sveikos merginos,
Mercilon geriu jau antra karta - pradejau vos pries menesi, pries tai padariusi puses metu pertrauka. Mano problema tame, kad mano skydliauke negamina hormono tiroksino, taigi turiu ji gerti tableciu pavidalu visa gyvenima kaip paskirta gydytojo - po 50mikrogramu per diena.
Labai ilgai dvejojau del kontraceptiku, nes vieni gydytojai sako kad jokiu budu negalima man ju vartoti, o kiti sako kad nieko tokio. Pradejus juos gerti pries 1,5 metu (pirmakart) svoris nepadidejo, tik krutine papilnejo ir oda tapo ideali (o tai aisku laikau kaip privaluma), taciau labai daznai keiciasi nuotaika, ir svarbiausia - regis atsirado gerokai padidejes prakaitavimas, bei sirdis dauzosi...
Del to ir buvau nutraukusi Mercilon, bet gyvenimas taip susikloste, kad dabar vel turejau imtis kazkokios anti-

priemones, nes mano vaikinas negali naudoti prezervatyvo (cia atskira tema).
Kai vel pradejau juos vartoti, labai pradejo skaudeti pilvo apacia, ir menesines tesesi 2savaites! Jau net ir nestumo testa begau daryti issigandusi, bet lygtai viskas gerai, tik kazkur pasiskaiciau kad gali buti issibalansave hormonai.Veliau viskas susinormalizavo. Per 7dienu pertrauka menesines atejo tik 4-a diena, ir prakaitavimas vis nedingsta, be to sirdele maudzia kasdien...Sitaip prakaituodama labai daznai sergu persalimu - nes gyvenu Londone, kur oras labai permainingas, tai mane vis perpucia...:/
Skamba kaip vis nesibaigiancios problemos?
Nusprendziau pasipasakoti jums, nes gal kas tures koki patarima, kaip elgtis, ar kuriai gal panasiai buvo.
Esu visiskoj nevilty, nes atrodo radau svajoniu vaikina, bet pastoti man dar tikrai nelaikas, taip kad neisivaizduoju kaip elgtis...
p.s. del spirales tai irgi klausiau gydytoju, bet nepatare, nes dar negimdziusi...
Dekui is anksto uz bet kokia informacija!!