Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

0+ girdejau, kad galiu buti donore, bet va kaip man reikes tai jau sunkiai gausiu unsure.gif
Atsakyti
Mano IV (-). Sūnelis irgi tokią pačią gavo. Dabar laukiuosi antro, tikiuosi, irgi be problemų smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 28, 07:30)
0+ girdejau, kad galiu buti donore, bet va kaip man reikes tai jau sunkiai gausiu  unsure.gif

Cia yra dazniausia kraujo grupe pasauly,ja turi 40 procentu zmoniu,tai kai reikes tikrai gausi lengviausiai. va IV- tai pati reciausia,taciau esant butinybei IV kraujo grupei galima perpilti visu kitu kraujo grupiu,o I (O) II (A) ir II (cool.gif galima pilti tik tos pacios grupes krauja. smile.gif
Atsakyti
mano ketvirta pliusas, esu vienintele gimineje su tokia kraujo gr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2005 11 03, 05:56)
Mano rezus minus, pati reciausia (sako yra apie 10 proc. zmoniu). Ir nestumo atveju man gali buti nekas, jei vyras bus rezus plius  cry.gif

tik nepergyvenk nemazai yra tokiu mirksiukas.gif as kai pirma vaika gimdziau mano buvo III- VYRO I+ vaikiukas gime + po gimdymo suleido vaistu kazkokiu kad ateity laukiantis nebutu komplikaciju g.gif
o kas kesciausia mergyte po 6 metu gimdziao didziojoi britanijoi is kart pasakiau kad esu -, o vyras +, bet net kelis kartus tyre ta mano krauja vistiek III+ lotuliukas.gif gryzom i LT atostogu paprasiau kad dar karta istirtu mano grupe ir ka manot rezus - unsure.gif , taigi net nzn kosks tas rezus pas mane istikruju lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
MANO II(+) 4u.gif
Atsakyti
o mano 4+
Atsakyti
III- smile.gif
Atsakyti
Mano seimoje visi II+, tik as viena kazkodel gimiau su II- (net kilo mintis gal ne to tevo doh.gif ) Mano vyras turi + del ko nescia budama taip pat pergyvenau verysad.gif Bet nieko blogo nenutiko - vaikutis gime su tecio + thumbup.gif
Atsakyti
1 - ax.gif
Atsakyti
Kaip ir didzioji dauguma zmonijos turiu I+ lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano III+
Atsakyti