1.Dėl kavinių, jos užsidaro ir ne krizės metu, labai jau specifiškas verslas. Bet vėl spekuliuojat prastais palyginimais. Negalima išvesti paralelių tarp kavinės ir namų bei parduotuvės ir MLM. Lentynėlės ne tos.
3.Krizės metu klesti: būrėjos, lošimo kompanijos. Pamastykit, kodėl.
4. Kaip gali MLM man padėti sukaupti pensiją? Paaiškinkite.
5. Ne vien tik darbo našumas kyla, o rytų ir pietryčių Azijos regiono ekonomika. O tai lemia žmogiškieji tų šalių resursai ir gamybos apimtys.
Negaminant kažkokio produkto, o tik jį perparduodant, toli nenuvažiuosi. Neliks kam pirkt, bus tik pardavėjai. Užimtumas gerai, bet kaip bus su pelnu? Su tokiu kiekiu pardavėjų, ar liks pirkėju? Jus perkat kokią nors MLM prekę, nepatindamas jos?
Apie pensijas. Kaip ir sakiau pensijinė sistema žlunga. Su tuo susiduria baby -bumm karta. Gimusių 1946-1965 metais planetoje yra 1 milijardas. Jie į pensiją tik tik išeina.
Jei problema būtų pirkti prekes tik pigiau tai MLM tikrai nėra geriausia parduotuvė. Bet MLM žmonės renkasi ir renkasi milijonai dėl daugelio priežasčių. Amerikoj dešimtys milijonų užsiima home biznis (tai ne vien tik MLM).
Kaip užsitikrinama pensija MLM? Labai ir labai paprastai. Amway vadinama muilo kompanija, o prausiasi žmonės iki mirties, o kai sukuri tinklą tai vėliau gauni atlyginimą ir produktus ir dar visai tai perduodi savo palikuonim. O tai jau vyksta ir Lietuvoje.
http://auriusd.blogs...es-kletele.html Čia apie pensijas.
http://auriusd.blogs...mlm-versla.htmlO čia apie palikimą. Jauna panelė Simona, mano pavadinta pimpinančia pianiste. Mano žiniomis dar mirė viena močiutė 70 daugiau metų ir jos verslą perėmė anūkas(ė).
Negaminant kažkokio produkto toli nenuvažiuosi...
Aš labai mėgstu ekonomistus kurie turi jumoro jausmą. Man labai patinka kai kurie kruti jų išsireiškimai...mintinai moku.
Ateity gamykloj dirbs tik du darbuotojai: žmogus ir šuo. Žmogus tam, kad pašerti šunį, o šuo tam, kad neprileist žmogaus prie įrengimų. Geras ar ne?
O čia kitas. Jei taip ir toliau gaminsime tai 2030 metais turėsime prie žemės prišvartuoti dar vieną planetą, kad turėtume vietos kur viską sukrauti.
Žmogui tai sunku suvokti, kad dirbti reikia kur kas mažiau. O kaip sutvarkyti visą sistemą socialinius santykius....baisu. Reikėtų mažinti darbo laiką iki kokių 4 val. Per dieną. O ką veikti? Žmonija tam nepasiruošus. Pramogos jau per gerklę eina. Kokios alternatyvos? Kodėl dalis ekonomistų mąsto, kad 21 amžiuje MLM užims iki 70 procentų visos prekybos? Ar iš dyko buvimo jie taip mąsto?
Faktai ir skaičiai rodo, kad MLM industrija kyla, Wellness industrija kyla. Pav. Amway visą dešimtmetį neviršijus 7 milijardų, 2009 metais padarė šuolį iki 8,4 milijardo. Ir t.t.
Todėl kalbėti apie praplautas smegenėles mažiausiai netaktiška. Tai parodo visišką neišprusimą. Palikim tai.
O koks yra realus MLMas? Jis tikrai daugeliu atvejų yra žemo lygio. Su tuo reikia sutikti.
-mūsų kompanija pati geriausia...mūsų produktai patys geriausi...o kiek antioksidantų, o kiek visko...o visi kiti tai piramidinikai, lohotronščikai ir t.t. Neretas vaizdelis daugelyje prezentacijų, kuriose norima tik įkišti, įgrūsti, prakišti, pripudrinti smegenis ir t.t. Taip elgiasi daugelis MLM zombių.
Tai faktas. Taip elgiasi MLM bomžai. Jų dauguma. Deja.
Todėl tie žmogeliai, kurie truputį susigaudo labai greitai suranda ir tuos tikruosius MLM asus.
Kokia mano asmeninė pozicija MLM atžvilgiu? Aš kol kas nematau kitos sistemos užtikrinančios užimtumą, pensijas, kaip MLM. Esu atviras kitom alternatyvom. Būkite Kubiliaus vietoje ir pateikite alternatyvas. Bet kaip ir viskas MLM nebus amžinai...nu gal 50 -100 metų ir nedaugiau. Bet šis žingsnis yra būtinas žmogaus evoliucijai. Nes žmogų reikia išvesti iš karinės komandinės ekonomikos į padedančią, gyvinančią, gimdantį žmoguje pačias geriausias savybes.
Kas šiuo metu yra daroma? Ruošiamos akademijos. Mokslas vyksta per internetą, verčiama į daugelį kalbų. MLM šiuose moksluose tesudaro tik kelis procentus...nu gal 10. didelė dalis mokslų skiriama dvasiniam, psichologiniam ugdymui, bendravimui, vidinio žmogaus potencialo atskleidimui. Tai jau vyksta.