Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Dainulle @ 2010 09 16, 10:42)
Sutariam, taip ir padarysiu. O jei Jūs teisi, tai ateisiu ir nusižemindama prisipažinsiu, jog klydau  mirksiukas.gif

O susitikimą suoarganizuosiu ir pasistengsiu, kad ne tik patikėtumėte, bet ir pabandytumėte šį verslą patys  mirksiukas.gif  thumbup.gif

O kalbant apie didelius pinigus, tai didelių aš nesitikiu. bent algos dydžio sumelę gaučiau kas mėnesį smile.gif Nesvajoju to, kas virš fantastikos  mirksiukas.gif

Labai ačiū, bet manęs toks "verslas" neviliojo, nevilioja ir nesuvilios, nes jeigu atkreipėte dėmesį, verslą rašau kabutėse. Tai verslas tik vienu požiūriu - tai verslas tiems, kas sėdi pačiame piramidės viršuje ir jiems išties lengvai byra tie pinigėliai.
Sakote, kad netikite fantastiškais uždarbiais? Bet būtent apie fantastiškus uždarbius ir suokia MLM atstovai, verbuojantys naujus distributorius... Manau, kad esate pakankamai protinga ir darbšti moteris, kad susirastumėte rimtą darbą su geru (bent jau pakankamu būtiniausiems jūsų poreikiams tenkinti) atlyginimu.
O dabar atsisėskite ir sąžiningai sąžiningai (pirmiausiai - sau) pasiskaičiuokite išlaidas, kurias jūs patiriate skambinėdama pažįstamiems ir kviesdama juos į susitikimą dėl "labai perspektyvaus pasiūlymo", "fantastiškos uždarbio galimybės" ir t.t. Toliau pridėkite visas transporto išlaidas, kai važiuojate į susitikimus, plius išlaidas, kurias patiriate važiuodama į susitikimus su savo sponsoriais, kompanijos renginius, mokamus seminarus, kompanijos produkciją, kurią turite nusipirkti, kad išmėgintumėte ir galėtumėte pirkėjams pasakoti apie jos nuostabumą, be to, kaip LR pilietei privalomas pajamų mokestis, PSD, pensijos daliai (o gal mokesčių nemokate?). Ir tik tuomet, kai suskaičiuosite, parašykite, kokios gi Jūsų pajamos iš šio "verslo", kai atimate visas išlaidas. Labai lauksiu. Bet jeigu matote, kad aš teisi, bet jums ir vėl pribūrė, kad čia tik pradžioje taip, nes kiekvienas turi iš pradžių investuoti, o tik po to jau pradės uždirbinėti pinigus, tai prisiminkite, kai pačioje pradžioje MLM argumentas yra tas, kad čia nieko nereikia investuoti. Tu tiesiog pradedi "savo verslą", nes tau yra viskas suorganizuota. Jokių išlaidų, tsakant. Tai kuo jums blogas kitas smulkus verslas, kurio savininke būtumėte Jūs ir pelnas būtų tik Jūsų? Na kokia nors individuali veikla, gaminant kokius buičiai ar moters grožiui reikalingus dalykus? O gal Jūs mokate užsienio kalbą ir galite pasimokius pradėti vertėjauti ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 09 16, 10:03)
Labai ačiū, bet manęs toks "verslas" neviliojo, nevilioja ir nesuvilios, nes jeigu atkreipėte dėmesį, verslą rašau kabutėse. Tai verslas tik vienu požiūriu - tai verslas tiems, kas sėdi pačiame piramidės viršuje ir jiems išties lengvai byra tie pinigėliai.
Sakote, kad netikite fantastiškais uždarbiais? Bet būtent apie fantastiškus uždarbius ir suokia MLM atstovai, verbuojantys naujus distributorius... Manau, kad esate pakankamai protinga ir darbšti moteris, kad susirastumėte rimtą darbą su geru (bent jau pakankamu būtiniausiems jūsų poreikiams tenkinti) atlyginimu.
O dabar atsisėskite ir sąžiningai sąžiningai (pirmiausiai - sau) pasiskaičiuokite išlaidas, kurias jūs patiriate skambinėdama pažįstamiems ir kviesdama juos į susitikimą dėl "labai perspektyvaus pasiūlymo", "fantastiškos uždarbio galimybės" ir t.t. Toliau pridėkite visas transporto išlaidas, kai važiuojate į susitikimus, plius išlaidas, kurias patiriate važiuodama į susitikimus su savo sponsoriais, kompanijos renginius, mokamus seminarus, kompanijos produkciją, kurią turite nusipirkti, kad išmėgintumėte ir galėtumėte pirkėjams pasakoti apie jos nuostabumą, be to, kaip LR pilietei privalomas pajamų mokestis, PSD, pensijos daliai (o gal mokesčių nemokate?). Ir tik tuomet, kai suskaičiuosite, parašykite, kokios gi Jūsų pajamos iš šio "verslo", kai atimate visas išlaidas. Labai lauksiu. Bet jeigu matote, kad aš teisi, bet jums ir vėl pribūrė, kad čia tik pradžioje taip, nes kiekvienas turi iš pradžių investuoti, o tik po to jau pradės uždirbinėti pinigus, tai prisiminkite, kai pačioje pradžioje MLM argumentas yra tas, kad čia nieko nereikia investuoti. Tu tiesiog pradedi "savo verslą", nes tau yra viskas suorganizuota. Jokių išlaidų, tsakant. Tai kuo jums blogas kitas smulkus verslas, kurio savininke būtumėte Jūs ir pelnas būtų tik Jūsų? Na kokia nors individuali veikla, gaminant kokius buičiai ar moters grožiui reikalingus dalykus? O gal Jūs mokate užsienio kalbą ir galite pasimokius pradėti vertėjauti ir t.t. ir pan.

toks vaizdas, kad Jūs mane laikote vargše bedarbe, kuri kaip gelbėjimosi ratą įsikabinusi MLM.
Jau anksčiau buvau rašiusi, kad darbą aš turiu, jis man patinka ir yra tikrai geras (daug kas apie tokį tik pasvajotų) cool.gif

Antra, ką aš jau Jums buvau rašiusi, kad žmonėms aš neskabinėju, telefonu nesiūlau. Antra, nei vienam mokamam seminare nebuvau, pristatymus organizavom vietoj, nebuvo jokių išlaidų. Be to, teko daryt pristatymą uošvijoj, bet ten važiavau kitais reikalais ir tuo pačiu padarėm pristatymą, taip kad galime atmesti šias išlaidas smile.gif kompanijos produkciją perku tik tą ir tik tada, kada man jos reikia smile.gif Kadangi esu pasiekus nemažas nuolaidas, tai man netgi geriau išeina nei pirkti prekybcentry. Jokių išlaidų nėra. PSD ir kitus mokesčius betkuriuo atveju atskaito iš mano atlyginimo liezuvis.gif
Ir paskutinis dalykas: investuoti aš neturiu iš ko, todėl tos kompanijos, kurios reikalauja investavimo man nepalankios.
Smulkus verslas manęs nevilioja.

ir paskutinis niuansas: kas mums trugdo gerai pasistengt ir pakilt aukščiau, nei "piramidės" apačia??? g.gif

Taip, kad Jūsų argumentai klaidingi..........
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 16, 12:10)
Jokių išlaidų nėra. PSD ir kitus mokesčius betkuriuo atveju atskaito iš mano atlyginimo liezuvis.gif

Va už šito liežuvoko užsikabinsiu, jei nedirbtumėt..jei gyventumėt tik iš mlm, kaip rašėt apie draugus? Kaip tada mokesčiai?
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 16, 12:10)
Kadangi esu pasiekus nemažas nuolaidas, tai man netgi geriau išeina nei pirkti prekybcentry.

Hm, kiek reikia pritargavot, kad tas nuolaidas gaut??? Konkrečiau prašom pavyzdžiais, ką perkat pigiau nei prekybcentry ir kiek turėjo kaupt tą savo nuolaidą? Įdomu...
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2010 09 16, 12:24)
*Va už šito liežuvoko užsikabinsiu,  jei nedirbtumėt..jei gyventumėt tik iš mlm, kaip rašėt apie draugus? Kaip tada mokesčiai?

**Hm, kiek reikia pritargavot, kad tas nuolaidas gaut??? Konkrečiau prašom pavyzdžiais, ką perkat pigiau nei prekybcentry ir kiek turėjo kaupt tą savo nuolaidą? Įdomu...

* jei gyvenčiau tik iš mlm (gaučiau pasyvias pajamas), tai išsiimčiau verslo liudijimą ir kaip visi verslininkai mokėčiau mokesčius.

** "Targavoju" aš maisto papildais, tai lyginti reikia su vaistine.
Pagal įmonės politiką, bonusus gaunu nuo savo grupės. Tais bonusais galiu dengti iki pusės produkto kainos - viskas paprasta. O prekes perka žmonės, kuriems to reikia. Negrūdu niekam per prievartą. Tiesiog papasakoju, kaip man padėjo tas ir anas, o mano vaikams padeda nuo to ar ano, žmonės jei nori perka, jei ne - ieško analogų vaistinėse. Viskas smile.gif
O kas nenori, tai iš viso gydo/gydosi antibiotikais. Mes kiekvienas antrandame būdą kaip gyventi sveikiau ir geriau.
Atsakyti
Mergaitės linksma čia su jumis
Dainulė tai tas žmogus, kuris šiandien augina bamblius. MLM tai galimybė socializuotis. O jei dar produktai tinka...tai jau kaifas, o jei dar randi tuos kuriem tie produktai irgi tinka tai jau ir bizniukas. I r viskas. Ir nieko daugiau. Tokių MLM dalyvių yra 90 procentų. Ir apie jokį super biznį jie nekalba. Tai absoliučiai normalių ir psichiškai sveikų žmonių požiūris į gyvenimą.
Mano žmona tokia pati. Turi problemų su kepenim ir bet ko valgyti negali. Ne viskas tinka ir iš MLM kompanijų. Bet daugiau tinka. Nieko ji neieško per daug. Turi normalų darbą yra biudžetininkė, bet susitikti su kitokiais žmonėmis, pabendrauti: apie sveikatą jai kaifas. Ta prasme man ji autoritetas. Dėl sveikos gyvensenos. O man MLM yra visai kas kita.
Nes jei Malibu skaitei kokią nors literatūrą apie MLM, tai į šį verslą eina žmonės dėl 8 priežasčių, o ne dėl dviejų.
Jei jūs nesupratot ką aš norėjau pasakyti apie kates iršuniukus pardavinėjančias moterėles tai man gaila jūsų. Nes man asmeniškai yra žavu, kad žmonės iš nieko pasidaro sau verslą, pragyvenimo šaltinį. O ir moka tai daryti ir sugeba. Ir yra reikalingi. Daugelis kreipiasi. Nes didžioji dalis nenori turėti tų veislinių gyvių. Užtenka paprastų. O vaikam džiaugsmas.
O mane asmeniškai MLM kaip ekonomistą besidomintį futurologija domina kaip užimtumo galimybė.
Kame pati didžioji problema. Mergos, jūs nemylit gyvenimo, jūs nemylit savęs. Nes MLM jum tai galimybė išreikšti neapykantą.

Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 16, 14:51)
* jei gyvenčiau tik iš mlm (gaučiau pasyvias pajamas), tai išsiimčiau verslo liudijimą ir kaip visi verslininkai mokėčiau mokesčius.

** "Targavoju" aš maisto papildais, tai lyginti reikia su vaistine.
Pagal įmonės politiką, bonusus gaunu nuo savo grupės. Tais bonusais galiu dengti iki pusės produkto kainos - viskas paprasta. O prekes perka žmonės, kuriems to reikia. Negrūdu niekam per prievartą. Tiesiog papasakoju, kaip man padėjo tas ir anas, o mano vaikams padeda nuo to ar ano, žmonės jei nori perka, jei ne - ieško analogų vaistinėse. Viskas smile.gif
***O kas nenori, tai iš viso gydo/gydosi antibiotikais. Mes kiekvienas antrandame būdą kaip gyventi sveikiau ir geriau.

*vadinas ne visai be išlaidų.
** na pati parašėt ''prekibcentry". Iki pusės kainos patiko, bonusai dar patiko, vienu žodžiu...sistema..ny každamu dano suprast..tai per kiek gi laiko užsitarnauji tuos savo bonusus? Pala pala, savo grupė, vadinas be grupės niekaip....vis tiek skiest reiks.
*** va, o čia jau kas kita, tobula mlm iškalba, pult, matai tu nenori sveikai gyvent, antibiotikais save gydai. O prie ko čia gydai????? Matėt: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Va tame mlm blogybę ir matau. Įsikandą kokį vieną ''alia'' stebuklingą produktą: alijošių, asajos uogas ir prasideda litanija: ui kaip gydo, ui kaip padeda, nuo mineralų jaustis geriau pradėjau. Jokių gydo/negydo negali būti, net pačios mlm kompanijos tą rašo. Ir kodėl antibiotikai?? Jūs iš gūdžių sovietmečių, ar kaip? Apie homeopatiją ir fitoterapija nieko negirdėjot?
Papildyta:
QUOTE(Aurius.D @ 2010 09 16, 17:28)
Turi normalų darbą yra biudžetininkė,  bet susitikti su kitokiais žmonėmis, pabendrauti: apie sveikatą jai kaifas.  Ta prasme man ji autoritetas. Dėl sveikos gyvensenos.

Kokia sveikata? Koks kaifas? Apie ką mes čia? Sveika gyvensena ir mlm produktai, tai žemė ir dangus.
Susėstu ir apie visokias žoleles kalbėtų, sveiką mityba..taip tikiu...kaifas.
O čia: kaip tau tas ir tas papildas...ir čia sveika gyvensena?
Atsakyti
O čia kalba apie žoleles kurios neauga lietuvoj. apie asajos uogas, apie potencialius Brazilus. O tu sako duok išgert tų uogų savo vyrui. pamatysi koks bus.
Apie ką tik tos moterys nekalba smile.gif
Atsakyti
vargsiukas, negi ji ant taves ka nors isbando?? man ziauru kai moterys ant vyru kazka isbandineja
Atsakyti
Summa summarum. Bandžiusios ir nusivylusios prieš bandžiusius ir patenkintus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 09 16, 17:28)
Mergaitės linksma čia su jumis
Dainulė tai tas žmogus, kuris šiandien augina bamblius.  MLM tai galimybė socializuotis. O jei dar produktai tinka...tai jau kaifas, o jei dar randi tuos  kuriem tie produktai irgi tinka tai jau ir bizniukas. I r viskas. Ir nieko daugiau. Tokių MLM dalyvių yra  90 procentų. Ir apie jokį super biznį jie nekalba. Tai absoliučiai normalių ir psichiškai sveikų žmonių požiūris į gyvenimą.
Mano žmona tokia pati. Turi problemų su kepenim ir bet ko valgyti negali. Ne viskas tinka ir iš MLM kompanijų. Bet daugiau tinka. Nieko ji neieško per daug. Turi normalų darbą yra biudžetininkė,  bet susitikti su kitokiais žmonėmis, pabendrauti: apie sveikatą jai kaifas.  Ta prasme man ji autoritetas. Dėl sveikos gyvensenos.  O man MLM yra visai kas kita.
Nes jei Malibu skaitei kokią nors literatūrą apie MLM, tai į šį verslą eina žmonės dėl 8 priežasčių, o ne dėl dviejų.
Jei jūs nesupratot ką aš norėjau pasakyti apie kates iršuniukus pardavinėjančias moterėles tai man gaila jūsų.  Nes man asmeniškai yra žavu, kad žmonės iš nieko pasidaro sau verslą, pragyvenimo šaltinį. O ir moka tai daryti ir sugeba. Ir yra reikalingi. Daugelis kreipiasi. Nes didžioji dalis nenori turėti tų veislinių gyvių. Užtenka paprastų. O vaikam džiaugsmas.
O mane asmeniškai MLM kaip ekonomistą  besidomintį futurologija  domina kaip užimtumo galimybė.
Kame pati didžioji problema. Mergos, jūs nemylit gyvenimo, jūs nemylit savęs. Nes MLM jum tai galimybė išreikšti neapykantą.

Auriau apibūdinote taip tiksliai, kad net pati nebūčiau taip gerai sugebėjus mirksiukas.gif
QUOTE(gielux @ 2010 09 16, 17:38)
*vadinas ne visai be išlaidų.
** na pati parašėt ''prekibcentry". Iki pusės kainos patiko, bonusai dar patiko, vienu žodžiu...sistema..ny každamu dano suprast..tai per kiek gi laiko užsitarnauji tuos savo bonusus? Pala pala, savo grupė, vadinas be grupės niekaip....vis tiek skiest reiks.
*** va, o čia jau kas kita, tobula mlm iškalba, pult, matai tu nenori sveikai gyvent, antibiotikais save gydai. O prie ko čia gydai????? Matėt: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Va tame mlm blogybę ir matau. Įsikandą kokį vieną  ''alia'' stebuklingą produktą: alijošių, asajos uogas ir prasideda litanija: ui kaip gydo, ui kaip padeda, nuo mineralų jaustis geriau pradėjau. Jokių gydo/negydo negali būti, net pačios mlm kompanijos tą rašo. Ir kodėl antibiotikai?? Jūs iš gūdžių sovietmečių, ar kaip? Apie homeopatiją ir fitoterapija nieko negirdėjot?
Papildyta:

Kokia sveikata? Koks kaifas? Apie ką mes čia? Sveika gyvensena ir mlm produktai, tai žemė ir dangus.
Susėstu ir apie visokias žoleles kalbėtų, sveiką mityba..taip tikiu...kaifas.
O čia: kaip tau tas ir tas papildas...ir čia sveika gyvensena?

* vadinas, neinu į minusą 4u.gif

**niekas nieko neskiedžia. Jau rašiau, tik nelabai perskaitote - jei man padėjo ir patiko, papasakoju kitam. Norėjo, užpildė sutartėlę, nusipirko su nuolaida prekių, nenorėjo - liuks smile.gif Visi turim teisę rinktis. Juk irgi, nuėjus pas draugę pasakojat, kokią gerą kavą maximoj nusipirkot ar pan. Arba atėjo vyras ir sako: o, šitas alus labai skanus - pabandyk. O jūs jau atsiliepiate, kad jis skiedžia doh.gif

*** Jeigu tai priimate kaip puolimą - tebūnie. Aš tik Jums kaip teisę rinktis, alternatyvą pasiūliau.
Prekės turi Kosher ženklą, kitus sertifikatus. Jau daugelis jaunų gydytojų pripažįsta naudą. Netgi ir mano gydytojas, skeptikas labai už mirksiukas.gif
Beje, produktai registruoti Lietuvoje ir parduodami legaliai, ne kaip kokios Lidos....

Beje, jei klausysiu visų iš eilės kaip reikia gydytis, tai tieeek galiu prisiklausyt, kad likt be galvos. Aš žinau, kas yra gerai, kas mums tinka. Jei jūsų nuomone mes nuodyjamės, tai čia tik jūsų nuomonė mirksiukas.gif Homeopatiją aš žinau - nespjaudau liezuvis.gif

O MLM firmos pačios pasirenka kaip rezalizuoti prekes - MLM būdu ar TM būdu. Jei įmonė pasirinko MLM, tai vadinas uodas. O jei prekes vežtų į vaistines, tai būtų liuks?

Taip, man kaifas, kai aš pagaliau gyvenu be baimės, kai aš jaučiuosi kur kas geriau ir nereikia investuoti į chemiją, nes be jos jau negalėjau gyventi.... O dabar galiu. Ir kaifuoju pasakodama tai kitiems. Tiesiog pasidžiaugiu už save bigsmile.gif
Atsakyti
Prekės turi Kosher ženklą, kitus sertifikatus.

tamsta išpažįstate judaizmą, kad toks svarbus tas kosher ženklas? na žinoma, didžioji dalis "apsišvietusių" mlm-ščikų deda lygybės ženklą tarp kosher ženklo ir ekologiškumo, nors kosher reiškia visai ne tai. Kosher reiškia, kad maistas ir maisto papildai yra pagaminti griežtai pagal žydų tikėjimo maisto ruošimo reikalavimus (daržovės ir mėsa, pienas negali būti verdami tame pačiame puode, pjaustomi ant tos pačios lentelės ir su tuo pačiu peiliu, maistui negali būti naudojamas toks nešvarus gyvūlys kaip kiaulė ir t.t. ir pan.)

Štai kokia blogybė, kai produktą reklamuoja žmonės, kuriems labai sunku pritaikyti str. už klaidinančią reklamą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 17 rugsėjo 2010 - 10:05
QUOTE(Malibu @ 2010 09 17, 10:02)
Prekės turi Kosher ženklą, kitus sertifikatus.

tamsta išpažįstate judaizmą, kad toks svarbus tas kosher ženklas? na žinoma, didžioji dalis "apsišvietusių" mlm-ščikų deda lygybės ženklą tarp kosher ženklo ir ekologiškumo, nors kosher reiškia visai ne tai. Kosher reiškia, kad maistas ir maisto papildai yra pagaminti griežtai pagal žydų tikėjimo maisto ruošimo reikalavimus (daržovės ir mėsa, pienas negali būti verdami tame pačiame puode, pjaustomi ant tos pačios lentelės ir su tuo pačiu peiliu, maistui negali būti naudojamas toks nešvarus gyvūlys kaip kiaulė ir t.t. ir pan.)

Štai kokia blogybė, kai produktą reklamuoja žmonės, kuriems labai sunku pritaikyti str. už klaidinančią reklamą.

Jūs neskaitote ką aš rašau. Parašiau, kad turi tokį ženklą, bet ką jis reiškia, aš juk nieko nerašiau. O jūs jau padarėte savas išvadas ir dedate ant manęs liezuvis.gif
Labai jau gilinatės taip pat į tai kas perkama vaistinėse???? g.gif
Atsakyti