QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 07, 17:05)
Jei jūs manęs klausiat apie produktus tai aš nieko nenusimanau. Daugelis vyrų yra tokie. Jiem svarbu verslas. kodėl profesionalūs medikai, profesoriai perka MLM produkciją....nežinau. jie matyt neskaito supermamų forumo. Kodėl žmonės geria sultis alijošiaus pagrindu nežinau kaip ta kompanija vadinasi, bet man ji nepatinka nes nedirba per internetą".
kodėl žmonės ir tame tarpe medikai vartoja Agel produkciją. Nežinau. Matyt yra durniai, asilai, kisos ir t.t.
matyt padeda. geras placebas.
problemos ne tame. jei visur MLM būtų apgaulė tai durnių nebūtų.
tiesa praeitą penktadienį mano jaunėlė...kiek jai dabar net nežinau....parašyta jei mokat pasiskaičiuokit.
paprašė manęs, kad aš jai kompaniją MLM pasiūlyčiau, sako noriu būt laisva ir nuo nieko nepriklausoma ir nenoriu mokytis toj durnoj lietuvoj , o maut į užsienį.
aš makaulę pasikrapščiau, skype kontaktus pasižiūrėjau....veiziu Aivaras Krukauskas iš Niujorko ...kolega mano iš Vemmos. Girdėjau, kad į Vemma gali eit vaikai nuo 14 metų. Už 5 min mano dukrelė jau forminosi ir tarškėjo. tiesa Aivaro Krukausko mama Vizion į mėnesį uždirba 30000eu.
ką aš čia norėjau pasakyt?
šunęs loja-karavanas eina.
Dėl medikų, jei jie perkasi, jie ir platina juos. O tai labai palanki terpė. Mano močiutė pati yra parsinešusi papildų iš gydytojos. Na ką, jie nėr blogi išskyrus tai, kad jų kaina užaukštinta. Na tikrai ponas Auriau, aš galvojau, kad jūs bent sumanesnis, jūs vėl apie tą patį. Kainos MLM produkcijos yra užkeltos, vėl gi, kur jūs matėt, kad rašiau, kad tai totalus š.... Juos galima vartot, bet na vėlgi, neatsakot į klausimą: kodėl aš turiu permokėt? Jei paprastoj rinkoj aš randu pirkti analogišką produktą, su tokiom pat savybėm, kodėl aš turiu mokėti brangiau?
MLM produkcija ne stebuklinga, sutikim, ji tik brangi. O jūs su savo uždarbių rašymais tai tik patvirtinat.
Tai gi atskiriam platintojus nuo vartotojų. Aš tikrai tikiu, kad viršunėlės pasidaro nemažus pinigus. Tačiau kaip gi? Verbalinė galiai yra labai labai stipri. Kodėl MLM kompanijos būtent taip dirba? Juk jų sėkmės paslaptis ir yra platintojų tinklas ir pasakėlės. Jūs esat to pavyzdys: imkim jūsų sultis, jūs jom tokius diterambus giedojot, tai vėl gi liko moksliškai neįrodyta. Kam jūs būsit įdomus, jei nekalbėsit apie tas savybes, kurios nėra įrodytos? Todėl ir kalbat apie energiją, migreną, apetito slopinimą.
KGC kremas mano turimas, nežinau platina ji netu ar ne, skaitos jum MLM kompanija. Na nėr ten už ką mokėt, nėr. Kas nors truputį nusimano biochemijoj, pats pamatys.
Nebijokit, kompanijos užsiimančios MLM visada turės savo vartotoją, tokia jau ta žmogiška natūra.
Dėl guminukų, atlikau namų darbus (ko jūs neatliekat, kaip matau): sintetiniai guminukai kainuoja pigiau, natūralūs (pasirodo yra ir tokie) su vaisių sultimis, be sintetinių priedų kainuoja brangiau. Ir aš sutinku mokėti brangiau, nes žinau už ką moku.
Čia atskirai apie šį sakinį'' kodėl žmonės ir tame tarpe medikai vartoja Agel produkciją. Nežinau. Matyt yra durniai, asilai, kisos ir t.t.
matyt padeda. geras placebas."
Na durniai ir asilai, čia jau jūsų leksikonas. O Kisa, pats sakėt, kad liūtas.
Agel, patyrinėjau. Na viskas su produkcija gerai, nieko ten aišku super stebuklingo, bet kaina gi už tą gėrį. Pvz. Agel OHM, veiklioji medžiaga ten taurinas, kaina 30 pakelių 280 Lt. Nutrend firmos Carnitargin Gold labai panašios sudėties produktas kainuoja 126 Lt. Gaila, kad negaliu palyginti koncentracijų, nes Agel neduoda.
O dėl placebo, tai čia jau jūs pas žmoną, kaip jai ten nuo sulčių migrena praėjo.