Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

Pati turiu knygą "Dieta pagal kraujo grupę". Tai atitikimų tikrai yra. Pats žmogus vistiek jauti kas tau labiau prie skrandžio, o kas ne. Tai lyginant su visa info, tas stebėtinai atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewe1ina @ 2010 08 10, 11:12)
mano I-, o draugo III+, esu girdėjusi, kad kažkokios dar pocedūros reikia laukiantis,jei motinos - o vyro+ taip?

Taip. Mano kraujo grupė -IV, vyro +IV. Kai tapau nėščia, 29 nėštumo savaitę leido imunoglobuliną.
Atsakyti
I+ - as viena is daugumos esu, todel jeigu man kada reikes kraujo perpilymo tai turbut problemu dideliu nebus 4u.gif
Atsakyti
II+
Atsakyti
III-, kazkur girdejau, kad su tokia kraujo grupe sunkiau pastoti g.gif Darugas I+
Papildyta:
QUOTE(erika08 @ 2010 08 13, 14:09)
Taip. Mano kraujo grupė -IV, vyro +IV. Kai tapau nėščia, 29 nėštumo savaitę leido imunoglobuliną.

Jusu labai retos kraujo grupes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 24, 14:22)
III-, kazkur girdejau, kad su tokia kraujo grupe sunkiau pastoti  g.gif  Darugas I+
Papildyta:

Jusu labai retos kraujo grupes  bigsmile.gif

mes irgi su draugu abu IV AB bet abu pliusai... kazi ar tai turi kokios nors itakos vaikams? siaip juk ketvirta grupe sako turi tik apie 5% zmoniu...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airea: 22 sausio 2011 - 00:22
QUOTE(airea @ 2011 01 22, 00:20)
mes irgi su draugu abu IV AB bet abu pliusai... kazi ar tai turi kokios nors itakos vaikams? siaip juk ketvirta grupe sako turi tik apie 5% zmoniu...?  g.gif

ar turi itakos vaikams tai net nezinau , bet kad reta grupe tai tikrai. Mano +2 vyro -3 , o sunelio gavosi -4 tai mums sake kad reta grupe, idomu butu suzinoti antro sunaus grupe negi ir tokia bus smile.gif
Atsakyti
Mergaites, jei mano vyro kraujas buvo +2, mano +1, o dukrytes +3, ar gali gautis taip? Nes mano anyta isitikinus sako, kad jos sunaus buvo +2, bet mano dukrytes tai tikrai +3....
Atsakyti
negali, Jusu vyro kraujo grupe turejo buti 3 arba 4
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2011 01 24, 08:49)
negali, Jusu vyro kraujo grupe turejo buti 3 arba 4

Aciu 4u.gif As cia tai nenusimanau... Bet jau vistiek nepatikrinsi, mire jis dukrytei gimus, o mano anyta, vargsiuke labai issibalansavus iki dabar... verysad.gif Kai gime mazoji, sekancia diena daktarai pasake jos kraujo grupe, ir ji sutapo su vyro, ne su mano. O anyta sventai isitikinus, kad jo kita grupe.. hmmm... g.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2011 01 25, 11:53)
Aciu  4u.gif  As cia tai nenusimanau... Bet jau vistiek nepatikrinsi, mire jis dukrytei gimus, o mano anyta, vargsiuke labai issibalansavus iki dabar... verysad.gif Kai gime mazoji, sekancia diena daktarai pasake jos kraujo grupe, ir ji sutapo su vyro, ne su mano. O anyta sventai isitikinus, kad jo kita grupe.. hmmm... g.gif

labai gaila kad taip nutiko, bet gal kur medicininej kortelej yra irasas jei idomu suzinoti ta grupe , pas mane metrikuose yra lapelis priklijuotas smile.gif
Atsakyti
mano +4 o vyro +2,maziuko nezinau ax.gif sake gali but 2,3,4..
Atsakyti