protingas zmogus kurs savo versla, o ne dirbs kitiems. taip kad jus, visi MLM protinguoliai geriau savo kazka kurkit o ne kitiems pinigus neskit. kaip sakot, kad paprastas darbininkas yra sraigtelis sistemoje, jus tokie patys sraigteliai

ekskursavom po Ryga. Sias sultis nuo naujuju metu kioske litriniais buteliais po mazdaug 20 latu, priklausomai nuo sudeties, prekiauja. Kur tada tie sponsoriai ir MLM?
Papildyta:
noreciau pridurti, jog labai labai mazi sraigteliai visi zemesnese MLM grandyse dirbantys...virsuneles retai kuri sedi Lietuvoje, taciau daugelis naiviai tikis tapti virsunele....deja... deja...
Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 03 22, 17:01)
protingas zmogus kurs savo versla, o ne dirbs kitiems. taip kad jus, visi MLM protinguoliai geriau savo kazka kurkit o ne kitiems pinigus neskit. kaip sakot, kad paprastas darbininkas yra sraigtelis sistemoje, jus tokie patys sraigteliai 

noreciau pridurti, jog labai labai mazi sraigteliai visi zemesnese MLM grandyse dirbantys...virsuneles retai kuri sedi Lietuvoje, taciau daugelis naiviai tikis tapti virsunele....deja... deja...
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 03 22, 16:01)

Buterflai man linksma su jumis. Linksma dėl tamstos štampų: smegenėlės, dirbti sau.
Pabandysiu atspėti. Matyt esate iš tų moterų kurios labai dievina serialus ir TV. Žiūrite muilo operas ir visa kita. Nes tik tose pasakose namų šeimininkėm gyvenimas yra pateikiamas štampais.
Susiformuoja atitinkamas mąstymas. Ne, savaime tai nėra nei blogai nei gerai. Moterims to reikia, tai padeda atskleisti moteriškumą. Bet mergyte mano miela jei tokiais argumentais švaistaisi diskusijoj, kurioje reikia argumentuoti tai jau geriau būk tikra namų šeimininkė ir bus visiem gera.
Apie smegenėlių plovimą rodos jau kalbėjau, o dabar pakalbėkim apie darbą sau, sraigtelius ir protinguolius. Pagal pačią išeina, kad parduotuvės savininkė yra protinga, o jau pardavėja tai durna nes yra sraigtelis. Tai pagal tokią logiką išeitų, kad mūsų šalies prezidentas, premjeras, Seimas ir kt. yra patys kvailiausi nes dirba kitiem-tarnauja. Tiekto palikim tą valdžią, o pakalbėkim apie verslą ir darbą sau.
Ar verslininkas dirba sau? Nenoriu kabinti Lietuvėlės problemų, bet verslininkas ne verslą valdo, o verslas jį valdo jei tai sąžiningas verslininkas, nes jis nepriklauso nei sau, nei šeimai, nei atostogom, o tik verslui. O apie tuos, kurie pramuša sau užsakymus per....nekalbėsiu. Ir tereikia jam susirgti ar dar kas nors ir verslas dažnai eina į minusą. Aš matau verslininkus ir žinau jų bėdas. O tokių 90% Lietuvoje. Taigi, sau jis nepriklauso, bet priklauso sodrai, mokesčių inspekcijai, kitom inspekcijom, konkurentams ir t.tt.
Daugelis, oi daugelis sutinka būti geriau darbuotoju nei verslininku, ypač lietuvoj.
O dabar pakalbėkim apie MLM. Kad jūs mergaitės nematėt tikro tinklinio marketingo tai kaip ir savaime suprantama. Matėt tuos bomžus ir tiek. Praeitame poste aš minėjau apie tai, kad pas tikrą MLM atstovą žmonės patys eina, o kalbėt galit ką tik norit.
Baisiausia tinkliniame marketinge yra proletariato sindromas. Tai ta veislė, kuri negali, nemoka, nesugeba bendrauti ir neturi energijos, nes ji nuo darželio buvo ruošta įsigyti profesiją, gerai mokytis, gaut diplomą ir t.t. Ir jie neturi nei per nago juodumą aristokratiškumo, o tik manieras kai kas stengdavosi įgyti. O jei jis prasimušdavo į kokius viršaičius tai vienintelis dalykas ką mokėdavo, tai paklusti (visų pirma paklusti) ir įsakyti. O kai tai pasireiškia MLM kompanijų atskirose grandyse tai jau visas dviračių šou.
Neatsitiktinai geriausių rezultatų MLM pasiekia tikri mokytojai ir gydytojai. Gebėjimas įsijausti, mokėjimas padėti, altruizmas- MLM bazė. Tam mūsų suknistų universitetų tikrai nepakanka. O kodėl reikia suprasti, įsijausti, padėti? O todėl, kad žmonija yra vienas bendras organizmas, o ekonominiai santykiai jau prasideda nuo mamos ir vaiko.
Sakysim supermarkete bamblys pamato gražų žaislą ir užsinori...mama bando prieštarauti...ašara nubyra...tai dar gerai jei ašara, o tai galva į grindis ir kojom tabalai...

Ne man mergaitės jums aiškinti kaip tai daroma. Pilnas supermamų forumas tokio biznio ypač santykyje su vyrais ir vaikais.
Sakysim Lietuvoje Algirdas Karalius motyvacijos mokytojas visiem maxsimos berniukams savo mokslą dėstė, kol net jam dašuto kas yra MLM ir įstojo. Kaip manot stos pas jį žmonės? Ir dar kaip, nes jis turi ką pasakyti. Jis spindi žiniomis ir nebūtinai MLM produktais. O kokioje jis kompanijoj...iki lemputės, nes jis duoda žmonėms to ko jiems labiausiai reikia-pasitikėjimo ir savęs atradimo džiaugsmą. O ar jo kompanija Amway ar ta kur moteriškais įklotais prekiauja...iki lemputės.
Viršūnėlės, grietinėlė...sėdi užsieny. metosMetos, ką jūs norėjot pasakyti?
Savaime suprantama, ne visi gali būti sėkmingi MLM. Ne visi tam gimę. Jūs matėte MLM tuos, kurių ten neturėtų būti. Jiems ir skelbimai rašomi: Pav. 70 metų moteris ieško darbo, intymaus ir MLM nesiūlyti. Pats skaičiau.
Gerbiamosios muilo operų žiūrovės leiskite aš jus truputį apšviesiu.
Kas mes tokie esam? Mes esame gyventi bendruomenėmis. Pav. Prieš 40000 metų kai gyvenom gentimis mums buvo reikalingi ir stiprūs galingi, raumeningi vyrai, ir miklūs, taiklūs medžiotojai ir t.t. Bet štai ateina naktis, o galingi vyrai pavargę miega. O kas juos saugo? O tas, kas turi gerą klausą ir atskiria lapelio šnarėjimą nuo sėlinančio žvėries užkliudytos šakos ir nemiega iki paryčių.
O kur jie šiandien? Vieni gal prie sunkių darbų ir sporto, o kiti simfoniniame orkreste, ar POP ansablyje ir veda bohemišką gyvenimo būdą naktimis.
Dievas-Gamta mus apdovanojo gyventi bendruomenėje ir kiekvienam paskyrė tam tikrus vaidmenis. Visa tai nagrinėja sisteminė vektorinė psichologija. Kiekvienas iš mūsų yra apdovanotas tam tikrais gebėjimais ir laimingi mes būnam tik tuomet kai juos realizuojame.
O dabar pakalbėkim apie biologiją. Kiekvienas organizmas yra sudarytas iš ląstelių. O ar žinote, kodėl organizmas yra gyvas? O todėl, kad ląstelė yra altruistė, gaudama maistą ir ko jai reikia ji atiduoda kas jai priklauso. Jei organizmas suserga, visos ląstelės dirba, kad pasveiktų...pakyla temperatūra. O jei atsiranda ląstelės, kurios nori maitintis kitų sąskaita, tai medicinoj vadinasi vėžys, o jei jų daug tai organizmas miršta.
O dabar pamąstykit apie mūsų monetarinę politiką, apie viršininkus ir kt. Šiai sistemai galas. Savaime suprantama muilo operų gerbėjom tai nesuvokt...tose muilo operose apie tai niekas nekalba. Užliūliuoja ir tiek.
Taigi mergaitės, ateina nauja veislė tai ta, kuri moka ir nori rūpintis žmonėmis, bet jum šito nesuprast. Ne jūs matyt nemokate būti laimingos kam nors padėdamos, o ir nesugebate...neduota. Užtat ir verdate savo sultyse ir prausiatės muilo operomis ir tik žiūrit ką paniekint, pažemint o tai ir yra jūsų laimelė....bobiška Žemaitės herojų laimelė.
Nu ir pavariau aš čia ir tai dar kalbėdamas per skype ir atsakydamas į visą eilę klausimų.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 03 23, 23:59)
Buterflai man linksma su jumis. Linksma dėl tamstos štampų: smegenėlės, dirbti sau.
jetau jetau, kaip sakoma is didelio rasto isejo ir krasto

Papildyta:
beje kodel kitus sugebi isvadinti zemaitiskom bobelem ir apsaukti kad sios neva izeidineja kitus, o pats... ne is kitokio molio drebtas

Mieloji Butrfly, aš neneigiu, kad gal kiek perlenkiau lazdą, bet jei jūs kažko nesuprantat tai geriau patylėkit.
Kita vertus mes visi valgom mėsą, bet ar visi galim būti skerdikai?
Tai va. vieni žmonės jaučiasi kaip žuvis vandenį MLM struktūrose, kiti kitur. Problemos yra tos, kad vienintelė šalis kurioje yra įteisintas distributoriaus statusas tai Amerika. visur kitur mes esame niekas ir vadinamės niekuo. Bet čia tik laiko klausimas. šiuo metu kylančios industrijos yra Wellness industrija ir MLM. Tai faktas. O aš labai mėgstu faktus ir skaičius.
o visos kalbos kalbelės apie tai kas kam nepatinka yra tik kalbos. Man nepatinka būti skerdiku, bet aš kažkaip nesityčioju iš šio darbo. Tamsta rodos irgi nesityčiojat iš šio darbo. jis nemalonus, bet visi supranta, kad reikalingas.
Ekonomikoje turės mažėt vartojimas. Vadinasi įprastų darbo vietų bus mažiau. Tą spragą užpildo MLM. O tai yra objektyvi realybė. Wellness industrija tai altelnatyva genetiškai modifikuotiem produktam ir visiem nitratam.
Šių procesų jūs nesustabdysit. o jei maišysit savo neišmanančiom kalbom ir apribosit žmonių galimybę turėti viltį, asmeniškai aš būsiu labai žiaurus tokiem žmonėm.
Kita vertus kaip moteriai sakau, prieš teigdama kokį negatyvą gerai pagalvok, nes auginsi vaikus ir juos auklėsi. Ką pasėsi tą ir pjausi. visos patyčios ir savižudybės išeina iš vaikystės, o tai reiškia, kad motinos tai perduoda.
Taigi tikros šaknys mūsų tautos tragedijose (savižudybės, patyčios) glūdi mūsų moteryse.
susimastykit moterys.
Tai va. vieni žmonės jaučiasi kaip žuvis vandenį MLM struktūrose, kiti kitur. Problemos yra tos, kad vienintelė šalis kurioje yra įteisintas distributoriaus statusas tai Amerika. visur kitur mes esame niekas ir vadinamės niekuo. Bet čia tik laiko klausimas. šiuo metu kylančios industrijos yra Wellness industrija ir MLM. Tai faktas. O aš labai mėgstu faktus ir skaičius.
o visos kalbos kalbelės apie tai kas kam nepatinka yra tik kalbos. Man nepatinka būti skerdiku, bet aš kažkaip nesityčioju iš šio darbo. Tamsta rodos irgi nesityčiojat iš šio darbo. jis nemalonus, bet visi supranta, kad reikalingas.
Ekonomikoje turės mažėt vartojimas. Vadinasi įprastų darbo vietų bus mažiau. Tą spragą užpildo MLM. O tai yra objektyvi realybė. Wellness industrija tai altelnatyva genetiškai modifikuotiem produktam ir visiem nitratam.
Šių procesų jūs nesustabdysit. o jei maišysit savo neišmanančiom kalbom ir apribosit žmonių galimybę turėti viltį, asmeniškai aš būsiu labai žiaurus tokiem žmonėm.
Kita vertus kaip moteriai sakau, prieš teigdama kokį negatyvą gerai pagalvok, nes auginsi vaikus ir juos auklėsi. Ką pasėsi tą ir pjausi. visos patyčios ir savižudybės išeina iš vaikystės, o tai reiškia, kad motinos tai perduoda.
Taigi tikros šaknys mūsų tautos tragedijose (savižudybės, patyčios) glūdi mūsų moteryse.
susimastykit moterys.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 03 25, 07:52)
Mieloji Butrfly, aš neneigiu, kad gal kiek perlenkiau lazdą, bet jei jūs kažko nesuprantat tai geriau patylėkit.
susimastykit moterys.
susimastykit moterys.
moteru forumuose vyrai yra tik sveciai ir turi gerbti ta, pas kuri atejo i svecius, t.y. forumo seimininkes- moteris, o ne gasdinti, metyti grasinimus. apie vaiku ateiti atsako visi vienodai- tiek vyrai, tiek moterys, o be to, cia diskutuojama visiskai kita tema. Nereikia forumo dalyviu blaskyti ir metytis i krastutinumus, vienu metu kalbeti daug ka, taciau nieko i tema rimto nepasakyti.
Apie mesas ir skerdikus - taip pat ne i tema. Palyginimu galima rasti simtais ir tukstanciais, tik fantazija reikia pajungti. As manau, kad tokioje rimtoje temoje, kaip MLM ir kas tai yra is tikruju, reikia kalbeti rimciau, analizuoti viska be pykciu, be savo nuomoniu primetimu.SAVO NUOMONES GALIMA TIK ISSAKYTI, O KAS TUOSE REIKALUOSE BANDO SUSIGAUDYTI AR JAU SUSIGAUDO-isvadas PASIDARYS PATS. Ko manau ir siekia diskusijos forumuose.
Ačiū už svetingą pasisveikinimą.....prašau į svečius praplautos smegenėlės.....
Apie fantaziją. Nu mum vyrams Homo sapiens vulgarus, tikrai nėra ko lygintis su jumis.

Apie skerdiką daugiau nekalbėsiu, o papasakosiu tokių dalykų ....ir jum fantazija atšoks.
Mano žmona yra surdopedagogė. Dirba spec daržely. Per televiziją mato kaip kokia mūsų višta-žvaigždė reklamuoja kontraceptiką, o paskui mato kaip ta pati žvaigždė su super mašina atveža savo apsigimusį vaikelį....papasakot, ar jau geriau apie skerdiko darbą.... Va taip. Faktai...faktai...faktai.
Geriau aš jum apie katę papasakosiu. Kai jai užėjo morčius žmona davė kažkokių vaistų...pavėlavom jau buvo gatava. Neišgimdė, teko daryti cezario pjūvį.
Tai kas kam plauna smegenėles ar jūsų žiūrima TV ar kas...
O dabar apie maistą kuriuo jūs save ir savo vaikučius ir vyrelius maitinat- tai pernykščiai priplėkę šiaudai, net ne šienas, ir aš nekalbu apie sodrią, sultingą, rasotą žolę....čia jei be fantazijos....ūkiškai, kaimiškai.
Akeles atverkit-fantazijos nereikės. Apsigimimų skaičius didėja. Su daktarais pakalbėkit...išgirsit dar ne to. Cukrinis deabetas kai kur yra epideminio lygio. Kažkodėl tie kas tikrai jum plauna smegenėles apie tai nei bum-bum, o apie kiaulių gripą daro spec. šou.
O mokslininkas, kuris atrado asajos uogą užėjo į eilinę lūšną ir žiūri, kad Brazilai šlamščia jas šaukštais. Pabandė ir jis...medžiais lipt užsinorėjo. Aš igi kai pusę butelio išgėriau pasijutau kaip Tarzanas....medžiais lipt užsinorėjau, bet kadangi medžių nebuvo tai lipau kur galėjau.

O dabar apie ekonomiką. Pramoninė epocha baigiasi. Darbo bus vis mažiau ir mažiau...tradicinio darbo. Ekonomikos kilimas taip pat baigiasi. Paskutinius tris dešimtečius ekonomika buvo keliama dirbtinai....kreditais. Bet ekonomika realiai nekilo taip smarkiai kaip buvo plaunamos smegenėlės. (geras išsireiškimas, man patiko). Ir užsiliūliavo visi. O bankai lobo ir dabar lobsta. Pensijinė sistema taip pat žlunga. O dabar smegenėlėm praplautom pašarinkin ir pamastykim ar geriau duoti savo pinigėlius kažkokiom draudimo kompanijoj ir pensijiniam fondam, ar geriau pirkti sultis, maitinti savo lasteles sodria žole, o ne šiaudais ir dar tokiu būdu užsidirbti pensiją iki gyvos galvos ir dar vaikaičiam palikti. Va taip.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 03 27, 13:39)
Ačiū už svetingą pasisveikinimą.....prašau į svečius praplautos smegenėlės.....
Apie fantaziją. Nu mum vyrams Homo sapiens vulgarus, tikrai nėra ko lygintis su jumis.
Apie skerdiką daugiau nekalbėsiu, o papasakosiu tokių dalykų ....ir jum fantazija atšoks.
Mano žmona yra surdopedagogė. Dirba spec daržely. Per televiziją mato kaip kokia mūsų višta-žvaigždė reklamuoja kontraceptiką, o paskui mato kaip ta pati žvaigždė su super mašina atveža savo apsigimusį vaikelį....papasakot, ar jau geriau apie skerdiko darbą.... Va taip. Faktai...faktai...faktai.
Geriau aš jum apie katę papasakosiu. Kai jai užėjo morčius žmona davė kažkokių vaistų...pavėlavom jau buvo gatava. Neišgimdė, teko daryti cezario pjūvį.
O dabar apie maistą kuriuo jūs save ir savo vaikučius ir vyrelius maitinat- tai pernykščiai priplėkę šiaudai, net ne šienas, ir aš nekalbu apie sodrią, sultingą, rasotą žolę....čia jei be fantazijos....ūkiškai, kaimiškai.
Akeles atverkit-fantazijos nereikės. Apsigimimų skaičius didėja. Su daktarais pakalbėkit...išgirsit dar ne to. Cukrinis deabetas kai kur yra epideminio lygio. Kažkodėl tie kas tikrai jum plauna smegenėles apie tai nei bum-bum, o apie kiaulių gripą daro spec. šou.
O mokslininkas, kuris atrado asajos uogą užėjo į eilinę lūšną ir žiūri, kad Brazilai šlamščia jas šaukštais. Pabandė ir jis...medžiais lipt užsinorėjo. Aš igi kai pusę butelio išgėriau pasijutau kaip Tarzanas....medžiais lipt užsinorėjau, bet kadangi medžių nebuvo tai lipau kur galėjau.
O dabar apie ekonomiką. Pramoninė epocha baigiasi. Darbo bus vis mažiau ir mažiau...tradicinio darbo. Ekonomikos kilimas taip pat baigiasi. Paskutinius tris dešimtečius ekonomika buvo keliama dirbtinai....kreditais. Bet ekonomika realiai nekilo taip smarkiai kaip buvo plaunamos smegenėlės. (geras išsireiškimas, man patiko). Ir užsiliūliavo visi. O bankai lobo ir dabar lobsta. Pensijinė sistema taip pat žlunga. O dabar smegenėlėm praplautom pašarinkin ir pamastykim ar geriau duoti savo pinigėlius kažkokiom draudimo kompanijoj ir pensijiniam fondam, ar geriau pirkti sultis, maitinti savo lasteles sodria žole, o ne šiaudais ir dar tokiu būdu užsidirbti pensiją iki gyvos galvos ir dar vaikaičiam palikti. Va taip.

... na ir kratini parasete.
Jei norite reklamuoti sultis, tai taip tiesiai- aiskiai ir rasykite, jei tik moderatoriai leis...
Visi gyvenam civilizacijoj ir puikiai zinom, kuo maitinames, ka geriame, kaip ilsimes, kaip vieni kitiems nervus gadinam. Tam jums reiktu uzvesti kita tema, gal ir sulauksite besidominciu. Cia tema apie tinklini marketinga ir kitas aferas....
Ai apie aferas.
apipurkštas visokiausiais chemikalais maistas tai ne afera
genetiškai modifikuotas maistas-ne afera
formacijos baikos su gripais ir t.t.t-irgi ne efera
politikų melas visais klausimais ne afera
pagal jus tik MLM afera, o visa kita yra liuks
Mes matyt skirtinguos pasauliuos gyvenam.
O tema yra niekinė. Ji neverta nei sudilusio skatiko.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 03 27, 17:32)
Ai apie aferas.
o kazkokios uogos tai ne afera...

Gal, sakau eik žiūrėt muilo operų.
O šiaip tikras tinklinis marketingas yra pasiekiamas tik dvasios aristokratams.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 03 28, 16:06)
Gal, sakau eik žiūrėt muilo operų.
nesiuntinek kitu ten kur pats nenori eiti, beje ko cia nervintis- na nebent teisybe pasakyta buvo