Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

As tai irgi noreciau kad man paslifuotu apatinius,nes jie tokie ''banguoti'' biggrin.gif Kai kurie apsitryne,nes kol gumeles nesiojau trindavos i virsutinius ir db lygus o kiti tai ne.Nieks nepraset kad paslifuotu jums?Atrodo ajaja sake kad slifavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 18:23)
Turiu omeny ne breketų, o tik uždėjimo kaina  4u.gif

nu tai čia bendra kaina, atskirai neima už klijavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 14, 18:26)
nu tai čia bendra kaina, atskirai neima už klijavimą mirksiukas.gif

Ooo, tada liux thumbup.gif Galvojau dar porą šimtų teks primokėti
Atsakyti
nu spejau pora foto padaryt, senai batarkes kroviau doh.gif
va dabar kaip
user posted image
o tokie dantukai buvo (ziuret apacia)
user posted image
tik mane nervuoja kaip vienas pirmukas stovi, kazkoks kreivas jis man. blush2.gif
ir dar turiu toki tarpuka
user posted image

P.S. siandien vakare Grybauskas trauke 2 protinius dantukus mano draugei rolleyes.gif kovo men laukia dar 2 dantuku salinimas. ji sumokejo 300 lt .
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 01 14, 17:24)
As tai irgi noreciau kad man paslifuotu apatinius,nes jie tokie ''banguoti'' biggrin.gif  Kai kurie apsitryne,nes kol gumeles nesiojau trindavos i virsutinius ir db lygus o kiti tai ne.Nieks nepraset kad paslifuotu jums?Atrodo ajaja sake kad slifavo? bigsmile.gif

aha, man irgi truputi paslifavo virsutinius, nes irgi ziauriai banguoti buvo blush2.gif bet pats gydytojas sugalvojo, as neprasiau, nemaniau, kad slifuos kol viso gydymo nepabaigs.

Natale, lauksim nuotraukeliu. man kaip idomu butu pamatyti savo dantu gipsinius modelius, bet man niekas antspaudu nenueme, galvoju gal pamirso, arba gal nevisiem juos daro?? g.gif
Atsakyti
Seip tai gipsinius modelius daro tam kad paskui kai nuims breketus ir jei dantukai sugalvos grist atgal tai kad matut kokiu keliu jie grista ir kaip jie ten anksciau stovejo.
taip norejau kad man pradetu jau sakandi taisyt, bet sake kad dar negali, biski peranksti. kovo men irgi tik lanku keitimas laukia. vasara gal jau pradesim. sako bandysim su elastikais, bet greiciausiai reikes Herpsto, nes operacijos as atsisakiau
Atsakyti
O metaliniai tikrai dvigubai mažesni už keraminius, kaip ir atrodo nuotraukose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 18:54)
O metaliniai tikrai dvigubai mažesni už keraminius, kaip ir atrodo nuotraukose?  g.gif

Jo , didesni. bet ant fotkiu ju nesimato ir kai kalbi irgi nlb krenta i akys mirksiukas.gif bet metaliukai mazesni smile.gif
Atsakyti
O įdomu ir tų keraminių breketų gal būna skirtingų g.gif

user posted image

Pvz. čia vienos mergaitės įdėtas pavyzdys, lyg ir skiriasi nuo natales breketukų. Ar man tik taip atrodo g.gif

O pvz. čia man vėl kitaip atrodo nei natale ir kitoj mano įdėtoje foto g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 19:19)
O įdomu ir tų keraminių breketų gal būna skirtingų  g.gif 

user posted image

Pvz. čia vienos mergaitės įdėtas pavyzdys, lyg ir skiriasi nuo natales breketukų. Ar man tik taip atrodo  g.gif

O pvz. čia man vėl kitaip atrodo nei natale ir kitoj mano įdėtoje foto  g.gif

user posted image

pirmoj foto kiek suprantu safyrai wink.gif o antroj mano keramika smile.gif
Atsakyti
Kaip aš kankinuosi negalėdama išsirinkti, kokius breketus dėtis cray.gif O tik trys dienos beliko

p.s. natale, tu teisi 4u.gif pirmoj foto ten safyrinius įdėjau ax.gif tai pagal spalvą nepasakyčiau, kad labai didelis skirtumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amelie*: 14 sausio 2010 - 19:50
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 14, 20:40)
Kaip aš kankinuosi negalėdama išsirinkti, kokius breketus dėtis  cray.gif O tik trys dienos beliko

p.s. natale, tu teisi  4u.gif  pirmoj foto ten safyrinius įdėjau  ax.gif tai pagal spalvą nepasakyčiau, kad labai didelis skirtumas

as tai isvis nematau skirtumo g.gif
natale super atrodo kai paslifavo,keista ,kad jau dabar slifuoja tau smile.gif o pacioj eas irgi toki tarpuka turejau thumbup.gif dar pastebeja pas tave prikinis biksi lipa ant kito,ane?ar taip visada buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 14 sausio 2010 - 19:56