II+
Dinozaurine1+
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 20, 07:23)
Mano irgi IV -
visad svajojau turėti pačią rečiausią kraujo grupę IV (-) kad galėčiau būti donore tokio reto kraujo..iki tol kol sužinojau kad III+.. čia nėra labai reta grupė ar ne? o beje mano tėvų irgi skirtingos kraujo grupės.. ot tas man labai nepatinka.. jei staiga prireiktu kraujo tai dar ieškot reiktų

as - IV+
man tai pagal aprasyma,tai kaip pirstu i aki
(cia apie charakterio savybes)dauguma mano gimines vyru (sskyrus nuosavo vyro +II
)sios grupes atstovai.

QUOTE(Rituxx @ 2007 05 22, 20:44)
mano II+ o vyro I+,man tik įdomus dalykas ar gali pvz.abiejų tėvų buti vienoda kr. grupė pvz II+ o vaiko I+ 

taip gali. jus su vyru turejote uzslepta nuline grupe, isejo taip kad susitiko abieju uzsleptos, todel vaiko grupe I

Mano II+
Kartais juokiuosi, kad ši kraujo grupė nacionalinė, nes daugiausiai zmonių turi būtent šios grupės kraują.
Kartais juokiuosi, kad ši kraujo grupė nacionalinė, nes daugiausiai zmonių turi būtent šios grupės kraują.
ziuriu,kad cia IV+ ne retenybe, o jau gausus burelis jusu. tai ir as jungiuosi 
Papildyta:
jei kada reiks IV+ kraujo, zinosiu kur ieskoti

Papildyta:
jei kada reiks IV+ kraujo, zinosiu kur ieskoti

III +
Gavau is tetes
Bet jei kraujo reiks jis sirges gelta...

Bet jei kraujo reiks jis sirges gelta...
Mano pačios III+, vyro II+, o va dukrytė
,,pagavo'' mano kraujo grupę III+.
Na o šiaip žiūrint iš senelių pusės tai vyro tėvai I+(tėvukas) ir II+(mama), o mano tėvai abu su III+(kaip ir mano)
, ir mano pačios seneliai su (mamos tėvai) III+ kraujo grupe

Na o šiaip žiūrint iš senelių pusės tai vyro tėvai I+(tėvukas) ir II+(mama), o mano tėvai abu su III+(kaip ir mano)

aš irgi VI+ turiu