Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Dainulle @ 2010 10 09, 14:01)
Pirmiausiai, tai atsakysiu asmeniškai: jokio vaikščiojimo pas žmones nėra. Bent jau dar nebuvo. Jei kas nori, kad papasakočiau, pasikviečiu puodeliui kavos, papasakoju ką žinau, savo patyrimą, pasikalbam nuoširdžiai ir NE TIK ta tema. Apskritai, apie gyvenimą  thumbup.gif

Apie ligas manau tik vieną dalyką, kad stiprus imunitetas jei ir neatlaiko ligos antpuolio, tai bent jau jos išraiška būna daug silpnesnė. O kaip tą imunitetą stiprinti, tai jau sekantis klausimas  mirksiukas.gif

Kitaip tariant, žmogus be jokio medicininio išsilavinimo ''prie puodelio kavos švelniai pataria", kas nuo ko jam padėjo...diletantizmas yra blogybė, jei jau visos ligos yra imuninės kilmės...na ką čia bepridursi... gal geriau tik kavą gerkit...Oi, jau įtariu imunitetą stiprina, koks nors ''stebūklingas produktas'' iš MLM...na iki Folio metodo jau kaip ir netoli...

Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 09, 16:01)
Pirmiausiai, tai atsakysiu asmeniškai: jokio vaikščiojimo pas žmones nėra. Bent jau dar nebuvo. Jei kas nori, kad papasakočiau, pasikviečiu puodeliui kavos, papasakoju ką žinau, savo patyrimą, pasikalbam nuoširdžiai ir NE TIK ta tema. Apskritai, apie gyvenimą  thumbup.gif

na aš nenoriu pasikelti... bet ką man apie gyvenimą galėtų papasakoti kokia nors 25 metų mergina/moteris unsure.gif na o kad ir 30 metų... ir kodėl man būtų įdomu eiti pas visiškai svetimą žmogų gerti kavos ar arbatos... Žinant, kad tai tik vienkartinis susitikimas, kam švaistyt laiką? Kam gi man susikoncentruot ant komivojažerių platinamų produktų, kai aš tam visai neprivalau gaišti laiko... nueinu į pardę ir nusiperku. Gyvenime tikrai įdomesnių dalykų yra už sėdėjimą ant sofutės ir kalbėjimą "apie gyvenimą". Vistiek ta kalba suksis apie platinamus produktus biggrin.gif
Atsakyti
Pasaulis yra toks kokio mes norime. Jei nesiseka šeimoj, kaltas vyras...žmona. Jei nesiseka gyvenime kalta valdžia, jei kažkur MLM kažkas apgavo tai kaltas visas MLM.
Aš su viskuo sutinku.
Viskas tikrai yra taip.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2010 10 12, 15:53)
Kitaip tariant, žmogus be jokio medicininio išsilavinimo ''prie puodelio kavos švelniai pataria", kas nuo ko jam padėjo...diletantizmas yra blogybė, jei jau visos ligos yra imuninės kilmės...na ką čia bepridursi... gal geriau tik kavą gerkit...Oi, jau įtariu imunitetą stiprina, koks nors ''stebūklingas produktas'' iš MLM...na iki Folio metodo jau kaip ir netoli...

Tai jau man nepasakys niekas, ar geriau tik kavą gerti ar dar kažką aptarti smile.gif
Stebuklų pasaulyje nebūna. O antra - visi turim teisę rinktis. Jeigu gydytojas tikrai jums pataria ir pagydo ir jaučiatės puikiai - valio thumbup.gif

Aš asmeniškai esu nusivylus gydytojais, nes tiek kabinetų slenksčių pramyniau, nervų susiėdžiau, laiko ir sveikatos, o rezultato jokio verysad.gif Tik blogiau.........

QUOTE(naitas @ 2010 10 12, 16:48)
na aš nenoriu pasikelti... bet ką man apie gyvenimą galėtų papasakoti kokia nors 25 metų mergina/moteris  unsure.gif  na o kad ir 30 metų... ir kodėl man būtų įdomu eiti pas visiškai svetimą žmogų gerti kavos ar arbatos... Žinant, kad tai tik vienkartinis susitikimas, kam švaistyt laiką? Kam gi man susikoncentruot ant komivojažerių platinamų produktų, kai aš tam visai neprivalau gaišti laiko... nueinu į pardę ir nusiperku. Gyvenime tikrai įdomesnių dalykų yra už sėdėjimą ant sofutės ir kalbėjimą "apie gyvenimą". Vistiek ta kalba suksis apie platinamus produktus  biggrin.gif

niekas nieko neverčia daryti per prievartą.
Turite teisę rinktis 4u.gif

O apie gyvenimą pasikalbėti su maloniu žmogum man yra labai smagu, bet kiekvienam savo smile.gif Gal iš viso neverta su niekuom bendraut? g.gif

QUOTE(Aurius.D @ 2010 10 12, 17:02)
Pasaulis yra toks kokio mes norime. Jei nesiseka šeimoj, kaltas vyras...žmona. Jei nesiseka gyvenime kalta valdžia, jei kažkur MLM kažkas apgavo tai kaltas visas MLM.
Aš su viskuo sutinku.
Viskas tikrai yra taip.

drinks_cheers.gif ir taip visur.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 09, 15:01)
pasikviečiu puodeliui kavos, papasakoju ką žinau, savo patyrimą, pasikalbam nuoširdžiai ir NE TIK ta tema. Apskritai, apie gyvenimą  thumbup.gif

nuoširdžiai apie gyvenimą kalbėtis geriau su artimais draugais, šeimos nariais, o ne su kažkuo "iš gatvės" kas gal nupirks pakuotę siūlomos prekės.....

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 13, 07:55)
nuoširdžiai apie gyvenimą kalbėtis geriau su artimais draugais, šeimos nariais, o ne su kažkuo "iš gatvės" kas gal nupirks pakuotę siūlomos prekės.....

Aš svetimų žmonių iš viso neliečiu, nekalbinu, negaudau ir nesiūlau. Ir prekės niekam negrūdu. Išvados padarytos neteisingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 10 12, 17:02)
Aš su viskuo sutinku.
Viskas tikrai yra taip.

Ne kokio norime, o kokį kuriame.
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 13, 07:39)
Tai jau man nepasakys niekas, ar geriau tik kavą gerti ar dar kažką aptarti smile.gif
Stebuklų pasaulyje nebūna. O antra - visi turim teisę rinktis. Jeigu gydytojas tikrai jums pataria ir pagydo ir jaučiatės puikiai - valio  thumbup.gif

Aš asmeniškai esu nusivylus gydytojais, nes tiek kabinetų slenksčių pramyniau, nervų susiėdžiau, laiko ir sveikatos, o rezultato jokio  verysad.gif Tik blogiau.........
niekas nieko neverčia daryti per prievartą.
Turite teisę rinktis  4u.gif

O apie gyvenimą pasikalbėti su maloniu žmogum man yra labai smagu, bet kiekvienam savo smile.gif Gal iš viso neverta su niekuom bendraut?  g.gif
drinks_cheers.gif ir taip visur....  mirksiukas.gif

Sako..ir žinot kas, o gi pati mlm. Pamenat tą frazę mažom raidėm?...jūs tai aktyviai ignoruojat..o tai jau jūsų sąžinės, etikos dalykai.
Visi platintojai, teigiantys, kad maisto papildai padeda išgydyt ligas, yra blogybė. Net dėl imuniteto reik nuovokos turėt. Tai yra sisteminis dalykas, gyvenimo būdas, o ne maisto papildas. Beje tai tinka ir sveikatai, tai ne gydytojas ar maisto papildas, o gyvenimo būdas.
Dėl ligų gydimo, taip..visose kompanijose mlm sutiksi, tą magišką frazę..jie tvarkingai nusiima atsakomybe..na kokia apgaulė, va mes rašom, kad ligų negydo, o platintojai, nu kas juos supaisys..paisto bele ką...taip, Dainulle? Ar aš kažko neįkertu? Va jus sakot, kad tik mlm agentas yra pilnavertė alternatyva gydytojui..bet va pati kompanija to nesako...The products discussed are not intended to diagnose, mitigate, treat, cure or prevent a specific disease or class of diseases. You should consult your family physician if you are experiencing a medical problem. Norėčiau Jūsų komentaro dėl šito užrašėlio. Tingėjot atsakyt į mano papasakotą istoriją su tulžies pūslės akmenimis..jau nebesistebiu kodėl.
Va ir veši blogybės prie kavos puodelio, kas gi jas sugaudys. Ypač kai gydytojai, tai blogis "ėdantis nervus", o va mlm agentai tikri specai.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2010 10 13, 11:53)
Ne kokio norime, o kokį kuriame.

Sako..ir žinot kas, o gi pati mlm. Pamenat tą frazę mažom raidėm?...jūs tai aktyviai ignoruojat..o tai jau jūsų sąžinės, etikos dalykai.
Visi platintojai, teigiantys, kad maisto papildai padeda išgydyt ligas, yra blogybė. Net dėl imuniteto reik nuovokos turėt. Tai yra sisteminis dalykas, gyvenimo būdas, o ne maisto papildas. Beje tai tinka ir sveikatai, tai ne gydytojas ar maisto papildas, o gyvenimo būdas.
Dėl ligų gydimo, taip..visose kompanijose mlm sutiksi, tą magišką frazę..jie tvarkingai nusiima atsakomybe..na kokia apgaulė, va mes rašom, kad ligų negydo, o platintojai, nu kas juos supaisys..paisto bele ką...taip, Dainulle? Ar aš kažko neįkertu? Va jus sakot, kad tik mlm agentas yra pilnavertė alternatyva gydytojui..bet va pati kompanija to nesako...The products discussed are not intended to diagnose, mitigate, treat, cure or prevent a specific disease or class of diseases. You should consult your family physician if you are experiencing a medical problem. Norėčiau Jūsų komentaro dėl šito užrašėlio. Tingėjot atsakyt į mano papasakotą istoriją su tulžies pūslės akmenimis..jau nebesistebiu kodėl.
Va ir veši blogybės prie kavos puodelio, kas gi jas sugaudys. Ypač kai gydytojai, tai blogis "ėdantis nervus", o va mlm agentai tikri specai.

man angliškas frazes verskite lietuviškai, nes mokiausi vokiečių. Aš nieko neignoruoju, tik nesuprantu.

nelaikau savęs medike. Aš daug skaitau ir noriu sužinoti. Auginu du vaikus. Man aktualu, kad jie nesirgtų. Man aktualu, kad ir pati jausčiausi geriau. Aš taip ir darau. Jei jūs maimi netikite, tai ir netikėkit smile.gif Juk aš, o ne jūs nuodiju save, savo organizmą ir savo vaikus ir dėl to geriau jaučiamės smile.gif Dar kartą kartoju - visų ligų neišgydysit. Ir tų pačių antibiotikų būna, kad reikia, bet ar visada tikrai jų reikia, kai juos skiria gydytojas? O gal paprasčiau pasistengti, kad jų nereikėtų? O kaip jūs tai darysite - jau jūsų rūpestis. Aš taip darau ir džiaugiuosi - pasigiriu kitiems. Bet neperšu pirkti, neliepiu pabandyti. Dar kartą sakau, turit teisę rinktis smile.gif

Apie akmenis. Skaičiau Andy straipsnius apie organizmo valymą NATŪRALIAIS būdais. ten nieko nemini apie alaviją ir t.t., BET ir ten yra tokia tikimybė, kad ištis priepolis su akmenukais.... Todėl siūlo labai atsargiai valytis.... Kitas dalykas, čia nuogirdos, ar konkrečiai pažinojote tą moterį? Gal tai tik sugedęs telefonas su milijonu pagražinimų? g.gif Jei žmogus susidomi preke, aš jam papasakoju konkrečius atvejus, kaip man buvo ar mano draugui.

Kad platintojai paisto belenką, tai aš jų nekaltinu. Mūsų politikai dar geriau paisto belenką lotuliukas.gif Bet aš ir pabrėžiu tai, kad Jūs esate žmogus ir turite galimybę atsirinkti kas yra kas mirksiukas.gif

Paskutinė pastraipa doh.gif Tikriausiai lietuvių kalbos turėjote 10 už pukią teksto analizę ir interpretavimą mirksiukas.gif

Čia iš serijos: ar mėgsti sūrį? Jei atsakymas būna NE, tai tada klausi: kokia tu žiurkė, jei sūrio nemėgsti? O jei atsakymas būna TAIP, tai pasakai: aga, visos žiurkės sūrį mėgsta... biggrin.gif Taip ir su MLM - kaip jums ką berašyčiau, tai afera ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 13, 12:34)
man angliškas frazes verskite lietuviškai, nes mokiausi vokiečių. Aš nieko neignoruoju, tik nesuprantu.

nelaikau savęs medike. Aš daug skaitau ir noriu sužinoti. Auginu du vaikus. Man aktualu, kad jie nesirgtų. Man aktualu, kad ir pati jausčiausi geriau. Aš taip ir darau. Jei jūs maimi netikite, tai ir netikėkit smile.gif Juk aš, o ne jūs nuodiju save, savo organizmą ir savo vaikus ir dėl to geriau jaučiamės smile.gif Dar kartą kartoju - visų ligų neišgydysit. Ir tų pačių antibiotikų būna, kad reikia, bet ar visada tikrai jų reikia, kai juos skiria gydytojas? O gal paprasčiau pasistengti, kad jų nereikėtų? O kaip jūs tai darysite - jau jūsų rūpestis. Aš taip darau ir džiaugiuosi - pasigiriu kitiems. Bet neperšu pirkti, neliepiu pabandyti. Dar kartą sakau, turit teisę rinktis smile.gif

Apie akmenis. Skaičiau Andy straipsnius apie organizmo valymą NATŪRALIAIS būdais. ten nieko nemini apie alaviją ir t.t., BET ir ten yra tokia tikimybė, kad ištis priepolis su akmenukais.... Todėl siūlo labai atsargiai valytis.... Kitas dalykas, čia nuogirdos, ar konkrečiai pažinojote tą moterį? Gal tai tik sugedęs telefonas su milijonu pagražinimų?  g.gif Jei žmogus susidomi preke, aš jam papasakoju konkrečius atvejus, kaip man buvo ar mano draugui.

Kad platintojai paisto belenką, tai aš jų nekaltinu. Mūsų politikai dar geriau paisto belenką  lotuliukas.gif Bet aš ir pabrėžiu tai, kad Jūs esate žmogus ir turite galimybę atsirinkti kas yra kas  mirksiukas.gif

Paskutinė pastraipa  doh.gif Tikriausiai lietuvių kalbos turėjote 10 už pukią teksto analizę ir interpretavimą  mirksiukas.gif

Čia iš serijos: ar mėgsti sūrį? Jei atsakymas būna NE, tai tada klausi: kokia tu žiurkė, jei sūrio nemėgsti? O jei atsakymas būna TAIP, tai pasakai: aga, visos žiurkės sūrį mėgsta... biggrin.gif Taip ir su MLM - kaip jums ką berašyčiau, tai afera ir viskas  doh.gif

Ui, brangioji, aš ne tik su lietuvių kalba draugavau, bet ir su logika, taip, kad sūris lai būna sūriu.
Va dabar man jau tikrai įdomu pasidarė. Jūs sako, aš nesuprantu, nesimokiau, bet juk tai NE VELTUI rašoma. ESMIŲ ESMĖ yra būtent tuose užrašuose ( tingit ir lietuviškai skaityt, buvau anksčiau įdėjus reikalavimus maisto papildam). Na ką, žiūrim ką rašo forever living(ir daug panašių kompanijų) *Aprašyti produktai nėra skirti diagnozuoti, sušvelninti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią konkrečiai ligai ar ligų klasei. Jūs turėtumėte pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju, jei jums kyla sveikatos problemų.
Oho...pasirodo forever living pataria tartis ne su Dainulle, o su gydytoju.
Vėl tas pats, visi paisto bet ką (tą patį rašė jau visi jūsų kolegos)...kai bus tema apie tuos visus, šnekėsim apie juos. Dabar tema apie mlm. Todėl, jau net pačiai nusibodo kartot, bet kad jūs nesuprantat. Kol mlm atstovai kalbės apie ligų gydimą, ko neleidžia nei įstatymai, nei pačios mlm kompanijos neteigia, kad jų produktai kažką gydo, tol sakysiu, kad tai blogybė.
"Kitas dalykas, čia nuogirdos, ar konkrečiai pažinojote tą moterį?" Atsakau. Taip, konkrečiai pažinojau tą moterį. Manęs jūsų kolegė klausė, kodėl aš nieko nepatariau...įdomiai..jūs va iš kart apie telefoną, kita, kodėl nepatariau...Atsakysiu, kad jum, kad klausimų nekiltų..po kaimynų vaistų spinteles nelandžioju...visa istorija buvo papasakota, jai jau grįžus iš ligoninės. Tėškiau faktą kaip blyną, kas būna nuo savygydos+patarimų prie kavos. Va tokiem atviejam ir rašomos tos žvaigždutės, kurių deja deja...nemoka, nenori, nesugeba perskaityt agentai.
Vėl apie antibiotikus... Standartas iš mlm platintojo lūpų: antibiotikai, Fairy, chemija...
Homeopatija, Neutral, ūkinis muilas...tinka???
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2010 10 13, 21:45)
Ui, brangioji, aš ne tik su lietuvių kalba draugavau, bet ir su logika, taip, kad sūris lai būna sūriu.
Va dabar man jau tikrai įdomu pasidarė. Jūs sako, aš nesuprantu, nesimokiau, bet juk tai NE VELTUI rašoma. ESMIŲ ESMĖ yra būtent tuose užrašuose ( tingit ir lietuviškai skaityt, buvau anksčiau įdėjus reikalavimus maisto papildam). Na ką, žiūrim ką rašo forever living(ir daug panašių kompanijų) *Aprašyti produktai nėra skirti diagnozuoti, sušvelninti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią konkrečiai ligai ar ligų klasei. Jūs turėtumėte pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju, jei jums kyla sveikatos problemų.
Oho...pasirodo forever living pataria tartis ne su Dainulle, o su gydytoju.
Vėl tas pats, visi paisto bet ką (tą patį rašė jau visi jūsų kolegos)...kai bus tema apie tuos visus, šnekėsim apie juos. Dabar tema apie mlm. Todėl, jau net pačiai nusibodo kartot, bet kad jūs nesuprantat. Kol mlm atstovai kalbės apie ligų gydimą, ko neleidžia nei įstatymai, nei pačios mlm kompanijos neteigia, kad jų produktai kažką gydo, tol sakysiu, kad tai blogybė.
"Kitas dalykas, čia nuogirdos, ar konkrečiai pažinojote tą moterį?" Atsakau. Taip, konkrečiai pažinojau tą moterį. Manęs jūsų kolegė klausė, kodėl aš nieko nepatariau...įdomiai..jūs va iš kart apie telefoną, kita, kodėl nepatariau...Atsakysiu, kad jum, kad klausimų nekiltų..po kaimynų vaistų spinteles nelandžioju...visa istorija buvo papasakota, jai jau grįžus iš ligoninės. Tėškiau faktą kaip blyną, kas būna nuo savygydos+patarimų prie kavos. Va tokiem atviejam ir rašomos tos žvaigždutės, kurių deja deja...nemoka, nenori, nesugeba perskaityt agentai.
Vėl apie antibiotikus... Standartas iš mlm platintojo lūpų: antibiotikai, Fairy, chemija...
Homeopatija, Neutral, ūkinis muilas...tinka???

ačiū už vertimą 4u.gif

Vat dabar klausimas kitas: reklamuoja vaistus per tv. Kaip paskuj greitai susako? Kažkas pan apie vaisto vartojimą ir galimą šalutinį poveikį būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku. Irgi ne su manim lotuliukas.gif Manau, kad šis vertimas lygiai tą patį pasako. Kiti žmonės ant palangių augina alaviją, nes žino apie jo gydomąsias galias. O aš perku iš FLP. Niekam neverčiu jų vartoti mirksiukas.gif Apie pasitarimus su gydytojais, aš jums pasakiau savo asmeninę nuomonę. Man jos niekas nepakeis. O Jūsų gydytojas/a gal ir super? smile.gif Beje, žinau konkretų atvejį, kai Kauno klinikose pas skrandžio gydytoją kreipėsi senukas, tai jam pasakė, kad jokių Omeprazolių, gerk alaviją ir sveik smile.gif Konkretus atvejis smile.gif
O dėl tos moters, tai Jums sakau, kad ir natūraliai valantis organizmą, ne FLP produktais galimos tokios pasekmės.
Apie antibiotikus aš kalbėjau ne kaip MLM atstovė. Kol dar nebuvau "susidėjus" su FLP tą patį kalbėjau, nes mūsų gyd. nuo kiekvieno, atsiprašant, pirstelėjimo kišo antibiotikų kursus. Nudegiau kaip reikiant, gaila vaiko, kad metus laiko kas mėn šėriau jį antibiotikais.... O dabar jau 3 metai kaip mes jų nematėm ir neragavom. Tiesa, išrašyti jie buvo ne kartą, bet aš jų net nepirkau....

Homeopatija tinka, Neutral nebandžiau, vietoj ūkinio naudoju LOCą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 14, 09:48)
ačiū už vertimą  4u.gif

Vat dabar klausimas kitas: reklamuoja vaistus per tv. Kaip paskuj greitai susako? Kažkas pan apie vaisto vartojimą ir galimą šalutinį poveikį būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku. Irgi ne su manim  lotuliukas.gif Manau, kad šis vertimas lygiai tą patį pasako. Kiti žmonės ant palangių augina alaviją, nes žino apie jo gydomąsias galias. O aš perku iš FLP.  Niekam neverčiu jų vartoti  mirksiukas.gif Apie pasitarimus su gydytojais, aš jums pasakiau savo asmeninę nuomonę. Man jos niekas nepakeis. O Jūsų gydytojas/a gal ir super? smile.gif Beje, žinau konkretų atvejį, kai Kauno klinikose pas skrandžio gydytoją kreipėsi senukas, tai jam pasakė, kad jokių Omeprazolių, gerk alaviją ir sveik smile.gif Konkretus atvejis smile.gif
O dėl tos moters, tai Jums sakau, kad ir natūraliai valantis organizmą, ne FLP produktais galimos tokios pasekmės.
Apie antibiotikus aš kalbėjau ne kaip MLM atstovė. Kol dar nebuvau "susidėjus" su FLP tą patį kalbėjau, nes mūsų gyd. nuo kiekvieno, atsiprašant, pirstelėjimo kišo antibiotikų kursus. Nudegiau kaip reikiant, gaila vaiko, kad metus laiko kas mėn šėriau jį antibiotikais.... O dabar jau 3 metai kaip mes jų nematėm ir neragavom. Tiesa, išrašyti jie buvo ne kartą, bet aš jų net nepirkau....

Homeopatija tinka, Neutral nebandžiau, vietoj ūkinio naudoju LOCą  lotuliukas.gif

Skiriat vaistus nuo maisto papildų?
Atsakyti
Mergaitės, jūs kaip katės, matote tik dvi spalvas. Juoda ir balta....nu dar pilka.
Tinklinis marketingas yra be galo spalvotas. Artimiausiu metu pateiksiu visą gamą spalvų. Vakar parašiau bet dar nebaigiau.
Atsakyti