Kadangi yra žmonių, kurie orientuojasi į geras pajamas nešantį verslą, o ne į gerą produktą, tai gal tiems "proto bokštams" ir "verslo banginiams" geriau užsiimti ir kitais labai perlningais verslais, pavyzdžiui, prekyba narkotikais?
Ponas Auriau, ar suprantate, kad š... malate, ar visas SM moteris protiškai atsilikusiomis laikote?
Mergaitės iš ko mes juokiamės. Iš to, kad kažkas perka Loc, kiti feiri, kad vieni pripažįsta Ukmergės duoną, o kiti Kauno.
pasižiūrėkit kaip tai atrodo iš šono...tikrai lietuviškai....žiūrėk žiūrėk...koks durnius perka Kauno duoną kai yra palangos...
pasiskaitykit savo postus ir palyginkit su ginčais smėlio dėžėje.
Arba jum noras paniekint, pažemint, įskaudint yra tiek giliai įėjęs, kad jau net nežinot ką kalbat.
Jūs norit pasakyti, kad tas kuris perka MLM parduotuvėje yra durnesnis nei tie kurie joje neperka.
Mergaitės, turiu jus nuraminti ... jis tikrai durnesnis, nes pasaulis ir gyvenimas yra toks, kokį jūs matot.
Norit visus matyt durnesniais ir matot. O jei dar toks matymas jus tenkina, tai laimės manau, kad pilnos kelnės.
Papildyta:
Ne, kodėl visas, ne visas. trys kvaišos su manim ginčinasi, įrodinėja, kad jei aš perku locą tai esu durnas ir jom juokas ima, o protingos man laiškus rašo ir klausia kokioje aš kompanijoje.
mergaitės, aš jum esu be galo dėkingas, ar žinot kaip aš jaučiuosiu. Liūtu. Tarp pelių ir katinas liūtas.
Kadangi jum Loc,as kelia juoką. Nu tai ar tikrai jūs protingos?
Nes man jau jokių rimtų argumentų pateikti kiek supratau nėra reikalo.
pasižiūrėkit kaip tai atrodo iš šono...tikrai lietuviškai....žiūrėk žiūrėk...koks durnius perka Kauno duoną kai yra palangos...
Arba jum noras paniekint, pažemint, įskaudint yra tiek giliai įėjęs, kad jau net nežinot ką kalbat.
Jūs norit pasakyti, kad tas kuris perka MLM parduotuvėje yra durnesnis nei tie kurie joje neperka.
Mergaitės, turiu jus nuraminti ... jis tikrai durnesnis, nes pasaulis ir gyvenimas yra toks, kokį jūs matot.
Norit visus matyt durnesniais ir matot. O jei dar toks matymas jus tenkina, tai laimės manau, kad pilnos kelnės.

Papildyta:
QUOTE(Malibu @ 2010 04 01, 21:03)
Kadangi yra žmonių, kurie orientuojasi į geras pajamas nešantį verslą, o ne į gerą produktą, tai gal tiems "proto bokštams" ir "verslo banginiams" geriau užsiimti ir kitais labai perlningais verslais, pavyzdžiui, prekyba narkotikais?
Ponas Auriau, ar suprantate, kad š... malate, ar visas SM moteris protiškai atsilikusiomis laikote?
Ne, kodėl visas, ne visas. trys kvaišos su manim ginčinasi, įrodinėja, kad jei aš perku locą tai esu durnas ir jom juokas ima, o protingos man laiškus rašo ir klausia kokioje aš kompanijoje.
mergaitės, aš jum esu be galo dėkingas, ar žinot kaip aš jaučiuosiu. Liūtu. Tarp pelių ir katinas liūtas.
bet juk tai elementaru, Vatsonai. Kiekvienas daiktas turi savo vertę. Protingas žmogus niekada nemokės daugiau nei tas daiktas vertas. Nebent jam yra išplaunamos smegenys. Bet ar tokį žmogų galime vadinti protingu?
Auksinė p. Auriaus mintis, kurią reikėtų įrašyti į visus ekonomikos vadovėlius:
Ekonomikoje turės mažėt vartojimas. Vadinasi įprastų darbo vietų bus mažiau. Tą spragą užpildo MLM.
Ekonomikoje sumažės vartojimas, vadinasi, darbdavys gamins mažiau ir samdys mažiau darbuotojų. Bus mažiau dirbančių ir mažiau gaunančių pajamų. O neturintys pinigų nekažin ką ir pirks. Ir štai šitą spragą užpildys MLM. Nes būtent MLM padidins vartojimą, nes jau tada visi negaunantys pajamų bedarbiai kad puls pirkti...
Auksinė p. Auriaus mintis, kurią reikėtų įrašyti į visus ekonomikos vadovėlius:
Ekonomikoje turės mažėt vartojimas. Vadinasi įprastų darbo vietų bus mažiau. Tą spragą užpildo MLM.
Ekonomikoje sumažės vartojimas, vadinasi, darbdavys gamins mažiau ir samdys mažiau darbuotojų. Bus mažiau dirbančių ir mažiau gaunančių pajamų. O neturintys pinigų nekažin ką ir pirks. Ir štai šitą spragą užpildys MLM. Nes būtent MLM padidins vartojimą, nes jau tada visi negaunantys pajamų bedarbiai kad puls pirkti...
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 01, 20:11)
Mergaitės iš ko mes juokiamės. Iš to, kad kažkas perka Loc, kiti feiri, kad vieni pripažįsta Ukmergės duoną, o kiti Kauno.

Gražiai kalbat..lozungais, kaip iš tribūnos. Bėdos nebūtų, jei prekės nekainuotu nepalyginamai brangiau, nei paprastose parduotuvėse. Todėl jei ta jūsų Kauno duonelė kainuos 100 litukų ir bus nuo visų ligų, taip, visi juoksis. Tik va bėdelė juk tame, kad ne iš pavadinimo, o iš kainos ir pateikimo.
O jūs nesinervuokite taip, išerkit sultyčių, kal kokį lašelį LOC įsipilkit...mažu padės.
Dėl kelnių, tai nepergyvenkit, įsidėsim kokių nanojoninių paketų, gal atlaikys.
Plala pala...ką reiškia visus...ajatau, tai jau psio visas parduotuves uždaro ir dabar bus tik MLM? Mažu pieno kokio reik bėgt pirkt, atai negausiu paskui paprasto nuspirkt, reik su bala žino kokiom gydomom savybėm gert. Ir duonos spėt nusipirkt reik paprastos palangos.
Ne iš to mes juokiames, ne iš to..o iš to, kad jūs pats čia skiedėt nebūtus dalykus, ką manau daro visos MLM kompanijos. O sveikas ir blaivas protas, tamsta, yra kol kas ne nusikaltimas.
Taip, dauguma protingų supermamų net nesivargina su jumis ginčytis. Ir mes nebūtume su jumis čia ginčijusios, jei neįsirautumėte į aiškiai ne jūsų "aukso" mintims skirtą temą. Keliaukit pas koleges, MLM apologetes.
Ir sekantį kartą nelipdykite supermamų forume pasisakančioms moterims "neišsilavinusių namų šeimininkių", "muilo operų gerbėjų" etikečių. Mačiau aš jūsų "aukštą" išsilavinimą klase.lt... Apgailėtina... Ir nereikia globėjiško tono, čia yra tokių, kurios jums į dukras netinka.
Ir sekantį kartą nelipdykite supermamų forume pasisakančioms moterims "neišsilavinusių namų šeimininkių", "muilo operų gerbėjų" etikečių. Mačiau aš jūsų "aukštą" išsilavinimą klase.lt... Apgailėtina... Ir nereikia globėjiško tono, čia yra tokių, kurios jums į dukras netinka.
MLM vartojomo nepadidins, o sureguliuos tiek kiek reika. Tai sena svajonė bet kokios firmos-gaminti tik tiek kiek reika. O vartojimas dėl vartojimo pamažu baigsis. Ir žmonės pamažu užsiims kitais dalykais. Keisis prioritetai. Jie jau keičiasi.
Bet tai supranta tik dvasios aristokratai. Nu bet apie tai aš vėliau ir rimčiau pakalbėsiu.
Bet tai supranta tik dvasios aristokratai. Nu bet apie tai aš vėliau ir rimčiau pakalbėsiu.
[quote=Aurius.D,2010 04 01, 22:21]
Mergaitės iš ko mes juokiamės. Iš to, kad kažkas perka Loc, kiti feiri...
del LOC. Jus mazai informuotas apie produkcija, - nei kas siuo metu parduotuvese , o tuo paciu MLM. Konkuruojanciose MLM firmose LOC analogas - 750 ml kainuoja tik virs 15 lt, beje.....Kas susigaudys, tikrai brangaus LOC TIKRAI NEPIRKS....
del LOC. Jus mazai informuotas apie produkcija, - nei kas siuo metu parduotuvese , o tuo paciu MLM. Konkuruojanciose MLM firmose LOC analogas - 750 ml kainuoja tik virs 15 lt, beje.....Kas susigaudys, tikrai brangaus LOC TIKRAI NEPIRKS....
QUOTE(Malibu @ 2010 04 01, 21:39)
Taip, dauguma protingų supermamų net nesivargina su jumis ginčytis. Ir mes nebūtume su jumis čia ginčijusios, jei neįsirautumėte į aiškiai ne jūsų "aukso" mintims skirtą temą. Keliaukit pas koleges, MLM apologetes.
Mergaitės, čia yra internetas. kai kuo nors susidomi permeti jos postus ir matai kuo žmogus gyvena. man rūpėo šios merginos negatyvizmo ir savim pasipūtimo pagrindas. paskaičiau postus ir supratau.
Prašau neužsimiršti, kad čia internetas.
Tiesa dėl pigumo, brangumo ir kt. Viskas ką galima nusipirkti už pinigus yra pigu.
Nusipirkit sveikatą, meilę.....
Papildyta:
[quote=metosMetos,2010 04 01, 21:48]
[quote=Aurius.D,2010 04 01, 22:21]
[/quote]
Tai kaip čia dabar išeina...mano žmona Loc,ą perka iš Amway užsidirbtų pinigų, tai ar jai tą už 15 būtų pigiau pirkti? Jūs man durnam išaiškinkit?

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 01, 20:21)
Tep tep, protinguoli liūte, aš tai vieną rimtą jūsų pateiktą argumentą matau iš tamstos: aš esu protingas, nes perku LOC. Geležinė logika. Daugiau rimtų argumentų horizonte nematyt.
LOC juoko nekelia, keliat juoka jūs(čia bendraja prasme), sakydami, kad jo pasakiškas poveikis ir nuo pagirių ir dar nuo bala žino ko.
Nu gi nesinervuokit, katinėli, nesveika, nei sultys nervinių ląstelių neatstatys.
Va, pagaliau pavyko: jūs pats sau geležinis argumentas. Anaiptol kai rašiau apie alergiją, nešokot gint, kad ui gink dieve jos nėr sukėlusios nė vieno tokio atviejo(kas būtų ne tiesa), O tik kaip tas geležinis plaktukas į sieną: jei netikit manim, esat durnos.
Išvedus iš pusiausvyros MLM agentą, paprastai sulauki: nu ir durna, kad netiki.
Taip, netikiu. Man reik įrodymų ir ne viena boba (oi atsiprašau ponas Audriau, netyčia išsprūdo) sakė, o kliniškai įrodytų.
Diskutuokit, o ne elkites, kaip mažvaikis: iš man neperka ledų, todėl trypiu kojomis ir vadinu visus durniais. Kuo jūsų pasakiškai brangios sultys yra geresnės už lietuviškas? Antioksidantais, galiu pateikt daug augalų, tuinčių juos. Omega rugštimis: kuo puikiausias šaltinis šaltalankis. Jie nekainuoja tiek.
Tai kaip čia dabar išeina...mano žmona Loc,ą perka iš Amway užsidirbtų pinigų, tai ar jai tą už 15 būtų pigiau pirkti? Jūs man durnam išaiškinti
jusu zmona perka, nes priversta alga atsiimti prekemis:(((
toje firmoje ji ta LOC pirktu tik uz 10.50. Tai savikaina... is perki kada nori, kiek nori...tampant pirkeju ar konsultantu nereikia pirkti jokiu "firmos startiniu dokumentu" ir firmos prekiu paketu... uz.... Lt, kaip AMWAY. Nereikia islaidauti, mokant uz seminarus, ka reguliariai daro jusu zmona. VISAGALIS INTERNETAS tuos mokymus suteikia nemokamai... guli sau ant sofutes... ir motyvuojies... kada nori, kiek nori... O moterytes pagal postus snipineti tikrai nevyriska....nesubobekite... juk to neleidzia jusu seminaru motyvatoriai.. rasau labai nuosirdziai....
Per kurią vietą aš sakiau, kad loc gydo nuo slogos ir t.t. šias pasakas ir nesamones aš girdėjau.
MLM ypač pradiniame etape padaryta labai daug nesamonių. tai padarė tie MLM bomžai. todėl aš dabar ir prisiėmiau naštą privesti prie normalaus lygio.
ir, pažadu kalbėsiu visai normaliai kai baigsis iš jūsų pusės šlapios mazgotės argumentai.
MLM ypač pradiniame etape padaryta labai daug nesamonių. tai padarė tie MLM bomžai. todėl aš dabar ir prisiėmiau naštą privesti prie normalaus lygio.
ir, pažadu kalbėsiu visai normaliai kai baigsis iš jūsų pusės šlapios mazgotės argumentai.

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 01, 22:21)
Papildyta:

Papildyta:
vienintelis kuris cia izeidineja kitus esi TU, ne viena nesistengia kaimo bobom kitu vadinti, vien uz skirtinga nuomone. Tik jus ponas stengiate sirodyti savo tiesa ir netoleruojate tu kurie nepripazista jusu tiesu