Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

mano +I o pas vyra +IV rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau paklausti jūsų nuomonės. Man kraujo grupė buvo nustatyta paėmus kraują iš piršto (I+). Tačiau kalbėjau su mama ir ji sakė, kad jos ir tėčio kraujo grupė yra III. Ar reikėtų man pakartotinai atlikti kraujo grupės tyrimą?
Atsakyti
is dvieju III grupes tevu gali "iseiti" ir I grupes vaikutis biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif mano tėvų III,o maniškė IV,mano Mb III,dukros III,sūnaus dar nepadaryta
Atsakyti
Mano mama I + tetis II + o as gavausi II - budama maza visada galvodavau kaip cia as tokia gavausi jei tevai abu + , bet senelis buvo minusinis tai gydytoja paaiskino kad tai genetika paveldimumas
Atsakyti
O stai pas mane seimoi,taip pat keistenybiu netruksta bigsmile.gif mano kraujo grupe III- (tevelio IV+,o mamos I-),mano vyro II+,o va vyresneles dukros IV+,o mazytes IV - smile.gif
Atsakyti
I (neigiama) kaip ir mamos.
Atsakyti
I- smile.gif) kai su manim gerai, esu dar geresne, jei su manim blogai, esu nebloga rakstis ten kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
IV+
Atsakyti
QUOTE(Aurora polaris @ 2011 10 26, 14:31)

Labas,mano grupe 3,rezusas+ esu jautrus ir užjaučiantis žmopgus ir kaipsako mano vyras-esu jam aukso gabalas 4u.gif wub.gif vyras turi 1rzesusa- biggrin.gif o vaikai tai nežinau kolkas nereikejo tikrint nekarta schmoll.gif ,nes labai panašus visi į tevą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 23, 11:59)
I- smile.gif) kai su manim gerai, esu dar geresne, jei su manim blogai, esu nebloga rakstis ten kur nereikia biggrin.gif

Kaip pirštu į akį, Jūsų apibūdinimas thumbup.gif Lygiai tokia ir aš. (I-)
Tėvelio II+, dukrytės irgi.
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 23, 10:59)

Aš irgi panašiai:)
Atsakyti