Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

II+
Atsakyti
Dinozaurine1+
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 20, 07:23)
Manoji kr grupė taip pat IV -  ax.gif
Vis tik galvoju, kad nemažai tokių žmonių yra biggrin.gif

Mano irgi IV -
Atsakyti
visad svajojau turėti pačią rečiausią kraujo grupę IV (-) kad galėčiau būti donore tokio reto kraujo..iki tol kol sužinojau kad III+.. čia nėra labai reta grupė ar ne? o beje mano tėvų irgi skirtingos kraujo grupės.. ot tas man labai nepatinka.. jei staiga prireiktu kraujo tai dar ieškot reiktų unsure.gif
Atsakyti
as - IV+ tongue.gif man tai pagal aprasyma,tai kaip pirstu i aki biggrin.gif (cia apie charakterio savybes)dauguma mano gimines vyru (sskyrus nuosavo vyro +II lotuliukas.gif )sios grupes atstovai.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 22, 20:44)
mano II+ o vyro I+,man tik įdomus dalykas ar gali pvz.abiejų tėvų buti vienoda kr. grupė pvz II+ o vaiko I+ g.gif

taip gali. jus su vyru turejote uzslepta nuline grupe, isejo taip kad susitiko abieju uzsleptos, todel vaiko grupe I smile.gif nezinau, ar aiskiai paaiskinau smile.gif
Atsakyti
Mano II+
Kartais juokiuosi, kad ši kraujo grupė nacionalinė, nes daugiausiai zmonių turi būtent šios grupės kraują.
Atsakyti
Mano II (-)
Atsakyti
ziuriu,kad cia IV+ ne retenybe, o jau gausus burelis jusu. tai ir as jungiuosi biggrin.gif
Papildyta:
jei kada reiks IV+ kraujo, zinosiu kur ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
III + biggrin.gif Gavau is tetes
Bet jei kraujo reiks jis sirges gelta...
Atsakyti
Mano pačios III+, vyro II+, o va dukrytė wub.gif ,,pagavo'' mano kraujo grupę III+. bis.gif smartass.gif ax.gif flirt.gif
Na o šiaip žiūrint iš senelių pusės tai vyro tėvai I+(tėvukas) ir II+(mama), o mano tėvai abu su III+(kaip ir mano) thumbup.gif , ir mano pačios seneliai su (mamos tėvai) III+ kraujo grupe bigsmile.gif
Atsakyti
aš irgi VI+ turiu 4u.gif
Atsakyti