.gif

mineralinį negazuotą smile.gif Arba žolelių arbatą,bet šitos sako nelabai gerai alergiškiems vaikams, tai tik sau naudojau gerklei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 01 21, 11:52)

as pries kaledas pirkau is sio puslapio uz 189lt inhaliatoriai Pristate per para thumbup.gif O paskiau ir teko pasinaudoti, nes maziukas pakosinejo.

QUOTE(karolina262 @ 2010 01 21, 12:14)
tai kad mums daktare liepe gert zuvu taukus.matot musu situacija tokia,kad mes sergam broncine asma,bet senai turejom priepoliu,o nuo rugpjucio visai nenaudojam jokiu vaistu.tai daktare sako duokit zuvu taukus,o kai prades koset tada tik singulari.tai ir klausiu gal kaip kitaip butu galima sugirdyti.ir dar,mes gyvenam ne lietuvoj,o pas daktare vaziuojam i lietuva.tai nera kaip su daktare pasitarti.

Manasis noriai geria zuvu taukus, bet as ju atskirai neduodu. Esu nupirkusi vitaminus , kuriuose zuvu taukai yra (ten bendrai 8 vitaminai sudetyje). Tai geria thumbup.gif ir dar sauksiuka islaizo. O pirkau anglijoj.
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 13:02)
mineralinį negazuotą smile.gif Arba žolelių arbatą,bet šitos sako nelabai gerai alergiškiems vaikams, tai tik sau naudojau gerklei smile.gif

del sito kvepavimo klausinejausi, ir mums pulmonologe nepatare. Sake geriau jau fiziologini tirpala kvepuoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2010 01 21, 13:00)
Neduokit, jei pykina.
Jei vaikutis alergiškas, geriau visai neduoti žuvų taukų.

Pritariu 100%
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2010 01 21, 14:08)
as pries kaledas pirkau is sio puslapio uz 189lt inhaliatoriai Pristate per para  thumbup.gif  O paskiau ir teko pasinaudoti, nes maziukas pakosinejo.
Manasis noriai geria zuvu taukus, bet as ju atskirai neduodu. Esu nupirkusi vitaminus , kuriuose zuvu taukai yra (ten bendrai 8 vitaminai sudetyje). Tai geria  thumbup.gif ir dar sauksiuka islaizo. O pirkau anglijoj.

As ir sita inhaliatoriu nusiziurejau,pristate i namus jums tiesiai?kaip su apmokejimu buvo?Kuo tie brangesni skiriasi gal domejotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loresa: 21 sausio 2010 - 13:17
QUOTE(asaraa @ 2010 01 21, 13:08)
del sito kvepavimo klausinejausi, ir mums pulmonologe nepatare. Sake geriau jau fiziologini tirpala kvepuoti.  4u.gif

nežinau ką kuris pataria (nes visi jie skirtingai pataria,įsitikinau doh.gif ), todėl darau taip kaip sanatorijoje mums darė ir be vaistų gyvenom pusmetį smile.gif Todėl kvėpuojam taip pat Tichės mineralinį ramia galva, svarbu padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2010 01 21, 13:00)

Gal kuri girdėjote apie tokius maisto papildus-Child Life Essentials Aller-Care?
user posted image
Mums rekomendavo juos pediatrė pagerti, kad pastiprinti imunitetą, nes dažnai sergam.
O šie papildai skirti alergiškiems, ypač sergantiems astma , kurie vaikučiai "švokščia".
Sakė, nemažai tas buteliukas kainuoja apie 80-90 Lt, tai vat galvoju pabandyti.

Prekiaujama vaistinei sie papildai?
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 14:19)
nežinau ką kuris pataria (nes visi jie skirtingai pataria,įsitikinau doh.gif ), todėl darau taip kaip sanatorijoje mums darė ir be vaistų gyvenom pusmetį smile.gif Todėl kvėpuojam taip pat Tichės mineralinį ramia galva, svarbu padeda smile.gif

Mes kai buvom sanatorijoj,as paklausiau kuo pripildyta,tai man pasake jog tirpia druska.
Atsakyti