Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

QUOTE(delfina @ 2009 10 13, 14:43)
jei gydytoja sako, kad galima, vadinasi galima 4u.gif  as kiek naudojau mercilon, taip pat pertraukos metu smileysex.gif  ir netapau nestuke.gif

taciau va problemele, vartojau Mercilon 4menesius ir pastebejau kad pradejo skaudet pilvo apacia, taigi apsilankiau pas ginekologe, ir va turiu 2 cistas gimdoje verysad.gif israse Duphaston pagert, o paskui kitas KT Lindynette 30...

Aciu labai uz paguoda biggrin.gif Bet iskilo dar sioks toks klausimas.
Na, paskutine tablete isgerti turejau sekmadieni, bet norejau biskuti nukelti dieneles savo, tai isgeriau pirmadieni. Paskutine pertraukos diena (kita sekmadieni) buvo smileysex.gif. Ar yra kokia nors tikimybe nestuke.gif ??? Nes paskutine diena nebebuvo menesiniu.. labai labai bijau, nes vis atrodo, kad pilva maudzia, kad galva sukas. Baimes akys gi dideles...
O cistos gimdoje nuo Mercilon? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *In: 22 spalio 2009 - 16:58
As geriu Mercilon jau labai ilgai-apie 5 metus. Ir man nuo ju nieko nesidaro, nei svorio nepriaugau as, nei galva, nei pilvas skauda ax.gif per tuos metus esu bandziusi ir kitokiu, nes gydytoja parase, sako va cia jos naujesnes uz Mercilon...bet as po menesio vel gryzau prie savuju biggrin.gif
Atsakyti
Mercilon KT tabletes jau beveik 9 metus geriu(isskyrus nestuma) ir jokiu nusiskundimu neturiu. Kartais buna, kad svorio priaugu, kartais numetu, kartais krutine padideja 1-2 dydziais, kartais galva skauda ir pan, bet per tiek metu vartojimo nusprendziau, kad cia tikrai ne KT kaltos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2009 10 28, 21:30)
Mercilon KT tabletes jau beveik 9 metus geriu(isskyrus nestuma) ir jokiu nusiskundimu neturiu. Kartais buna, kad svorio priaugu, kartais numetu, kartais krutine padideja 1-2 dydziais, kartais galva skauda ir pan, bet per tiek metu vartojimo nusprendziau, kad cia tikrai ne KT kaltos  ax.gif

tikriausiai ne KT smile.gif
Atsakyti
Man mercilonas - pats tas. Pirmus metus kol naudojau, tai nelabai patiko, nes laaabai ciklas svyruodavo. Kai įpratau tai neįsivaizduoju savęs geriant kitus KT blush2.gif .

Atsakyti
Na man tai tikrai jie netiko (Mercilon), visas tris savaites yra kraujo, visiskai nenoriu myletis, atrodo kad gimda issausejusi, gerdavau Yarina tai tikrai buvo geriau tik kad kaina Mercilon labiau prieinamesne verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu toki klausima blush2.gif Metus laiko nenaudojau mercilon, ir stai praejusi menesi vel pradejau jas gerti (vyras buvo gryzes atostogu is uzsienio,todel reikejo). Ir nezinau ar noriu toliau jas gerti (nes vyras isvaziavo, o siaip lytiniu santykiu as neturiu).
Tikriausiai labai negerai, kad menesi geriau, ir vel nebegersiu as ju? Nelabai zinau. Sekanti karta man ju gali prireikti koki vasari ar kova.
Gal kas galetu patarti kaip geriau daryti? unsure.gif
Atsakyti
Matyt visos darbuose esat, o as jau susisaudziau atsakyma ax.gif Pasiskambinau gyd. Vaivai Eringytei ir paklausiau, pasakiau kaip ir kas. Pasakiau, kad metus tableciu negeriau, stai dabar pradejau ir geriau visa menesi, ir toliau naudoti nebenoriu. Taip pat paklausiau ar galeciau apsisprendus jas vartoti po kokiu poros men.
Zodziu, ji sake, kad galiu nutraukti ir galiu vel testi po poros men.

Jau ji kaip medike turetu zinoti ir viskas turetu cia man buti gerai? blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites:)

AS ir naudojau Mercilona ir Marvelona,ir dar keleta kitu,neesu alergiska vaistams kazkaip,kiek,ka yra teke bandyti,tai lyg viskas tiko,o pasakyti kokios LIUKS AR NE,net negaleciau tongue.gif nes mano organizmas draugauja su ivairiais vaistais biggrin.gif
Papildyta:
AS tai pamenu Ginekologe is Navicko ,Saviloviene man yra sakiusi,kad kontraceptiniu tabl. vartojimas moteriai nekencia,nera pavojingas iki 8 metu laikotarpio, jei vartojama yra ilgiau negu 8 metai,pradeda kenkti ,

O del kontraceptiniu vartojimo ir nutraukinejimo, tarkim 2 menesius pavartojot ,poto pertrauka menuo,ir vel vartojat,ir vel pertrauka,Sake nera gerai nes gali neva gimdos ivairus pakitimai issivystyti,miomos ,cistos ir tt

O kur ta tiesa,tai Kiekviena lai elgesi kaip patogiau:)
juk Daktarai ir Klysta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larastone @ 2009 09 28, 16:41)
sveikos merginos,

Mercilon geriu jau antra karta - pradejau vos pries menesi, pries tai padariusi puses metu pertrauka. Mano problema tame, kad mano skydliauke negamina hormono tiroksino, taigi turiu ji gerti tableciu pavidalu visa gyvenima kaip paskirta gydytojo - po 50mikrogramu per diena.
Labai ilgai dvejojau del kontraceptiku, nes vieni gydytojai sako kad jokiu budu negalima man ju vartoti, o kiti sako kad nieko tokio. Pradejus juos gerti pries 1,5 metu (pirmakart) svoris nepadidejo, tik krutine papilnejo ir oda tapo ideali (o tai aisku laikau kaip privaluma), taciau labai daznai keiciasi nuotaika, ir svarbiausia - regis atsirado gerokai padidejes prakaitavimas, bei sirdis dauzosi...
Del to ir buvau nutraukusi Mercilon, bet gyvenimas taip susikloste, kad dabar vel turejau imtis kazkokios anti- nestuke.gif priemones, nes mano vaikinas negali naudoti prezervatyvo (cia atskira tema).
Kai vel pradejau juos vartoti, labai pradejo skaudeti pilvo apacia, ir menesines tesesi 2savaites! Jau net ir nestumo testa begau daryti issigandusi, bet lygtai viskas gerai, tik kazkur pasiskaiciau kad gali buti issibalansave hormonai.Veliau viskas susinormalizavo. Per 7dienu pertrauka menesines atejo tik 4-a diena, ir prakaitavimas vis nedingsta, be to sirdele maudzia kasdien...Sitaip prakaituodama labai daznai sergu persalimu - nes gyvenu Londone, kur oras labai permainingas, tai mane vis perpucia...:/

Skamba kaip vis nesibaigiancios problemos?
Nusprendziau pasipasakoti jums, nes gal kas tures koki patarima, kaip elgtis, ar kuriai gal panasiai buvo.
Esu visiskoj nevilty, nes atrodo radau svajoniu vaikina, bet pastoti man dar tikrai nelaikas, taip kad neisivaizduoju kaip elgtis...

p.s. del spirales tai irgi klausiau gydytoju, bet nepatare, nes dar negimdziusi...

Dekui is anksto uz bet kokia informacija!!

Sveika 4u.gif as geriu mercilona du metus, taigi menesines per pertrauka (7 dienu) man atkeliauja ir 4-diena, prakaitavimas taip pat pagausejo kai pradejau gert KT, kol ju nevartojau, net nenaudodavau dezodorantu, nes ,man ju nereikejdavo...deja dabar reikia ir dar kaip biggrin.gif taciau nejauciu jokiu skausmu, nei krutines nei pilvo apacios, kiek pamenu nei tepliojimo nebuvo kai jas pradejau vartoti g.gif zodziu esu labai jomis patenkinta, taciau nusprendziau padaryti dabar menesio pertrauka, kaip manot ar verta? gal kuri daret ir galit pasidalinti konkrecia patirtimi? 4u.gif
Atsakyti
siulau tau ju gerima nutraukti. manau neverta saves zaloti ir kisti i organizma tabletes.. juk kiekv vaistas yra nuodas.. o kai nuvaziuosi pas vaikina, tai galite naudotis prezervatyvais, jie gi nekenksmingi biggrin.gif
as su vyru gyvenau si lytini gyvenima ir saugojausi tik jais, nes planavom nestuke.gif daba po 2.gif gimimo pradejau vel gerti mercilona. ir kosmaras kazkoks pasidariau lb agresyvi, pikta,nesusitvarkau su savimi, atrodo pasaulyje neber ryskiu spalvu ir saule nebesviecia taip skaisciai kaip sviesdavo anksciau, viskas uzknisa.. apie smileysex.gif isvis kalbos ner blink.gif vyras juokaudamas sako: "ei, grazinkit mano zmona, kas ja pasieme, kas mano angelui sparnus nukirpo?" hihihi.gif bet.. o ka jau kalbet apie neaiskios kilmes berimus ant ranku doh.gif o dieve, kazkoks kosmaras vyksta siuo metu mano gyvenime. nestumo metu buvau paberta taip pat, galima sakyti tokiais paciais spuogeliais beria ir dabar. vyras juokiasi:" negi ir vel per ispardavimus nusipirkom leliu (cia ta prasme pastojau biggrin.gif)?" nestumo testas aciu dievui rodo neigiama... thumbup.gif aciu dievui einu uz val pas ginekologe gal pavyks issiaiskint mano beda ir nebereiks gert man to mercilono..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liinnuutte: 26 sausio 2010 - 16:18
QUOTE(zagsuliukas @ 2009 10 28, 20:30)
Mercilon KT tabletes jau beveik 9 metus geriu(isskyrus nestuma) ir jokiu nusiskundimu neturiu.

geriau beveik 10 metu (su pertrauka), nepajutau jokiu pasaliniu veiksniu, nei pykino, nei svoris augo.
Atsakyti