Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Jop, nu iš karto po Naujų pasiskambinsiu. Man siūlė gruodžio 28, bet sakiau, kad būsiu išvažiavus.. Tai sakė po Naujų susitiksim. Tai turbūt vėl kalnelius prilipdys, gal dar paverš biški.

O kad nejuda, tai aš pažiūriu kitaip. Įkišu veidrodėlį į burną ir per didelį veidrodį žiūriu, tai aš atsimenu poziciją, kur tas dantis stovėjo, tai ir dabar ten tebestovi biggrin.gif

O man jį užkabino, kai mano breketukams buvo 6,5 mėn. Bet buvo po trijų sav nukritęs, tai klijavo iš naujo smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su Naujaisiais metais!

Kaip fainai natale matosi pokyciai thumbup.gif
as ir labai laukiu kada pas mane prades pirmieji pokyciai matytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lota...: 02 sausio 2010 - 21:11
Sveikos, ar kam nors yra toki ortodontini implanta deje?
Man des kt savaite, kad dantu asimetrija istaisyti..
bijau.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 01 02, 21:56)
Sveikos, ar kam nors yra toki ortodontini implanta deje?
Man des kt savaite, kad dantu asimetrija istaisyti..
bijau..  blush2.gif

user posted image

Labas, pirmą kartą tokį matau g.gif unsure.gif tai kaip jį ten "įgręžia" unsure.gif ?
Atsakyti
Ortodontiniai implantai- tai laikinai įtvirtinami kaule implantai, kurie tarnauja kaip papildoma atrama breketams ar kitiems ortodontiniams aparatams.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 01 02, 23:19)
Ortodontiniai implantai- tai laikinai įtvirtinami kaule implantai, kurie tarnauja kaip papildoma atrama breketams ar kitiems ortodontiniams aparatams.

Isivaizduoju turetu labai skaudet blink.gif g.gif Ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 01 02, 23:19)

Na tas tai aišku kas be ko.. bet vis tiek įdomu, kaip ten jį "įgręžia", turėtų kraujuoti ir skaudėti?? turbūt turi praeiti kažkoks laiko tarpas ir tik užgijus/ prigijus, kabinti tą gumytę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 02 sausio 2010 - 23:56
Idejau i albuma savo dantukus dar pries breketus... blush2.gif
Atsakyti
Nuėmė man breketus lapkričio pradžioj. dabar pradėjo dygti protinios dantys vienas ir panašu, kad kreivai. Kartais jo nereikia rauti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2010 01 03, 22:03)
Nuėmė man breketus lapkričio pradžioj. dabar pradėjo dygti protinios dantys vienas ir panašu, kad kreivai. Kartais jo nereikia rauti?  unsure.gif

pasirodyk kaip atrodo dantukai po breketu smile.gif

manau jei kreivai tai reiktu raut nes gali dantis sustumti.. na aisku reik su gydytoja pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti
Pas mane breketukai virsuje ir apacioje, apacioje ziuriu jau apnasu yra, o dar tik 4men tepraeje, ar cia man tik vienai taip apacia valosi sunkiai g.gif
nes su virsutiniais tai viskas gerai, gal netycia labiau priziuriu virsu mirksiukas.gif

kai smagu girdeti kad kazkam jau nueme breketus smile.gif
bet saves su idealia sypsena vistiek neisivaizduoju, apacioje vieno dantuko nera (pasalino neisdygusi net!), virsuje vienas ir istrauktas, tai jau del to mastau kad visi idealiai lygus buti negali.. o apie implanta nieko nesake, gal nebut jam buve vietos g.gif

o del to ortodontinio implanto kas kur kaip papasakosiu kt savaitgali, dar ir kaina jo maciau 400lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 03 sausio 2010 - 23:24
QUOTE(Ingredd @ 2010 01 03, 22:22)
Pas mane breketukai virsuje ir apacioje, apacioje ziuriu jau apnasu yra, o dar tik 4men tepraeje, ar cia man tik vienai taip apacia valosi sunkiai  g.gif
nes su virsutiniais tai viskas gerai, gal netycia labiau priziuriu virsu mirksiukas.gif

Sveikute, man irgi gana greitai apsinese dantukai, pati nelabai pastebejau, higieniste pasake, o po higieninio valymo skirtumas labai pasimate. tai ji sake, kai breketus nesioji reikia higienini daryti kas 3-4 men...
Atsakyti