Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

QUOTE(alina @ 2005 11 17, 23:12)
4 juk naujausia krauja grupė, tai ir mamytės moderniausios, daugiausia prie kompų sėdi tongue.gif

mano irgi 4+ cool.gif

Hm, gal ir teisybė, kažkaip aš apie tai nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
As O Rh plius 4u.gif
Atsakyti
O mano tai grupe II(-)... rolleyes.gif
Ziuriu minusiukiu cia nelabai daug...
Atsakyti
As III(-)
doctor.gif
Atsakyti
O mano I(0) minus, mano draugo irgi I-smile.gif
Atsakyti
Mano II+, abiejų mergaičių irgi II+ smile.gif .
Atsakyti
Mano kraujo grupe IV+, mano vyro - I+.
Nors visur rasoma kad IV grupe pati reciausia, bet as pazistu labai daug zmoniu kuriu kr.gr. yra IV.
Atsakyti
Mano II (+) rolleyes.gif
Atsakyti
Mano IV, vieni daktarai sake -, kiti lyg ir pliusa rado. Anyway, kraujo grupe tikrai reta, bet ne prasta - galiu imt kraujo is ko tik panorejusi biggrin.gif O duodu tik saviems, AB'ams tongue.gif
Atsakyti
Mano IV, vieni daktarai sake -, kiti lyg ir pliusa rado. Anyway, kraujo grupe tikrai reta, bet ne prasta - galiu imt kraujo is ko tik panorejusi O duodu tik saviems, AB'ams

Nesu didelė žinovė, bet yra tarpiniai variantai tarp rezaus + ir -. Rezus (-) yra tada kai kraujyje nėra tam tikrų 3 baltymų, o kai jie visi 3 yra, tada rezus (+).
Bet būna atvejai, kai kraujyje būna 1 arba 2 baltymai, tai tokios grupės yra tarpinės.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 11 03, 08:45)
Mano IV (AB) Rh +
Charakteris - "Dieve neduok" (cit. vyrą).

QUOTE(A.IEVA @ 2005 11 14, 18:36)
Mano grupė: IV +
Kaip matau, čia ši grupė dažniausia, nors apskritai yra atvirkščiai. Įdomu...smile.gif

QUOTE(pupike @ 2005 12 03, 14:34)
Mano kraujo grupe IV+, mano vyro - I+.
Nors visur rasoma kad IV grupe pati reciausia, bet as pazistu labai daug zmoniu kuriu kr.gr. yra IV.

QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 08, 13:53)
Mano IV, vieni daktarai sake -, kiti lyg ir pliusa rado. Anyway, kraujo grupe tikrai reta, bet ne prasta - galiu imt kraujo is ko tik panorejusi biggrin.gif O duodu tik saviems, AB'ams tongue.gif

Mano irgi IV+ yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(pupike @ 2005 12 09, 12:26)
Mano IV, vieni daktarai sake -, kiti lyg ir pliusa rado. Anyway, kraujo grupe tikrai reta, bet ne prasta - galiu imt kraujo is ko tik panorejusi  O duodu tik saviems, AB'ams

Nesu didelė žinovė, bet yra tarpiniai variantai tarp rezaus + ir -. Rezus (-) yra tada kai kraujyje nėra tam tikrų 3 baltymų, o kai jie visi 3 yra, tada rezus (+).
Bet būna atvejai, kai kraujyje būna 1 arba 2 baltymai, tai tokios grupės yra tarpinės.

Tai jei gerai supratau, gali buti, kad nesu nei +, nei -? As kazkaip iki siol galvojau, kad kazkurie daktarai apsiriko, ir tiek g.gif
Juolab, esu buvusi donore ir esu davusi kraujo blink.gif Dar supiltu kam nors ne ta, ko reik blink.gif Na, tikiuosi, tik popierius buvo sumaise. g.gif
Atsakyti