Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

QUOTE(mazulia @ 2009 08 31, 13:42)
kt menesi taip ir darysiu smile.gif nes isgeriau jau 29 tablete, o jau kt pirmadieni pradesiu gert, bet jau 27 tabl. iseis. nebesuprantu as jau nieko
sad.gif

Nesupatau, is kur pas tave toks tableciu skaicius??? g.gif
Gerk 21, 7 pertrauka, vel 21 ir t.t. Suzaidusi su bet kokiu tableciu kiekiu, ir bet kokio ilgio pertraukom, gali paskui graudziai verkti... Negasdinu, tik perspeju. Reikia vartoti taip kaip NURODYTA, antraip tavo organizmas nesupras kas darosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif))) jo, biski padauginau su jom, pakeli tik 21, o as kazkur istraukiau 28, 29 biggrin.gif gerai as cia pavariau. nu ne, kt menesi gersiu tik 20 tabl vietoj 21, nes ana menesi teko isgert 22.
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2009 09 03, 12:21)
smile.gif))) jo, biski padauginau su jom, pakeli tik 21, o as kazkur istraukiau 28, 29 biggrin.gif gerai as cia pavariau. nu ne, kt menesi gersiu tik 20 tabl vietoj 21, nes ana menesi teko isgert 22.

na man cia nuskambejo keistai (gersiu tik 20, nes isgeriau 22), galima sitaip? g.gif paskui sako pastojau gerdama KT. apskritai manau,jei geri teisingai niekaip nepastosi...
as taip pat geriu MERCILON, jau 4menesi, na del svorio tai nezinau,nes niekad nesisverdavau,bet i senus drabuzius dar laisvai itelpu, tai nepanikuoju biggrin.gif
pradejus vartot kelias dienas patepliojo ir viskas, mmmm prasideda 2-3 diena kai darau pertrauka...
nuotaiku kaita siek tiek kankina, kartais galva paskauda bet taip buvo ir iki KT vartojimo...
na tikiuosi ir toliau viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.. norejau paklausti girdejau tokias kalbas kad mercilon kt veikia tik liesoms o apknokoms gali buti rizika pastot nes joms per silpnos? tai tiesa? nes man db baisu nes vartoju tik antra savaite o sveriu80kg??????
Atsakyti
QUOTE(.malinka. @ 2009 09 17, 18:22)
sveikos.. norejau paklausti girdejau tokias kalbas kad mercilon kt veikia tik liesoms o apknokoms gali buti rizika pastot nes joms per silpnos? tai tiesa? nes man db baisu nes vartoju tik antra savaite o sveriu80kg??????

g.gif idomiai čia, kiek aš žinau tai KT skiriamos ne pagal svorį, o pagal hormonų kiekį, tik, deja, man dar neteko susidurti su šiuo tyrimu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

Mercilon geriu jau antra karta - pradejau vos pries menesi, pries tai padariusi puses metu pertrauka. Mano problema tame, kad mano skydliauke negamina hormono tiroksino, taigi turiu ji gerti tableciu pavidalu visa gyvenima kaip paskirta gydytojo - po 50mikrogramu per diena.
Labai ilgai dvejojau del kontraceptiku, nes vieni gydytojai sako kad jokiu budu negalima man ju vartoti, o kiti sako kad nieko tokio. Pradejus juos gerti pries 1,5 metu (pirmakart) svoris nepadidejo, tik krutine papilnejo ir oda tapo ideali (o tai aisku laikau kaip privaluma), taciau labai daznai keiciasi nuotaika, ir svarbiausia - regis atsirado gerokai padidejes prakaitavimas, bei sirdis dauzosi...
Del to ir buvau nutraukusi Mercilon, bet gyvenimas taip susikloste, kad dabar vel turejau imtis kazkokios anti- nestuke.gif priemones, nes mano vaikinas negali naudoti prezervatyvo (cia atskira tema).
Kai vel pradejau juos vartoti, labai pradejo skaudeti pilvo apacia, ir menesines tesesi 2savaites! Jau net ir nestumo testa begau daryti issigandusi, bet lygtai viskas gerai, tik kazkur pasiskaiciau kad gali buti issibalansave hormonai.Veliau viskas susinormalizavo. Per 7dienu pertrauka menesines atejo tik 4-a diena, ir prakaitavimas vis nedingsta, be to sirdele maudzia kasdien...Sitaip prakaituodama labai daznai sergu persalimu - nes gyvenu Londone, kur oras labai permainingas, tai mane vis perpucia...:/

Skamba kaip vis nesibaigiancios problemos?
Nusprendziau pasipasakoti jums, nes gal kas tures koki patarima, kaip elgtis, ar kuriai gal panasiai buvo.
Esu visiskoj nevilty, nes atrodo radau svajoniu vaikina, bet pastoti man dar tikrai nelaikas, taip kad neisivaizduoju kaip elgtis...

p.s. del spirales tai irgi klausiau gydytoju, bet nepatare, nes dar negimdziusi...

Dekui is anksto uz bet kokia informacija!!
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
As taip pat vartoju mercilon ir jau ilgokai. Bet vis kankina vienas klausimas. Vartojant KT per pertrauka galima santykiauti nebijant rizikos pastoti? Ginekologe sake, kad galima, bet taip padarius vis baime uzklumpa help.gif Ar Jus rizikuojate pertraukos metu, ar susilaikote? rolleyes.gif Labai svarbi Jusu nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*In @ 2009 10 12, 10:01)
Sveikos visos smile.gif
As taip pat vartoju mercilon ir jau ilgokai. Bet vis kankina vienas klausimas. Vartojant KT per pertrauka galima santykiauti nebijant rizikos pastoti? Ginekologe sake, kad galima, bet taip padarius vis baime uzklumpa  help.gif Ar Jus rizikuojate pertraukos metu, ar susilaikote?  rolleyes.gif Labai svarbi Jusu nuomone smile.gif

jei gydytoja sako, kad galima, vadinasi galima 4u.gif as kiek naudojau mercilon, taip pat pertraukos metu smileysex.gif ir netapau nestuke.gif

taciau va problemele, vartojau Mercilon 4menesius ir pastebejau kad pradejo skaudet pilvo apacia, taigi apsilankiau pas ginekologe, ir va turiu 2 cistas gimdoje verysad.gif israse Duphaston pagert, o paskui kitas KT Lindynette 30...
Atsakyti
as geriau mercilon 4 metus, tikrai jomis nesiskundziau, o mano drauge buvo pradejusi gerti, tai jai netiko... reiktu, kad gine rekomenduotu kiekvienai individualiai kokias KT gerti... wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mercilona geriau 6 metus, per ta laika nejutau jokio salutinio poveikio, nei karto netepliojo ciklo metu, viskas budavo kaip pagal laikroduka. Visada KT gerdavau einant miegoti.
Atsakyti

i 
Farmacijos įstatymas (Žin., 2008, Nr. X-709), 60 str. "8. Medicininės paskirties produktus platinti ir (ar) importuoti iš trečiųjų šalių gali tik didmeninio platinimo licenciją turintis asmuo, pardavinėti gyventojams – tik vaistinės veiklos licenciją turintis asmuo. Kaimo vietovėse, jeigu nėra vaistinės ar jos filialo, gyventojai Vyriausybės nustatyta tvarka aprūpinami medicininės paskirties produktais per kaimo vietovėse esančias pirminės sveikatos priežiūros įstaigas. "
Atsakyti
Aš mercilon gėriau apie pusmetį. Rekomendavo mano ginekologė.
Mečiau!! Nes per tą pusmetį taip sutriko emocinė stiprybė, kad nė viena diena nepraeidavo be ašarų. O juk prieš tai buvau "kieta" gun_smilie.gif
Aišku, dėl pagrindinių dalykų - saugumo ir ciklo tikslumo - viskas buvo idealu smile.gif
Atsakyti