Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(jediara @ 2009 12 06, 18:25)
Tikriausiai taip buvo, dėl interneto trūkinėjimo, dabar turėtų būti gerai  blush2.gif
user posted image

Gera nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 06, 17:32)
Gera nuotrauka thumbup.gif

Ačiū karsta.gif
Atsakyti
norejau paklausti o kokia zeme tinka amariliams blush2.gif
Atsakyti
Ice tea, prašau prirašyti į mano sąrašiuką "Nymph" 4u.gif
Atsakyti
OI MERGTAITES SIANDIEN NET APSIVERKIAU. PIRKAU raudona pilnaviduri o pražydo eilinis raudonas. žinokit kaip nusivyliau, pardaveja grantavo bus toks kaip kortelej,va o aš blondine ir patikelau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2009 12 06, 22:42)
OI MERGTAITES SIANDIEN NET APSIVERKIAU. PIRKAU raudona pilnaviduri o pražydo eilinis raudonas. žinokit kaip nusivyliau, pardaveja grantavo bus toks kaip kortelej,va o aš blondine ir patikelau verysad.gif

Ne Tau vienai tenka nusivilti verysad.gif
Atsakyti
Bet sakau negi galima apgauti. kokios mes lietuves patiklios. užsisakiau iš eurogeliu ,jei neatitiks veisles kam pasiskusti g.gif
Papildyta:
Labai daug pinigu skiriu gelems, bet kaip skaudu kai norima veisle neatitinka kokybes. aš geriau duonos nevalgysiu ta diena ,bet nusipirksiu gele. labai daug pinigu isleidau eurogelems, buvau pas vysniauskus, pirkau iš dariaus110. va galiu pasakyti privatus zmones ir parduoda kokybe. o kas nori prakišti tas ir prakiš š... už labai didelius pinigus
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2009 12 06, 23:56)
Bet sakau negi galima apgauti. kokios mes lietuves patiklios. užsisakiau iš eurogeliu ,jei neatitiks veisles kam pasiskusti g.gif
Papildyta:
Labai daug pinigu skiriu gelems, bet kaip skaudu kai norima veisle neatitinka kokybes. aš geriau duonos nevalgysiu ta diena ,bet nusipirksiu gele. labai daug pinigu isleidau eurogelems, buvau pas vysniauskus, pirkau iš dariaus110. va galiu pasakyti privatus zmones ir parduoda kokybe. o kas nori prakišti tas ir prakiš š... už labai didelius pinigus

gražinkit žydinčią į EG tegul pakeičia. Bet tik žydinčią. Prieš tai paskambinkit arba parašykit i pašta
Ar turit kokį dokumentą: čekį ar ben jų pakuotę?
Kartojuosi, kad EG nepatikima firma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 06 gruodžio 2009 - 22:41
Sita pilnavidure pirkau eiliniam pc. o eurogeliu dar tik leidzia ziedus, neaisku kas bus. pirkau rugsejy negi jiems galima po 3 men pasakyti kad neatitiko rusis.labai tikiuosi kad bus tokios kaip ir pirkau
Atsakyti
pardon!
Ne taip supratau. Galvojau, kad iš EG ne tas pražydo. Koks skirtumas po 2 ar po 3 mėn. gražinsit. Meileniai iš karto nepražysta. Man pernai keitė, tik, kad po to keitimo visviena gavosi ne tas ko norėjau.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 07, 01:01)
pardon!
Ne taip supratau. Galvojau, kad iš EG ne tas pražydo.  Koks skirtumas po 2 ar po 3 mėn. gražinsit. Meileniai iš karto nepražysta. Man pernai  keitė, tik, kad po to keitimo visviena gavosi ne tas ko norėjau.

blink.gif as is ju 4 cibulius pirkau.
Laukiu ziedu. Kokas dar tik 2 kalasi ziedynstiebiai, o kiti 2 dar miega.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 07, 00:01)
pardon!
Ne taip supratau. Galvojau, kad iš EG ne tas pražydo.  Koks skirtumas po 2 ar po 3 mėn. gražinsit. Meileniai iš karto nepražysta. Man pernai  keitė, tik, kad po to keitimo visviena gavosi ne tas ko norėjau.

Sutinku drinks_cheers.gif Nors dabar pradeda skleistis parsiųsta iš čekų, tačiau jau matau, kad bus ne tokia verysad.gif
Atsakyti