Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(NatalijaV @ 2010 04 06, 23:34)
Jo.....ta MLM arba dievina arba nekencia....
Zmones, baikit izeidineti vienas kita. 4u.gif
Kas be ko, o stebuklingu galiu suteikimas produktams, tikrai nervina MLM.
Del to zmones ir jauciasi apgauti ir traktuoja MLM kaip afera.
Jeigu produktas tikrai vertas, tai ji pirks ir be pasaku apie stebuklingas jo savybes.

Si diskusija virto purvo metimais.
Neverta del MLM zeminti vienas kito, tai buvo ir bus, o jus nuotaika visai dienai sugadinate sau.

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jus puiki, NatalijaV 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėl žodžio siutas. gerbiamieji, žodžiai yra gyvi ir jie keičiasi laike. Kontekstas kurį aprašė metos ir pavartojo šį žodį rodo begalinį pyktį artimą nevaldomam siutimui. kaip mes besvarstytume, tai nėra civilizuoto žmogaus bruožas. Tokią terminologiją gal ir naudoja paaugliai, bet ir tai ne visi.
Kas link kompanijos Aga...neradau google. Tikrai nieko nežinau. būčiau dėkingas jei kas nors apšviestų....nuorodos ir kt.
gielux: <Nieks nesako, kad uždirbinėt pinigus yra nusikaltimas. O kaip tai daryt, jau čia priklauso nuo žmogaus vidaus, leidžia jam sąžinė skiest sapaliones ar ne. Sapaliojat ir jūs pons Auriau, kai pagrįsit savo produktų veiksmingumą tyrimais, galėsit vadintis nors ir demokratijos tėvu, o kol kas eilinis MLM skiedalas esat.>
Patiko. Dėl produktų tyrimų. Aš šitai prisimenu kai matai vaikus perkant guminius saldainius prikištus visokių dažiklių. Nejučia iškyla klausimas: o kaip dėl tokių produktų, jų veiksmingumo, tyrimų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 07, 04:38)
gielux: <Nieks nesako, kad uždirbinėt pinigus yra nusikaltimas. O kaip tai daryt, jau čia priklauso nuo žmogaus vidaus, leidžia jam sąžinė skiest sapaliones ar ne. Sapaliojat ir jūs pons Auriau, kai pagrįsit savo produktų veiksmingumą tyrimais, galėsit vadintis nors ir demokratijos tėvu, o kol kas eilinis MLM skiedalas esat.>
Patiko. Dėl produktų tyrimų. Aš šitai prisimenu kai matai vaikus perkant guminius saldainius prikištus visokių dažiklių. Nejučia iškyla klausimas: o kaip dėl tokių produktų, jų veiksmingumo, tyrimų ir t.t.

O jūs matėt kažkur reklamą, kad guminiai saldainiai sveika? Kad jie padeda nuo migrenos? O tyrimai yra. Tik reik mokėt ieškot:sintetiniai dažikliai, saldikliai kenkia.
Ką jūs, guminiai saldainukai tik aisbergo viršunėlė. Vaikams perka ir pieniškas dešreles, kuriose yra konservantų, modifikuotos sojos ir dar biesas žino ko, net gi pačiam paprasčiausiam batone yra konservantų. Apie rūkytų produktų žalą visai nekalbu. Ar žinot, kad net dujinės plytos buityje yra pireno ir benzpireno šaltinis. Šios medžiagos yra kancerogenai, beje įrodyti tyrimais.
Čia matyt tik minties galiūnui įkandama logika: MLM gerai, nes jie nepardavinėja guminių saldainių? Ko jūs į lankas brendat? Kas čia per šlapių mazgočių argumentai?
Bet jūs vėl neatsakėt į klausimą, ir kodėl man ne keista, mielasis Kisa. Kodėl aš turiu mokėti daugiau už kažką, ko veiksmingumas net neįrodytas arba aš galiu tai nusipirkti paprastoje prekyboje pigiau? Tobėž jūsų argumentas: man lipt noris, mane neįtikino. Nes taip į tokias pievas galim nuklyst, gal man nuo vit. C lipt noris, tai ką dabar turiu eit ir visiem girti? Ypač pastebiu tokį poveikį nuo tam tikros firmos vit. C.(atleiskit be ironijos negaliu, labai smagi tema).
Būtų ta MLM prekyba nieko, jei (ir visada tas jei): grįžta bobukė iš kaimynės su virš šimtuko kainuojančias maisto papildais, kurie paprastoj vaistinėj kainuoja 2 kartus mažiau. Nes visom Marytėm, Zosytėm ir Zofytėm reik uždirbt. Na ir kas čia blogo, pati bobukė kvaila, kad nesusimasto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 07 balandžio 2010 - 11:10
Jei jūs manęs klausiat apie produktus tai aš nieko nenusimanau. Daugelis vyrų yra tokie. Jiem svarbu verslas. kodėl profesionalūs medikai, profesoriai perka MLM produkciją....nežinau. jie matyt neskaito supermamų forumo. Kodėl žmonės geria sultis alijošiaus pagrindu „nežinau kaip ta kompanija vadinasi, bet man ji nepatinka nes nedirba per internetą".
kodėl žmonės ir tame tarpe medikai vartoja Agel produkciją. Nežinau. Matyt yra durniai, asilai, kisos ir t.t.
matyt padeda. geras placebas.
problemos ne tame. jei visur MLM būtų apgaulė tai durnių nebūtų.
tiesa praeitą penktadienį mano jaunėlė...kiek jai dabar net nežinau....parašyta jei mokat pasiskaičiuokit.
paprašė manęs, kad aš jai kompaniją MLM pasiūlyčiau, sako noriu būt laisva ir nuo nieko nepriklausoma ir nenoriu mokytis toj durnoj lietuvoj , o maut į užsienį.
aš makaulę pasikrapščiau, skype kontaktus pasižiūrėjau....veiziu Aivaras Krukauskas iš Niujorko ...kolega mano iš Vemmos. Girdėjau, kad į Vemma gali eit vaikai nuo 14 metų. Už 5 min mano dukrelė jau forminosi ir tarškėjo. tiesa Aivaro Krukausko mama Vizion į mėnesį uždirba 30000eu.
ką aš čia norėjau pasakyt?
šunęs loja-karavanas eina.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 07, 17:05)
Jei jūs manęs klausiat apie produktus tai aš nieko nenusimanau. Daugelis vyrų yra tokie. Jiem svarbu verslas. kodėl profesionalūs medikai, profesoriai perka MLM produkciją....nežinau. jie matyt neskaito supermamų forumo. Kodėl žmonės geria sultis alijošiaus pagrindu „nežinau kaip ta kompanija vadinasi, bet man ji nepatinka nes nedirba per internetą".
kodėl žmonės ir tame tarpe medikai vartoja Agel produkciją. Nežinau. Matyt yra durniai,  asilai, kisos ir t.t.
matyt padeda. geras placebas.
problemos ne tame. jei visur MLM būtų apgaulė tai durnių nebūtų.
tiesa praeitą penktadienį mano jaunėlė...kiek jai dabar  net nežinau....parašyta  jei mokat pasiskaičiuokit.
paprašė manęs, kad aš jai kompaniją MLM pasiūlyčiau, sako noriu būt laisva ir nuo nieko nepriklausoma ir nenoriu mokytis toj durnoj lietuvoj , o maut į užsienį.
aš makaulę pasikrapščiau, skype kontaktus pasižiūrėjau....veiziu Aivaras Krukauskas iš Niujorko ...kolega mano iš Vemmos. Girdėjau, kad į Vemma gali eit vaikai nuo 14 metų.  Už 5 min mano dukrelė jau forminosi ir tarškėjo. tiesa Aivaro Krukausko mama Vizion į mėnesį uždirba 30000eu.
ką aš čia norėjau pasakyt?
šunęs loja-karavanas eina.

Dėl medikų, jei jie perkasi, jie ir platina juos. O tai labai palanki terpė. Mano močiutė pati yra parsinešusi papildų iš gydytojos. Na ką, jie nėr blogi išskyrus tai, kad jų kaina užaukštinta. Na tikrai ponas Auriau, aš galvojau, kad jūs bent sumanesnis, jūs vėl apie tą patį. Kainos MLM produkcijos yra užkeltos, vėl gi, kur jūs matėt, kad rašiau, kad tai totalus š.... Juos galima vartot, bet na vėlgi, neatsakot į klausimą: kodėl aš turiu permokėt? Jei paprastoj rinkoj aš randu pirkti analogišką produktą, su tokiom pat savybėm, kodėl aš turiu mokėti brangiau?
MLM produkcija ne stebuklinga, sutikim, ji tik brangi. O jūs su savo uždarbių rašymais tai tik patvirtinat.
Tai gi atskiriam platintojus nuo vartotojų. Aš tikrai tikiu, kad viršunėlės pasidaro nemažus pinigus. Tačiau kaip gi? Verbalinė galiai yra labai labai stipri. Kodėl MLM kompanijos būtent taip dirba? Juk jų sėkmės paslaptis ir yra platintojų tinklas ir pasakėlės. Jūs esat to pavyzdys: imkim jūsų sultis, jūs jom tokius diterambus giedojot, tai vėl gi liko moksliškai neįrodyta. Kam jūs būsit įdomus, jei nekalbėsit apie tas savybes, kurios nėra įrodytos? Todėl ir kalbat apie energiją, migreną, apetito slopinimą.
KGC kremas mano turimas, nežinau platina ji netu ar ne, skaitos jum MLM kompanija. Na nėr ten už ką mokėt, nėr. Kas nors truputį nusimano biochemijoj, pats pamatys.
Nebijokit, kompanijos užsiimančios MLM visada turės savo vartotoją, tokia jau ta žmogiška natūra.
Dėl guminukų, atlikau namų darbus (ko jūs neatliekat, kaip matau): sintetiniai guminukai kainuoja pigiau, natūralūs (pasirodo yra ir tokie) su vaisių sultimis, be sintetinių priedų kainuoja brangiau. Ir aš sutinku mokėti brangiau, nes žinau už ką moku.
Čia atskirai apie šį sakinį'' kodėl žmonės ir tame tarpe medikai vartoja Agel produkciją. Nežinau. Matyt yra durniai, asilai, kisos ir t.t.
matyt padeda. geras placebas."
Na durniai ir asilai, čia jau jūsų leksikonas. O Kisa, pats sakėt, kad liūtas.
Agel, patyrinėjau. Na viskas su produkcija gerai, nieko ten aišku super stebuklingo, bet kaina gi už tą gėrį. Pvz. Agel OHM, veiklioji medžiaga ten taurinas, kaina 30 pakelių 280 Lt. Nutrend firmos Carnitargin Gold labai panašios sudėties produktas kainuoja 126 Lt. Gaila, kad negaliu palyginti koncentracijų, nes Agel neduoda.
O dėl placebo, tai čia jau jūs pas žmoną, kaip jai ten nuo sulčių migrena praėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 07 balandžio 2010 - 19:57
Aivaras Krukauskas ir jo vemma doh.gif

MB buvo nuejes i vemmos pristatyma. Pacio Krukausko pusbrolis ar whatever vede, dede i ta dar isipainiojes buvo ir pan. Mane bande nusitempt, bet tik paprasiau, kad sudeti man ju sultyciu ar vitaminuku atnestu. Ir spekit? Nugi slapta ji, ar ka g.gif

Paskui dar MB skambinejo menesi koki, kad Krukauskas atvaziuoja, kad jo dede vel daro susitikima ir pan. Tada tikriausiai skersai/isilgai skaiciau ta vemma.com
Visu tu sulciu esme ale mangusteen vaisiai.
MB is tiesu buvo susidomejes vien ta komercine prasme, nes produktas jokio poveikio (stebuklingos sultytes) nerode. Kai as jo paklausiau, ar gales zmogui kist kazkoki slamsta, be kurio jis laimingai gyventu, pasake, kad ne. Tuo ir tarsi baigesi...

Tada atsirado dar vienos stebuklingos sultytes is magusteen'u - Xango. I sita pristatyma atejau absoliuciau netycia. Nei as, nei drauge nezinojom, kur einam - ale kremuku. Nu ir ka... Paragavau tu sultyciu, patryniau rankas. Efektas!!!! Visa gyvenima buvau nealergiska ir vuoalia! Radau, kas gali sukelti visiskai nepageidaujama poveiki... Gydymuisi isleidau tiek pinigu, jegu ir laiko, kad daugiau jokiu mangusteen'u gyvenime neliesiu. Vat jum ir super produktas
Atsakyti
Pasaulis yra toks kokį mes matome. Sakysim TLC arbata (organizmą valanti arbata). Pigus įstojimas ir ne toks jau didelis biznis. Aš į šią kompaniją žiūrėjau skeptiškai iki tol, kol ji atsirado Indijoj ir Kinijoj. Ypač Indijoj.
Arbata kaip ir nieko ypatingo....žoleles, joje naudojamas galima rasti ir Lietuvoj. Kiekviena bobutė-ragana tai žino. Bet Indijoj ta arbata eina „s treskom.“ Tai ką mes vertinam skeptiškai, kitose kultūrose tai veikia.
Vemma. panašios sultys yra Zumma (tiksliai nežinau trankripcijos), bet ten jos gaminamos iš viso vaisiaus: sėklos, žievė ir t.t. Yra efektyvesnės.
Arba Amway kava. Man ji iki lemputės, esu stuobrys ir jokio skirtumo nematau. Mano žmona geria tik ją, nes jai nedirgina skrandžio ir nekelia rūgščių.
Ką aš noriu pasakyti? kai Mona vie sultis išgėrė grupė žmonių, vieniem padarė poveikį, kitiem ne...grubiai 50/50. Tai ką dabar daryti? Pasirodo žmonės skirtingi: tiek pasauly, tiek gretimais.
Bet, pasirodo ir į MLM žmonės eina iš skirtingų pozicijų. vieniem tai įdomu ir naudinga, kitiem ne. Tai kurių labiau praplautos smegenėlės? tų kuriem įdomu, ar kitų?
toliau. MLM kainos yra beveik vienodos visiem pirkėjam. įprastoj prekyboj kainos yra skirtingos atskirose šalyse. MLM produktų kainų skirtumai labai nežymūs. Mes į pasaulį žiūrime iš trečios šalies pozicijų.
Suprantama, kad Amerikoj šios sultys santykinai pigesnės nei Lietuvoj.
Bet aš galiu sėdėdamas apsnigtoj sodyboj bendrauti su amerikonu, ar indu ar popuasu ir užsidirbti pinigų. Ir mano pasaulis yra kitoks nei jūsų. Kažkodėl tie patys lietuviai Airijoj į MLM žiūri kur kas paprasčiau nei mes. Kodėl? todėl, kad jiem pasaulis yra kitoks, jie mato jį kitokį.
Daugelis iš šio forumo mano oponentų žiūri į pasauly tik iš lietuvos pozicijų. Aš ir mano kolegos-iš visiškai kitų.
MLM dalyviai irgi yra skirtingi. Daugelis dirbančių per internetą dirba automatu-siuntinėja automatinius laiškus tiep skype, tiek email. kai gaunu skype laišką, kviečiu bendrauti....vieni sutinka, kiti ne. tie kurie nesutinka, automatiškai atmetami.
Reziume: MLM yra kai kas daugiau nei produktas ir jo kaina. tik vieniem to reikia, kitiem ne.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 07, 17:05)
Jei jūs manęs klausiat apie produktus tai aš nieko nenusimanau. Daugelis vyrų yra tokie. Jiem svarbu verslas.

Vien po šito sakinio reiktų užbaigt diskusijas, nes jūs labai taikliai apibūdinot MLM.

Atsimenat sakiau apie alergiją? Prašau, turim FliPPe reakciją į ''stebūklingas'' sultis. Ir su įsitikinimu, tai nesusiję. Egzotiški vaisiai neretai yra alergenas.

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 08, 04:36)
Pasaulis yra toks kokį mes matome.
Reziume: MLM yra kai kas daugiau nei produktas ir jo kaina. tik vieniem to reikia, kitiem ne.

Pasaulis yra, tiesiog yra. O kokį mes matome, čia jau priklauso nuo mūsų. Norim matyt rožinį: prašau, jis rožinis, norim matyt juodą, vėl gi prašau. O mane akiniais neįtikinsi, man įrodymų reik. Kažkaip visada galvojau, kad klausimai ir mąstymas, tai žmogaus skiriamasis bruožas, bet tai matau, kad jūs visą temą stengiatės įrodyti, kad jei tau kyla klausimų, tai tu esi durnius. Va kiek žmonių vartoja MLM ir jiem klausimų nekyla.
Kas gi tas daugiau? Įvardinkit, nes kol kas tik lozungas.
Šiap man čia su jumis padiskutavus, labai jau jūsų metodai primena TSRS, tik neuždavinėkit klausimų, tikėkit viskuo ir tiek. O jei ko klausiat: esat durnės, skeptikės, pelės ir t.t. Labai protingi argumentai.
Jei jau produktai ypatingai geri ir verti tų pinigų, kodėl toks verslo modelis: krūva platintojų, kurie net ne visi nusimano apie produktą. Pats atsakėt: verslas svarbiausia. Todėl ko klausiu, atsakymas vienas: kokį ta ar ta firma pelną pasidaro. Atsimenat Kašperovsky, beveik visa šalis prie TV sėdėjo su stiklainias. Ar aš neteisi?
Agel perliukas: ''FIT, EXO ir OHM patentuoti sveikatos ministerijos kaip maistas, o ne kaip maisto papildas, o tai sako apie tai, jog juos galima vartoti be jokių apribojimų.''
Na taip, rūkyta dešra yra maisto produktas, duosit ją kūdikiui? Mąstančiam žmogui dar sako, tai, kad aktyvių medžiagų dozės yra ant tiek mažos, kad negali būti žymimos, kaip maisto papildas. Auriau, kodėl Agel nerašo koncentracijų? Nekyla idėjų? Nėr tie produktai blogi, bet jų kaina yra užaukštinta.
Na tai kas tas daugiau??????Įvardinkit, nors ko gi čia prašyt ir taip aišku, aukšta kaina, grindžiama makaronų kabinimu.
Atsakyti
P. Auriau, Jus niekada nepakeisite zmoniu poziurio i MLM, jei busite toks ikyrus.
Nepykite. 4u.gif
Bet MLM verslas yra paremtas pasitikejimu, jus turite jungti zmones is jusu rato, tuos kurie patikes jumis ir kuriems jus esate autoritetas.
Jie patikes jumis. O nepazistami zmones niekada nepatikes kad kazkokios sultys gali padeti atsikratyti migrenos.
MLM zmones nepasitiki del makaronu, kuriuos jiems kabina pasakodami apie stebuklingas prekes savybes, kai stebuklai visi pasibaigia tuo momentu zmogus isigija preke.

Siulau jums perskaityti Randy Gage knygas, kur jis duoda daug vertingu patarimu, vienas is kuriu sako,kad MLM verslo pagrindas - saziningumas pirkeju ir distribiutoriu atzvilgiu.

As jokiu budu nesakau, kad jus nesaziningas. Tiesiog labai jau netikroviskai skamba, kad sultys padeda nuo migrenos. Zinau kas yra migrena....

Manau sekmigno MLM pagrindas - produktas, kuris nera parduodamas parduotuvese.
Nes tikrai neuzsakynesiu ir nelauksiu kavos, jei galiu nubegti iki parduotuves ir nupirkti jos. Tokia yra mano nuomone.

Beje, galite mesti i mane pomidorus, kadangi neseniai tapau vienos is MLM kompaniju distribiutore blush2.gif
Del to man yra labai nemalonu, kad del kai kuriu zmoniu dirbanciu MLM, susidaro ispudis, kad jame dirba zmones kurie priverstinai siulo pirkti savo prekes.
Atsakyti
Mielos supermamos, sultys ne dievas, jomis tikėti nereikia.
Paragauji, tinka..netinka ir viskas. O tikėti ar kitam žmogui jos padeda, ar jis meluoja....juokingas klausimo pastatymas. rodos jau minėjau...vienam tas tinka, kitam anas.
Kas dėl alergijos...teko ir man toks malonumas nuo marinuotų austrių prieš n metų. Nors prieš tai buvau valgęs ir anksčiau. Vengiu tų austrių.
Gerbiamoji Natalija, per kurią vietą aš ruošiuosi ką nors keisti? Aš darau savo darbą, gaunu rezultatus ir neblogus.
O apie MLM mes iš tikro dar nekalbam. čia tik šiaip...blevyzgos su smagiom supermamom. smagu man plepėti.
ar įmanoma nusimanyti apie produktus kai jų yra keli tūkstančiai? Žinoma, kad ne. Tam yra prekių žinovai...netgi tokia specialybė yra. O ar produktų nepažinimas trugdo užsiimti verslu?
Apie kainas. Mielos mergaitės paskykit prašau kiek kainuoja žurnalas Cosmopolitan Prancūzijoj ir Lietuvoj?
Kodėl toks didelis kainų skirtumas? Žurnalo kokybė tai lyg ir nesiskiria.
MLM visų gaminių kainos visom šalims vienodos. Deja jos vakarietiškos. Kartais, tiesa vyksta tam tikri žaidimai, kaip kad Amway kai padarė Anglijoj pigesnes kainas, bet čia vietinė kompanijos politika.
Ties, o kas formuoja kainas? Kodėl snikeris Norvegijoj daug brangesnis nei Lietuvoj?
Paaiškinkit, su malonumu pasiskaitysiu.
Atsakyti

QUOTE(NatalijaV @ 2010 04 08, 09:49)

Del to man yra labai nemalonu, kad del kai kuriu zmoniu dirbanciu MLM, susidaro ispudis, kad jame dirba zmones kurie priverstinai siulo pirkti savo prekes.

Taip, labai teisingi žodžiai.

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 08, 20:34)
Mielos supermamos, sultys ne dievas, jomis tikėti nereikia.

Ties, o kas formuoja kainas? Kodėl snikeris Norvegijoj daug brangesnis nei Lietuvoj?
Paaiškinkit, su malonumu pasiskaitysiu.

Tai kokio velnio jos tiek kainuoja???? Žmona jums atneša duonos už 30 Lt ir sako, viskas brangusis, pirksim tik ją, nes kaimynė Zosytė sakė, kad ji padeda nuo migrenos, jai skrandžio negraužia. P Aurius, net nesusimąsto ar ji tų pinigų verta ir puola pirkt tik tą duoną. Pats, jos neplatina, tik perka. Atskiriam vartotoją, nuo pardavėjo, nes dauguma jum oponuojančių tuo neužsiima.
Ekonomika tikrai ne mano arkliukas. Bet manau, prekės kaina: prekės savikaina+antkainis(gamintojo už darbą, reklama, PVM, pardavėjo uždarbis, transportavimo išlaidos). Parašykit prašau, kad Norvegijoj prekybos centro pardavėja gauna lietuvišką minimumą. Jumorą labai mėgstat, Auriau. Dar pasakykit, kad jie gaminami vienam fabrike. Aš tai galiu pasakyt, kuo parduotuvinis Snicersas skirtusi nuo MLM'inio. Kaina būtų su vienu nuliu+(prie Norvegiškos kainos varianto), jį siūlytų ir būtinų būtiniausia atrastų kokias nors išskirtines savybes.
Ui, Cosmolitan praleidau. Ką jūs Auriau, atlyginimai spaustuvininkų LT ir FR visai nesiskiria, transportavimo paslaugos taip pat, redaktorių atlyginimai, mokesčiai ir t.t.....na ir šposininkas esat.
Dabar dar produktų nepažinimas, sakyčiau reikalo esmė. Palaukit, brangusis, jūs teigėt, kad šio biznio esmė ir yra bendravimas su žmonėmis. Jūsų gi žodžiai apie kelias kasininkes parduotuvėj. Hm..tai kaip čia gaunas, kur gi tas bendravimas, nė velnio neišmanant apie produktą. Na štai, gi ir lieka plikas biznis: sakau, kas ant seilės užeina ir dar riebiau ir mano sąskaitą auga geometrine progresiją. Kuo daugiau skiedžiu, tuo didesnė daros. Pala pala, kaip mes čia nuomonę keičiam, p Auriau, kaip ten su tais bomžais. Na tai dabar primygtinai klausiu, tai kame pagal jus MLM esmė: platintojai apie produktus nenusimano, tai jau pasakėt, tai kokio velnio jie reikalingi? Sąskaitom savo ir kitų pildyt? Tai ir rašykit, velniop tą jūsų produktą, aš darau biznį ir nelįskit prie manęs. Seniai sakiau, iš to galima daryt pinigus, visada atsiras patiklių žmonių.
Alergija ir austrės, atsimenat, ką skakiau apie egzotiką. O ką jūs: bobučių pasakos, bobučių pasakos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 09 balandžio 2010 - 09:07
apie aferas:
paskutinis e-mailu man gautas MLM pasiulymas. Cituoju:

Mielieji, ar jums reikia pinigų?

O ar Jūsų draugai jau iš Jūsų
girdėjo, kas yra NNNNNNNNN?

BENT 2 parduoti NNNN per dieną jau
Jums atneš 100 litų.
Jei bendrausite su draugais, ir net
Kas trečią dieną ilsėsitės,
Vis tiek 2000 litų per mėnesį
JUMS LIKS, nes darant kas mėn 250 lt apyvartą kosmetikoje, turite 40% NUOLAIDĄ
(ir nuo to neteks mokėti mokesčių)

SĖKMĖS.

Ar sugebate MLM afera isskaityti tarp eiluciu?
Ar pats uzkibtumete tokiam pinigu uzdirbimui? Tai grynu-gryniausia afera- pirkejas- pardavejas (konsultantas) g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti