Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(loresa @ 2010 01 21, 13:26)

Mes kai buvom sanatorijoj,as paklausiau kuo pripildyta,tai man pasake jog tirpia druska.

gal visose skirtingai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 14:27)
gal visose skirtingai wink.gif

matomai taip,bet ir pradine reabilitacija poliklinikoj taip pat druska kvepavom.
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2010 01 21, 13:33)
matomai taip,bet ir pradine reabilitacija poliklinikoj taip pat druska kvepavom.

nu tai liuks smile.gif Aš ir nesiginčiju, tik sakau, kad mums padeda ir kad Gintaro sanatorijoj tichę uostėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 14:36)
nu tai liuks smile.gif Aš ir nesiginčiju, tik sakau, kad mums padeda ir kad Gintaro sanatorijoj tichę uostėm smile.gif

o koks pas jus inhaliatorius?
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2010 01 21, 13:39)
o koks pas jus inhaliatorius?

Omron, tokį patarė pirkti gydytoja mūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 14:40)
Omron, tokį patarė pirkti gydytoja mūsų smile.gif

pirkot internetu ar vaistinej?
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2010 01 21, 13:52)
pirkot internetu ar vaistinej?

hiperfarma.lt irgi su akcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 15:12)
hiperfarma.lt irgi su akcija smile.gif

pristate i nmus jums?apmoket iskart reikejo ar kaip pristate preke?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 13:02)
mineralinį negazuotą smile.gif Arba žolelių arbatą,bet šitos sako nelabai gerai alergiškiems vaikams, tai tik sau naudojau gerklei smile.gif

kazkaip stebuklingai jus veikia smile.gif Maniskiams nelabai matau kad poveikis butu labai didelis... doh.gif
Atsakyti
Man pulmonologe kai paklausiau del inchaletoriaus ,tai sake,kad nereikia jo jums,bet man atrodo,kad nieko blogo nebutu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 21 sausio 2010 - 15:01
QUOTE(loresa @ 2010 01 21, 13:16)
As ir sita inhaliatoriu nusiziurejau,pristate i namus jums tiesiai?kaip su apmokejimu buvo?Kuo tie brangesni skiriasi gal domejotes?

Puslapio taisyklese parasyta, jei perki uz 150lt, pristatymas nemokamas. O apmoketina galima ir grynais, kai preke atveza (svarbu lygiai tureti). Galima ir internetu apmokejima atlikti.

QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 13:19)
nežinau ką kuris pataria (nes visi jie skirtingai pataria,įsitikinau doh.gif ), todėl darau taip kaip sanatorijoje mums darė ir be vaistų gyvenom pusmetį smile.gif Todėl kvėpuojam taip pat Tichės mineralinį ramia galva, svarbu padeda smile.gif

drinks_cheers.gif O mums mamoms reikia jau galutini varianta paciom nuspresti, kas musu vaikui geriau 4u.gif
Atsakyti
[quote=loresa,2010 01 21, 13:26]
Prekiaujama vaistinei sie papildai?

Taip vaistinese, bet ne visose-as dar nepirkau, tik planuoju pirkti.
Atsakyti