Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Aurius.D @ 2010 09 14, 05:21)
Kažką reikėtų pasakyti apie MLM kaip tam tikrą realybę. Aš jau kažkur minėjau, kad MLM gyvuos 50 nu gal 70..daugiausiai 100 metų. Žinodamas, kad tai neamžina aš tikrai šios veiklos nedievinu. Bet, tai yra veiklos rūšis kuri žmogui duoda naują realybės supratimą ir priartina prie Dievo. Nes tikras MLM tai padėti savo artimui.

o jetau jetau doh.gif iz didelio rasto isejo is krasto... jauciat kaip nusisnkejot ar nelabai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal geriau sukit kur i politika, kur galesit skiesti kiek sirdis geis ir uz tai dar gauti kazka galesit, nes dabar tik ausinat veltui liezuvi, o beje seniau pasisakydavot, kad MLM jums svarbu ikisti preke, kad uzsidirbti pinigu, dabar tai jau pagalba artimui vadinasi lotuliukas.gif turbut pagalba isleisti pinigus lotuliukas.gif
ir siaip dar gerai kad is visu savo skiedziamu nesamoniu nepadarete isvados jog MLM- nauja religija, nes kartais atrodo kad butent taip ir mastote doh.gif zodziu pykit nepykit, bet jums arba smegeneles praplautos konkreciai arba jus taip gudriai apsimetate durniuku lotuliukas.gif tik koks tikslas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 09 14, 03:21)

Kaina. Labai svarbus dalykas šiame forume ir dažnai akcentuojamas. Keletas klausimų šia tema. Kiek kainuoja naftos litras? Kiek kainuoja benzino litras? Centai. Kas gyveno tarybiniais laikais dar prisimena relias kainas. O kiek šiandien? Kas tai nustato?

Viso žodinės diarėjos perskaityt nesugėbėjau..tik
Realios kainos? Pradžioj ~9 kapeikas kainavo, po to ~17 kapeikų, po to ~30, o galiausia ~40 kapeikų. Atlyginimas valdininko buvo ~100 rublių. Skaičiuokit procentas...O dabar persikėlė kablelis ir tiek. Kas be ko, tuo metu klestėjo ''juodoji rinka'', todėl dauguma susiveikdavo iš vairuotojų.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti ka reiektu tokiu atveju daryti : Uzmokejau pinigus uz kvepalus, bet atveze ne tuos kuriu norejau, kadangi tie pasirodo brangesni as draugei daviau skirtuma ir pasakiau kad ne mano reikalas ir as laukiu kitu kvepalu. Kokios tokiu atveju vartotoju teises? ar man imanoma kaip nors issireikalauti tos prekes kuria pirkau?
Atsakyti
QUOTE(Alv @ 2010 09 15, 17:19)
Sveikos, noriu paklausti ka reiketu tokiu atveju daryti : Uzmokejau pinigus uz kvepalus, bet atveze ne tuos kuriu norejau, kadangi tie pasirodo brangesni as draugei daviau skirtuma ir pasakiau kad ne mano reikalas ir as laukiu kitu kvepalu. Kokios tokiu atveju vartotoju teises? ar man imanoma kaip nors issireikalauti tos prekes kuria pirkau?

Jeigu kompanija yra registruota Lietuvoje, tikimybė kreiptis į juos asmeniškai, apkųsti juos vartotojų teises ginančioms institucijoms (nors man jau teko su jomis turėti reikalų ir jų veikla man kelia juoką ir pasipiktinimą), jei nereaguoja į jūsų prašymus, atgauti pinigus dar šiokia tokia teorinė galimybė būtų, bet jeigu neregistruota, kaip kad iki šiol buvo pvz. Amway, galite apie tai tik pasvajoti. Na, nebent gražiuoju susitarsite su ta platintoja. Bet šiaip jau - kokius įrodymus pateiktumėte, kad užsakinėjote tą, o ne jums atvežtą prekę? Ir kad pinigus sumokėjote? Tikriausiai nei kasos čekio, nei kito pirkimo-pardavimo sandorį patvirtinančio dokumento negavote,ar ne? Nes platintoja gali išpūsti akis ir tvirtinti, kad užsakinėjote būtnet tuos kvepalus, o ne kitus, brangesnius. Arba apskritai, kad jus pirmą kartą mato...
Atsakyti
Malibu, kaip visada su kaifu perdeda.
Oficialiai Malibu gal ir teisi. Jei kompanija neregistruota tai tik gražiuoju.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 09 15, 18:30)
Malibu, kaip visada su kaifu perdeda.
Oficialiai Malibu  gal ir teisi. Jei kompanija neregistruota tai tik gražiuoju.

Malibu, savo nelaimei, dar ir teisės mokslų ragavo... teisi Malibu, teisi... Ir koks čia kaifas...
Atsakyti
Aciu mielosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alv @ 2010 09 15, 19:09)
Aciu mielosios smile.gif

Čia matyt man sakoma. prašau.
Atsakyti
Ir mielieji tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alv: 15 rugsėjo 2010 - 19:01
Aš tik noriu pasakyti, kad tinklinis marketingas nėra afera smile.gif Kad ir kokia jūsų nuomonė bebūtų: už ar prieš, čia jūsų asmeninis reikalas, bet MLM vadinti afera tikrai neteisinga.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 16, 10:28)
Aš tik noriu pasakyti, kad tinklinis marketingas nėra afera smile.gif Kad ir kokia jūsų nuomonė bebūtų: už ar prieš, čia jūsų asmeninis reikalas, bet MLM vadinti afera tikrai neteisinga....  4u.gif

Argumentuokite,antraip Jūsų teiginys tėra tušti žodžiai. Esu 99 proc. įsitikinusi, kad jau po 2-3 metų savo MLM "verslą" Jūs laikysite didele gyvenimo klaida. Bet tik vargu ar tai pripažinsite viešai. Užsukite po 2-3 m. į šią temą ir pasipasakokite, o geriausia - suorganizuokite susitikimą su skeptikais, kad įrodytumėte, kokius didelius pinigus vartote dėka MLM "verslo".
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 09 16, 09:35)
Argumentuokite,antraip Jūsų teiginys tėra tušti žodžiai. Esu 99 proc. įsitikinusi, kad jau po 2-3 metų savo MLM "verslą" Jūs laikysite didele gyvenimo klaida. Bet tik vargu ar tai pripažinsite viešai. Užsukite po 2-3 m. į šią temą ir pasipasakokite, o geriausia - suorganizuokite susitikimą su skeptikais, kad įrodytumėte, kokius didelius pinigus vartote dėka MLM "verslo".

Sutariam, taip ir padarysiu. O jei Jūs teisi, tai ateisiu ir nusižemindama prisipažinsiu, jog klydau mirksiukas.gif

O susitikimą suoarganizuosiu ir pasistengsiu, kad ne tik patikėtumėte, bet ir pabandytumėte šį verslą patys mirksiukas.gif thumbup.gif

O kalbant apie didelius pinigus, tai didelių aš nesitikiu. bent algos dydžio sumelę gaučiau kas mėnesį smile.gif Nesvajoju to, kas virš fantastikos mirksiukas.gif
Atsakyti