Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(kristele10 @ 2009 12 07, 01:02)
blink.gif  as is ju 4 cibulius pirkau.
Laukiu ziedu. Kokas dar tik 2 kalasi ziedynstiebiai, o kiti 2 dar miega.

O va manp Lady jane jau bunda bet pradejo lapukus 2 leist....
O is EG taip pat dar miega negaliu nieko parasyt...
Giedre.vilnius kaip jusiskiai is afrikos ar is kur ten .... na kur ir man kelis perleidot, ar jau kokius zenklus rodo, nes mano tai dar miega....as juos sutupdzius ant zemiu ir laikau ant palanges dabar....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 07 gruodžio 2009 - 08:35
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 06, 17:32)
Gera nuotrauka thumbup.gif

Jediara, kaip padarai nuotraukoj juodą foną? Ar čia taip natūraliai gaunasi?
Papildyta:
QUOTE(rytine rasa @ 2009 12 06, 18:48)
norejau paklausti o kokia zeme tinka amariliams  blush2.gif

Aš sodinu iš savo pagaminto mišinio: kompostas, durpės ir truputis pelenų smile.gif
Atsakyti
Merginos kas žino kur dabar mano amarilis iš kristeles keliauja, gal galit parašyt a.ž kaip ir kada galėsiu pasiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 07, 01:01)
Galvojau, kad iš EG ne tas pražydo.  Koks skirtumas po 2 ar po 3 mėn. gražinsit. Meileniai iš karto nepražysta. Man pernai  keitė, tik, kad po to keitimo visviena gavosi ne tas ko norėjau.

Kaip ir rašiau smulkmenininkai kaip paprastos parduotuvės (EG ir pan.) nėra kalti. Cibuliai dažniausiai sumaišomi pakuojant, t.y. pas didmenininką.
Neseniai Senukuose buvo įkištos kortelės pilnavidurių raudonų spėkit kas pražydo- netikras bekvapis Apple blossom ir paprastas raudonas. bicycle.gif Kadangi labai norėjau pilnavidurio raudono, tai 3 dienas ėjau, rizikavau kad kažkas nupirks, ir žiūrėjau kokie amariliai pražydės. blush2.gif

Paganykite akis..Amariliai ir dar daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 07 gruodžio 2009 - 09:59
QUOTE(Dvi @ 2009 12 04, 23:23)
Nespejau cry.gif cry.gif

Ale visai neuzjauti vargso zmogaus, gavusio nei tai, ko reikejo cry.gif cry.gif

blush2.gif blush2.gif Bet aš Limą žvejoju jau gerus du metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 07, 12:00)
blush2.gif  blush2.gif Bet aš Limą žvejoju jau gerus du metus  rolleyes.gif

atrodo, kad turiu Lima vaikuciu 2. Tik bijau ar nebus La pazz, labai man jos panasios, buvo sunku identifikuoti
Kitas svogunas pirktas kaip Lima irgi augina vaika.
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 12 07, 08:57)
Merginos kas žino kur dabar mano amarilis iš kristeles keliauja, gal galit parašyt a.ž kaip  ir kada galėsiu pasiimti  ax.gif

Rytoj jūsų amariliai važiuoja į Vilnių. Giedrė juos paima ir tada jau jūs dalinkitės mirksiukas.gif

Peržiūrėkit ar tikslus sąrašėlis rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Mūsų forumo amarilių augintojos ir jų grožybės:

diasaja (Šakių raj.) Samba (Teska), Flaming Peacock, Blossom Peacock, Celisa, Minerva, Alfresco, Antarctica, Apple Blossom, Ambiance, Red Lion, Ferrari, Elvas, Pink Nymph (Dvi), Benfica (Dvi), Pilnaviduris, Nežiniukas, Bolero (kristele10), Supreme Garden, Unique, Aphrodite, Charisma, Double lady Jane, Royal Velvet, Double Red Peacock, Double Record
Ice tea (Kaunas) Red Nymph (2baby- Teska), Orange (2baby- zebrina, Teska), Apple blossom, Red Lion 2, Dancing Queen, Aphrodite, Double Jewel (Teska), Double Record (Teska), Papillio (Teska), Picotee, Lemon lime (berods baby), White, Ice Queen (Dvi, jediara), Pasadena, Cybister Bogota (Dvi, Teska), Cybister Emerald (baby-Dvi, Teska), Girafee, Kolibris, Double Elvas, Souvereign, Rausvakraštis baltas, Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis", Obuolinis (parduodu už 10 lt), Estella (baby), Exotica, Misty, Cybister Lima
zebrina (Biržai) Lady Jane, Nymph, Royal Velvet, Red Lion, Minerva, Lietuvos milžino vaikiukas, Kolibris (baby), „Palangės grožis“, Lašišiukas, Lemon lime, Rožinis, Red Nymph, Aphrodite, Bolero, Evergreen, White Nymph
Teska (Kaunas)Tropical Orange, Lady Jane, Pasadena 2, Dancing Queen (baby2- Eglužė žiemos), Nymph, Blossom Peacock (Ice tea), Alfresco, Red Lion, Raudoni 2 (baby), Baltas paprastas, Ice Queen (jediara), „Palangės grožis“ dryžuotas 6, „Palangės grožis“ raudonai oranžinis 5, Lemon lime, Bolero, Apple Blossom, Benfica, Chico, Evergreen, LaPaz, Misty, Nymph, Novella (baby), Sweet Nymph
Mader (Kaunas) La Paz (Ice tea, zebrina, Teska), White peacock, Red Lion, Nymph, Aphrodite, Liberty, Minerva, Picotee, Lemon Lime, Arctic white, Rausvai persikinis (Ice tea), Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis", Supreme garden
Dvi (Vilnius) Lemon Lime, Red Lion, Papilio Buterfly, Cybister Merengue (Ice tea, Teska), Double Elvas (Teska), Double Promise (Teska), White Wonder, Jewel, Splash, Evergreen
Eglužė žiemos (Vilnius) Lemon Lime (įtariami baby 3), Cybister Lima, Papillio, Red Lion, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight, Arktic Ice, „Palangės grožis“ 3, Raudonas, Baltas su dryžiais, „Apple blossom“
cunami (Vilnius) White Nymph, Nymph, Liberty, Baltas pilnaviduris, Raudonas pilnaviduris, Charisma
milereta White Peacock 2, Kolibris, Siurprizas, Pamestinukai 2, Red lion, Apple blossom, Charisma, Baltas, Raudonas, Aphrodite, Double record, Papillio, Minerva
evers (Kretingos r.) Red Lion, Minerva, „Palangės grožis“, Intokasie
jediara (Jurbarko r.) Jewel, Red Nymph, Cybister, Papillio, Double Dragon, Double Record, Elvas, Minerva, Nežiniukas, Dancing Queen, Red Lion, Lady Jane, Pasadena, Blossom Peacock, Intokasie, Supreme garden, Unique, Aphrodite, Nymph
muminukas (Kaunas) Moonlight, Jewel, Kolibris, Oranžinis (baby- zebrina), Baltas, Bordinis, Apple blossom, Ferrari
giedre.vilnius (Vilnius) Red Lion, Cybister neaiškūs 2, Charisma, Raudonas, Eglužės „Palangės grožis“, „Palangės grožiai“ 3 (Ice tea), Dryžius (baby), Lašišinis (baby), Oranžinis (baby), Rožinis, Red Nymph
Daluksa Hercules, Charisma, Baltas, Raudonas (Teska)
egleja (Kaunas) Baltas, Pink dryžius, Red lion, Apple blossom, Royal Velvet, Lašišiukas, Charisma, Girafee
Livai (Kaunas) Aphrodite, Kolibris, Royal Velvet2 (2baby- Ice tea, giedre.vilnius), Arctic White, Lašišiukas, Minerva, Estella, Lady Jane
Sakalauskiene (UK) Alfresco, Cybister La Paz, Amalfi, Papilllio, Red Lion, Apple blossom, Athene, Black pearl
Pandora (Kaunas) Red lion 2, Pasadena, Nežiniukai 2 (baby)
Renita456 (Kaunas) Charisma, Aphrodite, Lady Jane, Picotee, La Paz, Red Lion, Minerva, Lemon Lime, Red Nymph, Tropical Orange, Intokasie , „Palangės grožis“ (Mader, giedre.vilnius), Lašišiukas
zundyte Baltas su rožiniais dryžiukais, Bordo
uups Pink Floyd (Dvi), Lima, Black Pearl, „Palangės grožis“, Toughie, Ackermanii, Nežiniukas, White peackok
ingarasi Oranžinis, Intokasie
Ž.J. „Palangės grožis“
auryle (Vilnius) Apple blossom (baby- Teska), nežiniukai 2
žostautė Raudonas
chasmina13 (Kupiškis) Raudonas, Baltas su dryžiais, Raudonas su dryžiais
Elzė Baltas su dryžiais, Raudonas, Bordo
daivasen Clown, Baltas, „Palangės grožis“, Ster van Holland, Aplle Blossom, Intokasie, Red White, Orange, Dryžius, Raudonas, Charisma, Papillio, Lady Jane, Benfica
Lutpede (Kaunas) Telstar, Hercules, Exotic, Picotee, Red Lion, Popov, Carnival, Susan, Vera, Sydney, Rilona, Apple Blossom, Bolero, Atchene, Minerva, Christmas gift, White Christmas, Salmon, Solomon, Benfica, Royal Velvet, Rilona, Orange Souvereign, Wonderland, Ferari, Roma, Rembrant Van Rijn, Desire, Bingo, Pasadena, Lady Jane (baby), Red Peacock, Dancing Queen, Ice Queen, Afrodite, Blossom Peacock, Unique, Philadelphia, Elvas, Double Record, Jewel, Double Dragon, Lemon Lime, Rapido, Lima, La Pazz, Exotic star, Papilio, Chico, Sweet Lilian ir 20 nežiniukų
kristele10 (Kaunas) Royal Velvet, Picotee, Charisma, Aphrodite, „Palangės grožis“, Dryžius, Vision, Apple Blossom, Red Lion, Lady Jane, Cybister Lima, Cybister Chico, Giraffe, Charisma, Benfica, Christmas Gift, Exotica, President Johnson, Red Pearl, Aphrodite, Nymph, Red Nymph, White Nymph, Lovely Garden, Misty, Novella, Amputo, Estella, Evergreen, Night Star, Supreme Garden, Lemon Star, Sweet Nymph, Cybister La Paz, Sumatra
burbanti princiesa Raudonas
Saulėgrąža (Vilnius) Avietinis, Baltas ir krūva baby
Evilka Intokasie, Double record, Aphrodite, Red peackock, Royal velvet, Pappilio, Apple blossom, Charizma, Baltas, „Palangės grožiai“, Raudonas
martux (Kaunas) Red lion
~saulyte~
Lewisia Susan, Apple blossom
Melynakrauje LABAI NORI TURĖTI

http://public.fotki.com/amariliai/ slaptažodis: liga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 gruodžio 2009 - 10:25
Kuri ten 'Exotica' amarilio norejot? g.gif
radau kur yra, tik pardavines nuo birzhelio menesio blink.gif
http://www.kiepenker...maryllis/506916
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 07, 09:24)
Melynakrauje LABAI NORI TURĖTI
[/color]

lotuliukas.gif thumbup.gif
Melynakrauje, kur gyveni? gal koki viena padovanochiau, jei patogioj vietoj biggrin.gif

Shian nusipirkau zhurnaliukshti apie geles. Vokishka. Vokishkai nei bumbum, bet pazhadeta dovanu 'Sweet Nymph' amarilis, jei ishsiusi kupona, prideta prie zhurnalo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 07 gruodžio 2009 - 10:46
o maniskis rojal vilvetas tuoj tuoj sprogs bigsmile.gif ,laukiu nesulaukiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 07, 10:44)
Kuri ten 'Exotica' amarilio norejot? g.gif

Jau turiu didis.gif Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 07, 09:33)
O va manp Lady jane jau bunda bet pradejo lapukus 2 leist....
O is EG taip pat dar miega negaliu nieko parasyt...
Giedre.vilnius kaip jusiskiai is afrikos ar is kur ten .... na kur ir man kelis perleidot, ar jau kokius zenklus rodo, nes mano tai dar miega....as juos sutupdzius ant zemiu ir laikau ant palanges dabar....

zinok, maniskiai tai irgi visi miega smile.gif nors ir lieju, ale miega kaip uzmusti... biggrin.gif tiktai vaikiukai kai kurie po lapeli isleido - ale juda tai patys maziausi smile.gif
o mano kur turejo buti raudonas pilnaviduris, kur Ice Tea pirko Kaune, tai paprastas raudonas, toks kaimietis, net prastesnis uz rimini. O antras tai tikrai obuoliukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cunami @ 2009 12 07, 09:57)
Merginos kas žino kur dabar mano amarilis iš kristeles keliauja, gal galit parašyt a.ž kaip  ir kada galėsiu pasiimti  ax.gif

o su kuo tareisi, ka paimtu?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 07, 11:08)
o mano kur turejo buti raudonas pilnaviduris, kur Ice Tea pirko Kaune, tai paprastas raudonas, toks kaimietis, net prastesnis uz rimini. O antras tai tikrai obuoliukas smile.gif

Nu šūds su bruknėm doh.gif Ale turėsi dovaną kam nors kitoms kalėdoms thumbup.gif
Atsakyti