mano +I o pas vyra +IV

Sveikos,
Norėčiau paklausti jūsų nuomonės. Man kraujo grupė buvo nustatyta paėmus kraują iš piršto (I+). Tačiau kalbėjau su mama ir ji sakė, kad jos ir tėčio kraujo grupė yra III. Ar reikėtų man pakartotinai atlikti kraujo grupės tyrimą?
Norėčiau paklausti jūsų nuomonės. Man kraujo grupė buvo nustatyta paėmus kraują iš piršto (I+). Tačiau kalbėjau su mama ir ji sakė, kad jos ir tėčio kraujo grupė yra III. Ar reikėtų man pakartotinai atlikti kraujo grupės tyrimą?
is dvieju III grupes tevu gali "iseiti" ir I grupes vaikutis 

Mano mama I + tetis II + o as gavausi II - budama maza visada galvodavau kaip cia as tokia gavausi jei tevai abu + , bet senelis buvo minusinis tai gydytoja paaiskino kad tai genetika paveldimumas
O stai pas mane seimoi,taip pat keistenybiu netruksta
mano kraujo grupe III- (tevelio IV+,o mamos I-),mano vyro II+,o va vyresneles dukros IV+,o mazytes IV -

I (neigiama) kaip ir mamos.
QUOTE(Aurora polaris @ 2011 10 26, 14:31)
Labas,mano grupe 3,rezusas+ esu jautrus ir užjaučiantis žmopgus ir kaipsako mano vyras-esu jam aukso gabalas

QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 23, 11:59)
I-
) kai su manim gerai, esu dar geresne, jei su manim blogai, esu nebloga rakstis ten kur nereikia 

Kaip pirštu į akį, Jūsų apibūdinimas

Tėvelio II+, dukrytės irgi.
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 23, 10:59)
I-
) kai su manim gerai, esu dar geresne, jei su manim blogai, esu nebloga rakstis ten kur nereikia 

Aš irgi panašiai:)